Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu kadro çok zor hocam en iyisi ;

--------------Muslera-------------------

Eboue--Semih--SerdarT--Carlinhos

--------------Gökhan--------------------

-------Hamit---------Selçuk------------

--------------Sneijder-------------------

---------Drogba--Burak----------------

Şeklinde olur :)

Carlinhos gündemde yok Başkanda Ali Dürüst'te özellikle söylüyorlar

McGregor, Hilbert, İbrahim Toraman, Sivok, Gökhan Süzen, Holosko, Necip Uysal, Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Dentinho

şu kadroyu da yenelim artık eze eze.

Adamların forveti yok yeni aldıkları forveti direk 11 başlatacaklar :D

Oyuncu oyuncu bakarsak ;

McGregor ; Bence çok iyi bir kaleci değil , Cenk'in daha iyi olduğunu düşünüyorum şahsen.

Hilbert ; Ofansif yönü iyi olmasına rağmen defansif yönü zayıf olan bir sağ bek.

Toraman-Sivok ; Baskı kurulduğunda saçmalayan iki ortalama stoper , Sivok daha iyi tabi hava topları vs. ile.

Gökhan Süzen ; Yerli olarak gerçekten dengeli ve ligi rahatlıkla götürebilecek bir sol bek.

Holosko ; İyi tekniğe sahip , hızlı geldikleri zaman tehlikeli olabilecek bir isim.

Necip Uysal ; Ortasaha'ya çok fazla bir etkisi yok.

Veli Kavlak ; Kazma'nın daniskası.

Oğuzhan ; Yetenekli çocuk , Arsenal altyapısında yetişmiş ne de olsa , yetenek ve potansiyel mevcut , iyide oynuyor.

Olcay ; Holosko ile aynı , fakat biraz daha kazma olanı son vuruşlar falan çok kötü.

Dentinho ; ---- Yeni forvetleri , çok bir bilgim yok ama Luce bildiğin staja göndermiş bu çocuğu çünkü bu fakirler nereye 9 Mn € verip alacaklar. Dikkat edilmesi gereken bir isim.

Almeida ve Fernandes'in yokluğunda duman etmeliyiz bunları ; ilk yarı en az 2 farklı skorlar üstün geçilmeli.

Eboue-Drogba ve Toure'nin aynı anda olduğu bir kadronun ciddiyetten uzaklaşacağını düşünüyorum. Bkz. Fil Dişi Milli Takımı.

ne alakası var ya,toure nin gelmesi ebouenin de verimini artırır defansta,mutsuz görünüyodu uzun zamandır kara mamba,2 tane üst düzey savunmacı,toure nin yanında semih,21 yasında ujfalusi ve toure gibi bi adamla oynamıs semih icinde inanılmaz bir avantaj olur bu,umarım olur bu is

Şu alttaki kadronun bosluklarını da ben doldurayım yerlı ıle yabancının yerını degıstırıp.

-----------------------Muslera-----------------------

---Eboue-----Semih----------Serdar--Carlinhos-

------------Gökhan------------Selçuk-----------------

---Robben----------Seneijder-------------Frei--------

-------------------------Drogba-------------------------

Mükemmel kadro oldu tek zor isim Robben. O konuda da uçmamak lazım :) Genç yetenekli bir isim olabilir o bölgeye.

Hahahaha ^ adam, Holosko için "iyi tekniğe sahip" demiş lan. :asd::asd::asd::asd::asd:

Muslera-Eboue-Ujfalusi-Dany-Melo-Riera-Amrabat-Sneijder-Drogba-Elmander-Baros-Gelirse Stoper

12 Yabancı. Yaz döneminde Ujfalusi,Melo ve Baros kesin olarak yoklar. Riera ve Elmander'i de elden çıkarmak için baya paralayacağız kendimizi sanırım.

ne alakası var ya,toure nin gelmesi ebouenin de verimini artırır defansta,mutsuz görünüyodu uzun zamandır kara mamba,2 tane üst düzey savunmacı,toure nin yanında semih,21 yasında ujfalusi ve toure gibi bi adamla oynamıs semih icinde inanılmaz bir avantaj olur bu,umarım olur bu is

Simao-Almeida-Quaresma-Fernandes birbirinin verimini pek artırmadı ama.

Hahahaha ^ adam, Holosko için "iyi tekniğe sahip" demiş lan. :asd::asd::asd::asd::asd:

Değil mi ? Kaç maçtır bizim maçlarda coşuyor adam. :D Son vuruşları da iyi.

Ek olarak şöyle bir kadro ile de çıkabilirler ;

McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Gökhan, İ.Toraman, Necip, Fernandes, Veli, Olcay, Holosko

Eboue-Drogba ve Toure'nin aynı anda olduğu bir kadronun ciddiyetten uzaklaşacağını düşünüyorum. Bkz. Fil Dişi Milli Takımı.
fildişinin ciddiyetsiz olmasının nedeni tamamen rakipsiz olmaları. afrika kupası maçları onlara oyuncak gibi geliyor. dünya kupasında ise şansları yoktu. gerçekten çok zor bir guruba düştüler. fazla bişey yapamazlardı.

Gel kurtar bizi karakobra duası etmekten.

İflahımız kurudu sana beste üretmekten.

Eğer yarın inmezsen o jetten,

Alır seni Volkan her neredeysen.

Onlarda lider Q7 olarak görünüyordu adam kendini idare edemiyor 3 kişiyi nasıl idare etsin :D

Q7'nin hali malumdu , Almeida ve Fernandes elinden geleni yapmaya çalışıyor , Simao'da yatışa gelmişti zaten :D

Arkadaşlar son durum nedir, var mı bir gelişme?

fildişinin ciddiyetsiz olmasının nedeni tamamen rakipsiz olmaları. afrika kupası maçları onlara oyuncak gibi geliyor. dünya kupasında ise şansları yoktu. gerçekten çok zor bir guruba düştüler. fazla bişey yapamazlardı.

Ben afrikalı futbolcuların profesyonellik anlayışlarının çok büyük oranda üdşük olduğunu düşünüyorum. Aynı takımda çok fazla hem de yıldız statüsünde olmaları bana iyi gelmiyor.

Dediğim gibi bu sadece bir düşünce.

o ayrı bi olay,sen o adamları getirip basına da carvalhal gibi stajyer i getirisen adamlar at kosturur takımda,toure inanılmaz seviye atlatır takıma,dedigim gibi eboue nin de semihin de hatta melo nun da verimini arttırır,yan toplardan gelir tehlike yaratır,hem takımda koordinasyonu saglayacak cok usta bi isim var,unutmayalım,onun oldugu yerde sacma sapan isler olmaz...

Değil mi ? Kaç maçtır bizim maçlarda coşuyor adam. :D Son vuruşları da iyi.

Ek olarak şöyle bir kadro ile de çıkabilirler ;

McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Gökhan, İ.Toraman, Necip, Fernandes, Veli, Olcay, Holosko

Holosko şansa bala oynayan bir oyuncu, yapmayın. Hele teknik 20 üzerinden 9 falandır heralde. Bi hızı var 17-18, dayanıklılık 16-17, diğerlerini at çöpe. Mental özelliklerini saymıyorum tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt