GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 55

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
55/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

--------------muslera------------

-eboue---danny----semih---riera----

-------------yekta---------------

--hamit---snejder----selçuk----

-----burak----drogba---------

şimdi bana melo demesin kimse, sanki yardıyorda onn için kesik atıyorumm... h.baltayı koy istersen sol beke.

burda sorun... granvisst-amrabat-elmander hangisi kesik yiyecek kadroda???

önemli etken hamit. hamt-selçuk toparlarsa gittikçe çok acayip bir takım oluruz..

amrabat hoca vazmı geçti anlamadım. drogba gelmesede kesik yiyecek?? satacaklarmı yoksa bilemiyorum??

4-3-1-2 oynayacaklarsa stoperden çok solbeke ihtiyaç var.

Defansif anlamda ara ara aksasa da, 4-3-1-2 sistemine cok uygun bir bek oldugunu düsünüyorum Riera´nin.

Biz yedigimiz her golü cok abartiyoruz. Hatalar olacak. Adriano´yu da alsan, o da hata yapacak. Bunlar dogal

Bence Riera uzun süredir izledigim en iyi sol bek Galatasaray´da. Eboue de Perez´den sonra izledigim en iyi sag bek.

Ikisi de bu sistemin hakkini verir. Melo´yu stoperlere yakin oynatiriz. Öyle bir sistem. Hem daha direncli oluruz bence.

Ofansif anlamda da cok baskili ve üretken oluruz

ya yigit dedim ben,h.baltaya raziyim,olmadi melo yerine yekta oynasin ama su drogbayi dunya gizuyle parcali formada bi göriim be kardesim:)

Abi çinde olsam zoraki o formayı ona giydirir fotosunu çekerdim:) Hay ben bu yabancı kuralının töbe töbe..

Serdar Taşçı+Gökhan İnler+Drogba dicem ama zor değil imkansıza yakın...

galiba AB vatandasi olan oyuncular yakin gelecekte yabanci olarak sayilmayacakmis, boyle haberler vardi gecende

Bizi anca böyle bişey paklar yoksa yabancı sınırında hiçbiryere kıpırdayamıyorsun sanki Türk oyuncular üst düzey kimse yüzüne bakmıyormuş gibi davranıyorlar milli takımın hali ortada

problem gurbetcileri almak degil, problem adamlar gelmek istemiyor, bonservis problemi olmaz hic bir zaman

:f50:
bir salı sabahı

05C6C9FD050B4E1689464A53C9AFAF08.jpg

şimdi bana melo demesin kimse, sanki yardıyorda onn için kesik atıyorumm... h.baltayı koy istersen sol beke.

önemli etken hamit. hamt-selçuk toparlarsa gittikçe çok acayip bir takım oluruz..

amrabat hoca vazmı geçti anlamadım. drogba gelmesede kesik yiyecek?? satacaklarmı yoksa bilemiyorum??

abi yekta oranın adamı degil göbekte 3 adam varmış gibi gözükmesine ragmen elek olur ortasaha

Sneijder ve drogbadan sonra messi-ronaldo-ibrahimovic den asagisi kesmez beni herhalde artik :asd:

saka bi yana yerli oyunculara yöneliriz herhalde. kerim frei-belki gökhan inler gibi

Ben Torres'i daha çok beğeniyorum valla. :)

Tabi Drogba'ya burun kıvırmak insanlık olmaz ama Torres benim hayallerimin oyuncusu. :)

Melo önemli savunma yönünden sıkıntı çekersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri