GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 52

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
52/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

zaten genoa da butun golleri bu adamin yuzunden yedi8 gol atti kendi kalesine,9 penalti yaptirdi vs vs.arkadas genoa kötüyse tek hatali bu adammi nasil bir mantiktir

Öyle bir şey demedim ama kötü gidişatta katkısı olmadığını düşünmek saflık olur güven vermiyor isim ve kariyeri dany'de öyle kalbur üstü biri şart bu benim görüşüm.

Arsenal Henry yi geri getiroyr (bu ocak-subat'da düsündüler ..) yüksek yasda birsey yok...biz 1 yil önce CL kazanmis, takimi sirtlamis, fizik durumu iyi olan , 40a kadar oynayabilen Drogba ile ilgilendimiz zaman ooouuuvvvvvvv

drogba transferi cok sacma olur savunma sos verirken neden öne adam aliriz anlamiyorum

Bizim Takim önde topu tutamiyoru, baskili oynayamior bu sene...

ama simdi elinde Drogba, Sneijder olursu atak yaparak, rakip takimi cikartmayrak "defans" yaparsin.

Top Kalenin nekadar uzaklaginda olursa, okadar iyi.

yaarkadaş harbi farklı düşüncedeyiz.

danny-seih bozmayacak hoca zor kalamdıkça. granvigst emniyet subapı işte...

öyle bir konuşuyorsunuzki. chedajou-alex-adel rami-k.toure istemedik bunu aldık.

sol bek diyorsunuzda varmı öneriniz. başkan ne dedi olamdı. belki 1-2 alternatifi vardı takımları vermedi.

ömer toprak diyosunuz adamın takımı almayada 2.sırada gelecek yıl şpl oynayacak. serdar taşcı çekilen fiyat belli. serdar azize 6-7 istendi..

eleştiriyorsunuzya bazı şeyleri bunlarıda görün.

forvet hattı diyorsunuz, drogba gelse çok mu kötü olacak.

burda konuşmanız gerekn bir sürü yabancı var gelirse kadroya kim giremeyecek veya satılcakmı???

Galatasaray in buyumesi icin ilk once yeni TFF ve ayni zaman yabanci kurali degismeli

Not: Süper Lig´de degisimli olarak kontenjan acilir. Yekta oynayabilir mesela. Bazi maclari Balta da kaldirir. Hallederiz

CL´de Granqvist - Dany ikilisini mi yazsam diye cok düsündüm, ama kadroda 9 yabanci görünce hosuma gitmedi.

Neden bu dizilis? Cünkü elindeki oyunculara göre en uygun sistem bu. Ilk 11´de kanat oynayabilen oyuncular var zaten.

Burak biraz saga kayar, Sneijder biraz sola kayar pozisyon geregi, macin gidisatina göre vs.

Riera ve Eboue de kanatlardan bindirecek dogal olarak. Sikinti yasayacagimizi düsünmüyorum

627170_Galatasaray_SK.jpg

Öyle bir şey demedim ama kötü gidişatta katkısı olmadığını düşünmek saflık olur güven vermiyor isim ve kariyeri dany'de öyle kalbur üstü biri şart bu benim görüşüm.
hadi genoa son siralarda ve cok kötü.ee peki bize ne demeli lideriz ve yedigimiz gol sayisina bak rezillik.olaya takim olarak bakmak lazim

su an drogba gibi bitirici forvete burun kiviranlari ben sezon icinde maclardan sonra görecem,nasil sac bas yoluyosunuz burda

Ya Rahman abi onları da anlamak lazım. Adamlar da haklı, Sneijder geldi şuan yabancının birinden feragat etmek zorundayız. Sol bek ve stoperde zafiyet var. Yabancı sınırlaması da var. Onlar da haklı yani ne diyim. Varsa böyle bir durum fırsat ayağına gelmiş, tepsen tepilmez, dönüp bakıyosun arkada sorunlar var, hepsini aliyim desen yabancı sınırlamasından oynatamıcan. Eminim yöneticiler de teknik heyette aynı şeyi düşünüyolardır.

He alırsın Serdar Taşçı, Ömer Toprak yada Gökhan İnler'i. O zaman Drogba'ya onlar da hayır demez. Ama tabi illaki genç isteyenleri de olacaktır. Herkesi anlayışla karşılamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri