Teoman Han
Cezalı
Cevap: Transfer Nöbeti
3000.mesajim sana gelsin mafi fill kop gel be kocuummm drogbaaaaaaa:ayatollah:
3000.mesajim sana gelsin mafi fill kop gel be kocuummm drogbaaaaaaa:ayatollah:
eger takımda drogba olursa drogbanındA hatricki var. AL SANA 3-2 MAÇI KAZANDIK bu nasılben de diyorum ki stoper artı drogba olacağına stoper artı sol bek olsun drogba bu ikilinin çileği olsun en fazla rierayla ligde bile zor işimiz holosko bu hafta sonu dışından geçecek rieranın hele önünde emre oynarsa holoskonun iki golü var
holosko rieranin disindan gececekse bizimde onlarin bir cok yerinden girip baska yerlerinden cikacak adamlarimiz mevcut sikma caniniiiben de diyorum ki stoper artı drogba olacağına stoper artı sol bek olsun drogba bu ikilinin çileği olsun en fazla rierayla ligde bile zor işimiz holosko bu hafta sonu dışından geçecek rieranın hele önünde emre oynarsa holoskonun iki golü var
anzhi alsin bari
Renktaşım, aşık olduğum takımımın, bu saatte bile uğruna uykumdan fedakarlık ettiğim takımımın futbolcusunu kıskanacak halim yok kiKeşke iyi oynasa da, alkışlasak. Hepimizin tek dileği var, Galatasarayımızı hakettiği yerlerde görmek...
cok deli bi kadro yikar geceryanliz beyler su demin söyledigim kadro kurulursa, hersey mümkün olur uluslar arasi arenada hic bir basariya sasirmam vallah, kadro cok saglam.
Muslera
Eboue Semih Toure Carlinhos
Hamit Inler Selcuk
Sneijder
Burak Drogba
yanliz beyler su demin söyledigim kadro kurulursa, hersey mümkün olur uluslar arasi arenada hic bir basariya sasirmam vallah, kadro cok saglam.
Muslera
Eboue Semih Toure Carlinhos
Hamit Inler Selcuk
Sneijder
Burak Drogba
ahahagelcek stoper granqvist olsa da katkı alacaz abi...ben serdar taşçı,chedjou ya da kolo toureden biri gelsin istiyorum..
vallah Drogba yi cok severim de
yerine o genc Bernard gelse daha guzel olur Sneijderin yanina, dusunsene Sneijder dikine bi pas atiyor Bernard ucak gibi yetisiyor
serefsizlerin kalbi fesat iclerinde sersizlik var,allah beddualarini kendilerine ceviriyor isteİbret alınıyor %95
Renkdaş kadro güzel ama 3lü ortasahada olan iki adam kenarlara yardıma gittiğinde ortada sadece İnler kalıyor.Sneijder'in çok yardımcı olması gerek oraya.Defansif açıdan avrupada çok zorlanırız