Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

My name İs Drogba! Didier Drogba

People say to me " Karakobra "

Holosko şansa bala oynayan bir oyuncu, yapmayın. Hele teknik 20 üzerinden 9 falandır heralde. Bi hızı var 17-18, dayanıklılık 16-17, diğerlerini at çöpe. Mental özelliklerini saymıyorum tabi.

Aslında haklısın , ama ne şanstır baldır bir bizim futbolcularda tutmuyor bunu da anlamak mümküm değil :)

Hızı , dayanıklılığı ve sürekli mücadelesi ---> açık alanda top bulduğunda coşmasını sağlıyor ama kapalı alanda iş yapamaz ki ; Beşiktaş açık oynuyor bizim de defans hattımızın çok iyi olduğu söylenemez yine şansa bala gol atmaz İnşallah.

Günaydın dostlar.

Ne kadar meraklı ya millet olumsuz şeylere neyse.

İyi nöbetler.

Ben afrikalı futbolcuların profesyonellik anlayışlarının çok büyük oranda üdşük olduğunu düşünüyorum. Aynı takımda çok fazla hem de yıldız statüsünde olmaları bana iyi gelmiyor.

Dediğim gibi bu sadece bir düşünce.

olabilir mesela brezilyalılar içinde aynı düşünce vardır. her zaman doğru değil, shaktarda mesela 7-8 tane brezilyalı var ama adamların son 5 yılda başarıları ortada.önemli olan profesyonel olanını bulmak. drogbanın şımaracağını pek sanmam.

olabilir mesela brezilyalılar içinde aynı düşünce vardır. her zaman doğru değil, shaktarda mesela 7-8 tane brezilyalı var ama adamların son 5 yılda başarıları ortada.önemli olan profesyonel olanını bulmak. drogbanın şımaracağını pek sanmam.

Katılıyorum bende aynen Shaktar örneği verecektim :)

Ynt: Transfer Nöbeti

Macin 19:05. Dakikasinda scoreboardda drogba hayirli olsun yazdigini bi dusunsenize:D

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
oytun sarıoğlu - 27.01.2013 10:45[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

drogba lan bu
biggrin.gif

olurda alırlarsa bu sene boşu boşuna lig oynanmasın.. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Hayırlısı olsun.

Tek istediğim takımımın artık her transfer döneminde sırf transfer olsun diye en az 5 adam gönderip 5 adam almaması. Artık yeter. İhtiyaç olmayan adam almayalım. 1-2 transferle geçsin 1 sezon en fazla.

Ynt: Transfer Nöbeti

5 sene bizi goturecek bir takim yapilmasi lazim.muslera semih selcuk sneijder burak amrabat hamit iskelet olsun.yedekte yekta var.yok cikmadi yine :(

dothraki - 26.01.2013 22:53

Adamların sorunu savunma değil ki.

İleride top tutamamaları.

Umut ve burak bu konuda iki özürlü adam.

Hatırlayın necati geçen sene ne kadar rahatlatıyordu adamları.

Drogba mrogba gelmesin arkadaş.

ssavunmaya pique gelsin ama drogba ve onun türevi bir adam gelmesin.

Necati bile gelmesin.

Cünkü eksik yönleri o.

Onu kapatırlarsa şu halimizle baş edemeyiz

aman allahım antudan biri yazmış.kesin bizdendir bu yazan

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Sercan Kaya - 27.01.2013 09:53[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Geçen sene 32 yaşındaki Necati Ateş şampiyonlukta büyük rol oynuyor‚ burada Drogba 34 yaşında iş yapmaz diyolar yapmayın arkadaşlar komik olmayın‚ taş gibi Drogba´dan bahsediyoruz.. 6s ligin zaten.. *********************(gazete)‚ eğer bir de bunu alırsa CL´de de bir yarı final görür en az.

Biz de devam Baronilerle‚ Selçuklarla‚ Canerlerle‚ Bekirlerle..
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

dogru soyluyor drogba bu liginn ...:lol:

acilmadi ya spoiler :sad007:

Haftaya hareketli geçer ama ilk önce baros ve uyfa göndersinler

Yine de çok uçmayalım derim. Normal şartlar altın şu anki kadromuzda ligin.. ama 18 maçta 33 puan alabildiler sadece. Herşey öyle oyuncuyla olmuyor. Geçen seneki takım oyununun yarısı yok. İddia ediyorum geçen seneki takım CL'de bile o gruptan daha rahat çıkardı.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

5 sene bizi goturecek bir takim yapilmasi lazim.muslera semih selcuk sneijder burak amrabat hamit iskelet olsun.yedekte yekta var.yok cikmadi yine :(

Amrabat ne yapmış ki iskelet kadromuzda yer alabiliyor ?

Eğer Drogba gelirse 4-3-1-2 ile oynarız genellikle ki bu sistemde Amrabat'a yer yok.

Zaten Drogba gelmese bile Sneijder'in gelişi ile kontenjandan dolayı ilk 11 şansı azaldı.

AW: Transfer Nöbeti

Drogba gelirde TFF bu senede playoff oynatmak istoyoruz cok heycanlk oluyor derse sasirmam ! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt