Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

italyanlar bile biliyor buyuk vuruştan sonra acıklayacaklar yazmıs:asd:

Bence drogba ile transferi kapatacağız ..

Ancak stoper ve sol bek'de lazım onlar nasıl olucak bilemiyorum .

Renkdaslar yeni uyeyim , inşallah hayırlı ugurlu sekilde drogbayi alicaz . :)

Re: Transfer Nöbeti

Bu arada kampta da drogba mevzusu sakız olmuş Terim yasak getirmiş bu mevzuya siz maçı düşünün diye uyarmış ne kadar doğru bilmiyorum.

Kaynak beyaztv

Bu sefer cididen hayati tehlike icinde ayi volkan

Valla eğer Drogba ile Toure de direk gelirse, bundan sonra transfer nöbeti zevki falan kalmaz bende. Bundan sonra derken bu sene için demiyorum. Ömür boyu... Ara transferde 3tane dünya yıldızı alınıyorsa, ve bu kadar basit oluyorsa yok arkadaş zevk falan kalmaz bende...

O ilgiyi başka tarafa çekme bütün internet sitelerinde var eğer gerçekten ilgilenmeseydik bu saate kadar çoktan yalanlardı bu haberleri.

Ben baskanin daha bugune kadar bi oyuncuyu yalanladigini gormedim, adam acik acik diyor ilgileniyoruz diye hep. simdi niye boyle desin?

Kamil abi temiz çamaşır getirdim sana... :sad007:

Gördüğüm kadarıyla Beşiktaş ı çok hafife alıyoruz. Bu sezon istikrarlı bi grafiğimiz yok. Umarım topcularda hafife almıyordur.

Tek güvencem artık büyük maçları kazanmayı öğrendik.

beşiktaşı hafife alan yok, biz shalkeyi hafife almaya başladık onu mu düşüncez:D

haifife almak olmaz. yarınki maçta stad-takım için hırslar filan çok iyi mücadele edeceğiz bu garanti.

karşı takıma bakıyorsun forvet-sol bekleri yok.

bu yüzden birazda. kolay maç değil ama, aşırı korkulacak maçta değil..

Valla eğer Drogba ile Toure de direk gelirse, bundan sonra transfer nöbeti zevki falan kalmaz bende. Bundan sonra derken bu sene için demiyorum. Ömür boyu... Ara transferde 3tane dünya yıldızı alınıyorsa, ve bu kadar basit oluyorsa yok arkadaş zevk falan kalmaz bende...

sene sonu genç yıldızlar kerim frei ve tavaresi alıcaz.:D

Şuan düşündüğüm tek şey eğer drogba ve toure gelirse FM de bu oyuncuları nasıl transfer edeceğiz arkadaş? sneijder için 3 gündür uğraşıyorum bi' türlü anlaşamadık :D

Sol bekle transfer kapanır gibi Drogba sürpriz olur.

valla drogba tamamda toureye çok kaptırmayın kendinizi...bence sadece drogba alınacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt