GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 64

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
64/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yabancı sayısı düşmez rahat olun. bu sene tüpçü ve azizin tarihe gömülmesiyle noktalanacak.

o ayri mevzu,orda bizim yonetimde kabahatliydi cok uzattik mevzuyu,ya hemen bitirip alacaktik yada realden diarryi alsaydik sorun cözülürdü

Rahman abi, herkes kendi bacağından asılmalı. Şimdi yöneticilerin suçu vardır yoktur Allah ile onların arasında. Sonuçta para kulübün parası. Adımlarını dikkatli atmaya çalışıyolar. Ona rağmen günahları yoktur diyemem. Ama Melo ister bize gelsin, ister Juventus'ta kalsın, isterse başka takıma transfer olsun. Kendisine bakacak ve bakmakla yükümlü. Ha diyosa ben futbolu bıraktım istediği gibi gezsin tozsun. Menejerlerin çatır çatır senin maaş pazarlığını yaparken sen gezip tozup yatamazsın.

Normalde stoper veya solbek öncelikli ama Drogba'da Drogba be arkadaş valla 34 değil 38 yaşında olsa oynatırım gözüm kapalı..

abi herkese soruyorum

DROGBA GELİYOR DİYEMİ VAZGEÇTİK STOPER VEYA SOL BEKTEN???

eksik vardır elbet. ama hani adamı lamak için başarım sol beke-stoperemi diyecek fatih hoca..

fatih hoca sizce bırakın stoper-sol beki drogbayamı alalım diyordur.

drogba olmadı diyelim, sol bek alıncağına inanan varmı? veya iyi stoper alıncağına.. gerçekçi olalım ozamann

Ben onu bunu bilmem Serdar Taşçı yada toprak gibi + Gökhan İnleri alabilirsek sene sonu süper bir solbek süper bir forvet alabiliriz buda bize sınıf atlatır

Gökhan Inler dışında yerli yok.Drogba gelirse

Muslera

Eboue

Semih

Dany

Carlinhos/Riera/X

Inler

Inan

Hamit/Engin

Sneijder

Drogba

Burak

tarzı bir şey yapmak durumundayız.Yoksa 7 yabancı.Orta saha yabancı olursa stoper yerli olmalı.

Defans hattı ve kaleci 5lisinin 4ünün yabancı olması çok kötü. 5 te 3 e indirebilsek keşke orayı. Yalnız İnler kısmına katılıyorum. Orta saha İnx2 ile coşar.

drogba alınmadı diyelim, şimdi stoper-sool bek alıyorzuda onun içinmi vazgeçtik iyi stoperden veya sol bekten

herkes öyle bir konuşuyorki.

drogba gelecek diye sanki vazgeçtik iyi adamlardan.

daha 10 saat önce stoper şu olsun daha iyi olur tartışması yapıyorduk. gitmişler filan.

adil rami denir ağır

k.toure denir eskisi gibi değil

alex yaşlandı gelsede oynayamaz şpl de.

chedjou istek pahalı

ömer toprak gelmek istemiyor

serdar taşcı belki

serdar aziz pahalı

belki granvist kiralayacazz.. yedek olsun orda dursun diye alacağız belki. bazı mçalarda dinlendirecez danny filan..

alacağımız herhangi iki tane ortalama stoper ve sol bek dany den ve riera dan daha verimli olacağı için drogbaya harcayacağımız parayı oralara harcayalım diyorum ben madem paramız var hazır. granqvist dany den on kere daha iyi stoperdir hiç izlememe rağmen bunu diyorum çünkü dany i izliyorum ve eğer bi adam italya da ve isveç milli takımında stoper ise kesin dany den iyidir. riera zati sol bek olmadığından sivastan ziya erdal ı ya da ibbden ekrem ekşioğlu nu alsak bile riera dan faydalı olur. ben bunu diyorum. yoksa drogbayı kim istemez ki

Ben onu bunu bilmem Serdar Taşçı yada toprak gibi + Gökhan İnleri alabilirsek sene sonu süper bir solbek süper bir forvet alabiliriz buda bize sınıf atlatır

Aynen büyük paralar yatıracaksak bu tür oyunculara yatırmamız lazım ne olur ne olmaz tüpçü Galatasarayın önünü kapamak için yabancı sayısını iyice düşürecek..

Allah rızası için sıkıldım artık ben. Burak'ın topu alıp ileri götürmesinden, ceza sahası kenarlarına topla ilerlemesinden, daha sonra pas bile veremeyip topun auta gitmesinden ya da kaptırmasından sıkıldım.

Drogba işte bunları yapar, takımı ve Burak'ın üstüne binen yükü hafifletir.

Altına imzamı atarım burak topu alıp gidecek adam değil kafasını gömüyor yere önüne bile bakmıyor sonucuda çoğu zaman top kaybı ama drogba tarzı topu tutacak forvet burak a boş alan yaratır oda istediği topları alır önüne onunda performansı artar

yürüyoruz düş bahçelerinde

gördük,düşümüzden büyük bahçe yok

Didier_Drogba_Che_7426823x4.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri