GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 67

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
67/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben de diyorum ki stoper artı drogba olacağına stoper artı sol bek olsun drogba bu ikilinin çileği olsun en fazla rierayla ligde bile zor işimiz holosko bu hafta sonu dışından geçecek rieranın hele önünde emre oynarsa holoskonun iki golü var
eger takımda drogba olursa drogbanındA hatricki var. AL SANA 3-2 MAÇI KAZANDIK bu nasıl:D

ben de diyorum ki stoper artı drogba olacağına stoper artı sol bek olsun drogba bu ikilinin çileği olsun en fazla rierayla ligde bile zor işimiz holosko bu hafta sonu dışından geçecek rieranın hele önünde emre oynarsa holoskonun iki golü var
holosko rieranin disindan gececekse bizimde onlarin bir cok yerinden girip baska yerlerinden cikacak adamlarimiz mevcut sikma caniniii

vallah Drogba yi cok severim de

yerine o genc Bernard gelse daha guzel olur Sneijderin yanina, dusunsene Sneijder dikine bi pas atiyor Bernard ucak gibi yetisiyor

Renktaşım, aşık olduğum takımımın, bu saatte bile uğruna uykumdan fedakarlık ettiğim takımımın futbolcusunu kıskanacak halim yok ki:( Keşke iyi oynasa da, alkışlasak. Hepimizin tek dileği var, Galatasarayımızı hakettiği yerlerde görmek...

Ben kasıtın var demedim ama Burak olsun,Melo olsun,Engin olsun biraz itici geliyor bazı taraftarlarımıza kanımca.

Genelde en cok konusulan eleştrilen futbolcular bunlar oluyor.

yanliz beyler su demin söyledigim kadro kurulursa, hersey mümkün olur uluslar arasi arenada hic bir basariya sasirmam vallah, kadro cok saglam.

Muslera

Eboue Semih Toure Carlinhos

Hamit Inler Selcuk

Sneijder

Burak Drogba
​

Renkdaş kadro güzel ama 3lü ortasahada olan iki adam kenarlara yardıma gittiğinde ortada sadece İnler kalıyor.Sneijder'in çok yardımcı olması gerek oraya.Defansif açıdan avrupada çok zorlanırız

ahaha :D gelcek stoper granqvist olsa da katkı alacaz abi...ben serdar taşçı,chedjou ya da kolo toureden biri gelsin istiyorum..

chedjou, benatia, bunlar olmazsa kolo toure gelsin

(ama aslinda afrikali olmasini istemiyorum cok fazla oluyor ve error verecek):):)

BBajAAXCcAA7b1y.jpg:large

vallah Drogba yi cok severim de

yerine o genc Bernard gelse daha guzel olur Sneijderin yanina, dusunsene Sneijder dikine bi pas atiyor Bernard ucak gibi yetisiyor

aynen. alper sorun zaten 10 gün kala bu tarz işlemlere girişecek vakit yok. çünkü biliyosun kap bildrsek en erken 3 gün. o kadar bonserviste vermezler. snejdere bile 7,5 almışız :)

mevcut konu üzerinden konuşmakta fayda var bence. herkes bişey istiyor ama zaman az ve girişimlerde.

hadi beşiktaş maçında attı 3 tane ya diğer maçlarda atamazsa ama her yetenekli sağ açık oradan golü yazıyor örneğin viduez oradan sırf holosko değil visca da atar lua lua da atar isaac de atar

o_vasco_da_gama_dede-3441121.jpg

paramiz varsa saglam bir stoper iste, hem afrikali degil:yenieek:

DEDE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri