- 20 Mayıs 2011
- 23.548
- 10.477
- 1.873
Cevap: Transfer Nöbeti
My name İs Drogba! Didier Drogba
People say to me " Karakobra "
My name İs Drogba! Didier Drogba
People say to me " Karakobra "
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Holosko şansa bala oynayan bir oyuncu, yapmayın. Hele teknik 20 üzerinden 9 falandır heralde. Bi hızı var 17-18, dayanıklılık 16-17, diğerlerini at çöpe. Mental özelliklerini saymıyorum tabi.
Ben afrikalı futbolcuların profesyonellik anlayışlarının çok büyük oranda üdşük olduğunu düşünüyorum. Aynı takımda çok fazla hem de yıldız statüsünde olmaları bana iyi gelmiyor.
Dediğim gibi bu sadece bir düşünce.
olabilir mesela brezilyalılar içinde aynı düşünce vardır. her zaman doğru değil, shaktarda mesela 7-8 tane brezilyalı var ama adamların son 5 yılda başarıları ortada.önemli olan profesyonel olanını bulmak. drogbanın şımaracağını pek sanmam.
diyaddin arvas @diyaddinarvas Ünal Başkan pastaya çilek demiştin portakal aldın yetmedi Bitter le kaplıyorsun iyimi

Macin 19:05. Dakikasinda scoreboardda drogba hayirli olsun yazdigini bi dusunsenize![]()
Millet maçı bırakırFutbolcular falan
En iyisi maç bitişinde açıklanması.
5 sene bizi goturecek bir takim yapilmasi lazim.muslera semih selcuk sneijder burak amrabat hamit iskelet olsun.yedekte yekta var.yok cikmadi yine![]()