Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nihat, ''Muslera'nın boyu uzun kenardan yapılacak ortalra kafa vurması için santraforda denenmeli... Melo ise iyi penaltı kurtarıyor kaleye geçmeli''

Derse şaşırmam :D

toureyi istersek gelir

ujfanın verdiği etkinin 2x'ini verir.4-5 senedir sakatlık geçirmemiş toure

Neyi doğru arkadaşım Elmander bize gelmeden önce hiç hayatı boyunca sakatlanmamış bi adam. Elmander 6 hafta sakat dediler kök hücre tedavisi ile 1 haftaya düştü 1 hafta bile dolmadan maça başladı adam. bi kere ayağına hayvan gibi vurmuşlardı Karıköyde şampiyon olduğumuz 7enev maçında bi orda sakatlandıki o maçtada sonuna kadar dayandı adam Siz başkasıyla karıştırıyosunuz herhalde.

lan nihat o kadar bos konusuyorsunki

yok daha anadoludan sampiyon cikmazmis

olum bu sezonki maclari izelemedinmi sen artik herkes birbirini yenebiliyor bu adam harbiden gerizekali

karabük herkesi dagitti örnegin

allah akil fikir versin ne diyim

Nihat Doğan:Kolo Toure gelirse Dany Melo'nun yerine düşünebilir.

Yorumlarınız?????

Bence olmaz.Melo gerektiğin 30 metre oyunu açabilen biri

kusura bakmayin ama seneye melo falan kalmaz, fatih terimde zaten cok kötü oldugunu biliyor suan seneye kalmaz yerine mutlaka g.inler alinmali, parayi basmak lazim

panda sinan onu boşver yarın size kim koysun frikikten onu söyle

primier lig bizi istiyormuşş kaynak beyaz tv:D:D::D

Nihat dallması şimdi de Muslera'yı santrafor yaptı.:asd:

İşte Galatasarayın yeni kadrosu. Bakalım Fenev ne b*k yicek :D

--------------------Muslera-------------------------

Eboue------Semih--------Kolo Toure------Hakan

----------------------Melo--------------------------

---------Hamit------------------Selçuk-------------

--------------------Sneijder------------------------

-------------Burak------------Drogba--------------

[video=youtube;uDBzzp3OLeo]https://www.youtube.com/watch?v=uDBzzp3OLeo[/video]

Yalan nasıl söylenir yalan söylerken bir insanın suratı nasıl olur bi hatırlayalım :D

Bu arada ilk başlarda adamın ismini bilmiyorum ''basıp gidecek'' demesi beni koparıyor :D

Biraz gülmek istersiniz diye düşündüm:asd:

basıp gidecek adamı sonunda getirdik,drogba. onur belge ustaya selamlar :ayatollah:

kusura bakmayin ama seneye melo falan kalmaz, fatih terimde zaten cok kötü oldugunu biliyor suan seneye kalmaz yerine mutlaka g.inler alinmali, parayi basmak lazim

Aynen madem çıtayı bu kadar yükselttik Gökhan İnler şart zaten 29 una geldi türkiyeye gelebilirim dedi trtde bir kere basarsak parayı alırız ve çok iyi olur.

Arkadaşlar, bu Toure ve Drogba olayı kesin mi? Çok emin konuşuyorlar da TV8'de. Sizin bildiğiniz varsa kaydeder misiniz?

Yahu, ben tekra tekrar soruyorum: bizimkiler paso yabanci aliyor/ariyor gibi. Su Kerim Frei ve bir Turk defans oyuncusu alsaniza be:b5:

Sinan engin resmen dükkani kapatip gidelim diyor.:D haksiz rekabrt olurmus bak sen

Suan elimizdeki yabancilardan dolayi sorun yasayacagimizi pek düsünmüyorum. Ujfalusi-Baros kafadan gitti zaten.

Elmander-Melo bitti zaten.

Dany-Amrabat ancak yedek olur.

Albert Riera'da sol kanatta kullanilabilir en fazla ama hedeflerimiz büyükse Riera'da gitmeli.

Toure-Drogba gelirse oynayacaklar belli. Muslera-Eboue-Toure-Sneijder-Drogba bunlar garanti oynayacak. Semih-Selcuk-Burak bunlarda yerlilerden garantiler. Son yabancida sol bek almayacagimiza göre mecburiyetten Riera olacak. Geriye kanatlar kaliyor. Hamit-Emre büyük problem iste. Bana sorarsan Toure yerine Serdar'i tercih ederim ama kisa vadede stoper kitliginda Dany oynaycagina tabiki Toure oynasin.

Kısa vadede yapılan bu hamlelerin bende doğru olduğunu düşünüyorum, sene sonu dediğin gibi bazı yabancılarımız kesin olarak takımdan gönderilecektir.

İskelet Muslera-Kolo-Sneijder-Drogba dan oluşturup, uzun vadede başarılı olmak içinde İnler,Taşçı,Potuk alınırsa sonraki yıllarda da başarıların devamını getirebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt