Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
Kamil Reis sen macı kazandır bize bizde transferleri bitirelim
Kamil Reis sen macı kazandır bize bizde transferleri bitirelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben baskanin daha bugune kadar bi oyuncuyu yalanladigini gormedim, adam acik acik diyor ilgileniyoruz diye hep. simdi niye boyle desin?
Şuan düşündüğüm tek şey eğer drogba ve toure gelirse FM de bu oyuncuları nasıl transfer edeceğiz arkadaş? sneijder için 3 gündür uğraşıyorum bi' türlü anlaşamadık![]()

valla drogba tamamda toureye çok kaptırmayın kendinizi...bence sadece drogba alınacak
burak drogbayi istemeyen var diyosun allah akil fikir versin diyosunda bu yazdigin nedir kardes?Bana kalırsa ne Drogba'yı ne de Granqvist i istiyorum.
900.sayfa maşallah ..
FM'de sneijder ,drogba gelmiyo arkadaşlar boşa uğraşmayın , ben 10 gündür uğraşıyorum .![]()
burak drogbayi istemeyen var diyosun allah akil fikir versin diyosunda bu yazdigin nedir kardes?
maçada az kaldı beyler inşallah farklı yeneriz
bence de Toure gelir Drogba gelmez gibi bi his var da inşallah yaniliyorumdur .toureye niye kaptormayalım kendimizi.
toure mancini izin verseydi cris yerine geliyordu zaten.
snejder
burak drogba
yuhhhh bee.... ofans hattı süper olur.. orta saha 3 lüüs yeterki görevlerini iyi yapsın...