Cevap: Transfer Nöbeti
yabancı sayısı düşmez rahat olun. bu sene tüpçü ve azizin tarihe gömülmesiyle noktalanacak.
yabancı sayısı düşmez rahat olun. bu sene tüpçü ve azizin tarihe gömülmesiyle noktalanacak.
Alper geçen senede ben bir futbolcu için (adını hatırlamıyorum) 10 m€ yazıyordu transfermarktte alalım bunu diyince sen ona bakma 20 isterler demiştin![]()
)o ayri mevzu,orda bizim yonetimde kabahatliydi cok uzattik mevzuyu,ya hemen bitirip alacaktik yada realden diarryi alsaydik sorun cözülürdü
Normalde stoper veya solbek öncelikli ama Drogba'da Drogba be arkadaş valla 34 değil 38 yaşında olsa oynatırım gözüm kapalı..
Gökhan Inler dışında yerli yok.Drogba gelirse
Muslera
Eboue
Semih
Dany
Carlinhos/Riera/X
Inler
Inan
Hamit/Engin
Sneijder
Drogba
Burak
tarzı bir şey yapmak durumundayız.Yoksa 7 yabancı.Orta saha yabancı olursa stoper yerli olmalı.
drogba alınmadı diyelim, şimdi stoper-sool bek alıyorzuda onun içinmi vazgeçtik iyi stoperden veya sol bekten
herkes öyle bir konuşuyorki.
drogba gelecek diye sanki vazgeçtik iyi adamlardan.
daha 10 saat önce stoper şu olsun daha iyi olur tartışması yapıyorduk. gitmişler filan.
adil rami denir ağır
k.toure denir eskisi gibi değil
alex yaşlandı gelsede oynayamaz şpl de.
chedjou istek pahalı
ömer toprak gelmek istemiyor
serdar taşcı belki
serdar aziz pahalı
belki granvist kiralayacazz.. yedek olsun orda dursun diye alacağız belki. bazı mçalarda dinlendirecez danny filan..
Yabancı sayısının düşmesini tüpçüyle, aziz istemiyor kiSpor bakanımız öyle istiyor, tff de siyasetin ağzıyla konuşuyor
![]()
Ben onu bunu bilmem Serdar Taşçı yada toprak gibi + Gökhan İnleri alabilirsek sene sonu süper bir solbek süper bir forvet alabiliriz buda bize sınıf atlatır
armero da 9.500.000, yani o mantikla fark 2 milyon demekki 6 ya alirsin anlamina gelir dicem de, transfermarkt a bakmamak lazim demek![]()
Yabancı kotenjanını gelecek sezon itibariyle kademeli olarak düşürmeye başlıyacaklar biz de yedekte dursun diye yabancı alıcaz öyle mi? Hiç sanmıyorum.
Allah rızası için sıkıldım artık ben. Burak'ın topu alıp ileri götürmesinden, ceza sahası kenarlarına topla ilerlemesinden, daha sonra pas bile veremeyip topun auta gitmesinden ya da kaptırmasından sıkıldım.
Drogba işte bunları yapar, takımı ve Burak'ın üstüne binen yükü hafifletir.
spor bakanimiz da amma cok futbol uzmani ya:cool:
Transfermarktta 10.5 milyon avro opsiyonla kiralık gittiği yazıyor.
18 cizgisi üstünden musleraya geri pas veren forvetimiz var ama drogbayi istemeyiz:SS:
ujfa duruyor şu anda. şimdiyi halletik gelecek sen kaldı..