GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 68

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
68/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben kasıtın var demedim ama Burak olsun,Melo olsun,Engin olsun biraz itici geliyor bazı taraftarlarımıza kanımca.

Genelde en cok konusulan eleştrilen futbolcular bunlar oluyor.

Ben burağı da Engini de severim. Gerçekten o resimleri tweet atmasa belki ona da tepki vermezdim. hayırlısı renktaş.

holosko rieranin disindan gececekse bizimde onlarin bir cok yerinden girip baska yerlerinden cikacak adamlarimiz mevcut sikma caniniii

inşallah renkdaş bu maç çok kritik alırsak şampiyonuz bile diyebilirim ama şimdi düşünüyorum ortalama bir stoper danynin yerine ve ortalama bir solbek ile rahat rahat izleyebilecekken maçı şimdi top onlardayken hep tedirgin olacağım işin enterasan yanı her ne kadar çok sevsem ve kasımpaşa maçında beğendim sabri de sağ bekde

beyler bunca zamandir buradayim hicbirsekilde duyum vermedim .. birtane var Kabul gorurse istermisiniz ?

Renkdaş kadro güzel ama 3lü ortasahada olan iki adam kenarlara yardıma gittiğinde ortada sadece İnler kalıyor.Sneijder'in çok yardımcı olması gerek oraya.Defansif açıdan avrupada çok zorlanırız

bu sistemde iki bek de cok önemli,

eboue ve carlinhos gibi iki hayvani bekle bu sistem oynanir, iki kanadi da otobana cevirirler, onlar giderken mesela inler hamit oralari kapatabilir, hic olmadi semih cabukluguyla, toure tecrübesiyle kapatir.

Vallah acayip goller atariz bu takimla...

inşallah renkdaş bu maç çok kritik alırsak şampiyonuz bile diyebilirim ama şimdi düşünüyorum ortalama bir stoper danynin yerine ve ortalama bir solbek ile rahat rahat izleyebilecekken maçı şimdi top onlardayken hep tedirgin olacağım işin enterasan yanı her ne kadar çok sevsem ve kasımpaşa maçında beğendim sabri de sağ bekde

bjk tırsmaya gerek yok. onlar akdar koşarsan bişey yapamazlar.

fernandes yok. sol tarafları göçtü... maç tt areneda hemm.. kolay değil elbet ma karamsarlıkta olmaz o kadar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri