Cevap: Transfer Nöbeti
belli olmaz.
Granqvist in Dany yi kesecegine dusununler mi var![]()
belli olmaz.
Granqvist in Dany yi kesecegine dusununler mi var![]()
belli olmaz.
aynen aynen.bisey diyecem yine tartisma baslayacak diyeceklerki burak daha ne yapsin,ama su an bizim tamda drogba tarzi bir forvete,keita tarzi bir kanat oyuncusuna vede defansa 2 takviye lazim olay bu.biz drogba diyince millet sanki defansta problemimiz yokmus diyoruz gibi algiliyor**Arkadaş şu takıma bi tane bitirici forvet almadılar gitti Sneijder daha ne yapsın!!! seslerini duyar gibiyim....
Bizim Takim önde topu tutamiyoru, baskili oynayamior bu sene...
ama simdi elinde Drogba, Sneijder olursu atak yaparak, rakip takimi cikartmayrak "defans" yaparsin.
Top Kalenin nekadar uzaklaginda olursa, okadar iyi.
hadi genoa son siralarda ve cok kötü.ee peki bize ne demeli lideriz ve yedigimiz gol sayisina bak rezillik.olaya takim olarak bakmak lazim
3 günde 770 Bin Sneijder forması satıldı.Bu rakam 2 Milyon olursa Ünal Başkan Drogba'yı da alırım açıklamasını yaptı. :trollface:
hayatta olmaz
Dany---->Granqvist 1000%
3 günde 770 Bin Sneijder forması satıldı.Bu rakam 2 Milyon olursa Ünal Başkan Drogba'yı da alırım açıklamasını yaptı. :trollface:
drogba gelsin musta sarpa bile razi olurum ben![]()
Biz sezon sonu kimi alacağız peki ?Doyum noktasına ulaşmaya başladık git gide.
![]()
Sneijder Leroy Fer'i kolundan tutup getircek inşallahNot: Süper Lig´de degisimli olarak kontenjan acilir. Yekta oynayabilir mesela. Bazi maclari Balta da kaldirir. Hallederiz
CL´de Granqvist - Dany ikilisini mi yazsam diye cok düsündüm, ama kadroda 9 yabanci görünce hosuma gitmedi.
Neden bu dizilis? Cünkü elindeki oyunculara göre en uygun sistem bu. Ilk 11´de kanat oynayabilen oyuncular var zaten.
Burak biraz saga kayar, Sneijder biraz sola kayar pozisyon geregi, macin gidisatina göre vs.
Riera ve Eboue de kanatlardan bindirecek dogal olarak. Sikinti yasayacagimizi düsünmüyorum
![]()