GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 73

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
73/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ingilterede oynayan adama burdaki kasaplar vız gelir tırıs gider. bişey olmaz. holoskınun deplasmanda golü varmı ondan bile şüpheliyim. bütün golerini inönüde atmış sanırsam.

ben drogba gelsin gol atamaz demiyorum ki 15 maçta 10 gol atar önemli olan o atarken arkadan da yememek son kasımpaşa maçında elmander de attı işte ama savunma yediği için yetmedi ben bir gol attığında da maç kazanabilecek bir takım istiyorum o da savunmaya takviye yapmaktan geçiyor

Bu sene yok ama geçen sene 2-2 biten maçta atmıştı sanırım :D

bu sene yok ama dimi. geçen sene bize attı dogru. denk geldi. gene denk gelebilir tabi:D bizimkiler zaten kaliteli defans veya sol bek bulamadıysa almasın kimseyi. cris gibi olmasın. transfer etmek için etmeyelim. drogba gelsin. 1.5 sene oynasın bizde. o adamı şu takımda çok görmek isterim. birde iniestayı istiyorum. oda hayal:D

ben de inanıyorum iyi olacağına ama yine de sol bek sorunlu kalacak bir taraf kangren olmuşken neden ufak bir kızarıklık olan yere tedavi yapmaya çalışıyoruz. burak da umut da elmander de arkalarında sneijder ve selçuk varken gol atar ama riera o açığı kapatamaz

Forvet hattımızın tamamına güvenimden daha fazla güveniyorum Riera'ya :)

Bence gol atmayı becerdiğimiz vakit arkadaki sorunlar o kadar fazla göze batmayacaktır.

j90p0.jpg
:asd:

ben drogba gelsin gol atamaz demiyorum ki 15 maçta 10 gol atar önemli olan o atarken arkadan da yememek son kasımpaşa maçında elmander de attı işte ama savunma yediği için yetmedi ben bir gol attığında da maç kazanabilecek bir takım istiyorum o da savunmaya takviye yapmaktan geçiyor

bende istiyorum savunmaya takkviye ama eger iyi birini bulamazlarsa almasınlar diyorum hiç. zaten buldukarı hep şampiyonlar liginde oynamış kkişiler. bir isveçli var o da tartışılır biri.forvetlere gelince burak ve umut top tutamıyorlar. elmanderde geçen seneki halinde degil. drogba ismi geçerken ben alınmasını isterim. önde top tutar sneijderlede iyi anlaşır.

Forvet hattımızın tamamına güvenimden daha fazla güveniyorum Riera'ya :)

Bence gol atmayı becerdiğimiz vakit arkadaki sorunlar o kadar fazla göze batmayacaktır.

iyi de işte attık kasımpaşa maçında öne de geçtik ama savunma döküldüğü için geri düştük şampiyonlar ligi gol kralı ve ligin gol kralı takımdayken sol bek olmayan rieraya sol bekde daha fazla güvenemiyorum ben:)

Derbiler'de keşke rakip taraftar stada alınsa ..

Öyle zevki çıkıyo bu maçların , maç sonu rakip taraftar ile dalga geçme filan yani . Bizde inönü'ye gidelim ya da saraçoğluna onlarda arenaya gelsinler .. Kaldırın artık şu yasakları , Fener -Trabzon gerilimi yüzünden olan bize oldu ..

bu sene yok ama dimi. geçen sene bize attı dogru. denk geldi. gene denk gelebilir tabi:D bizimkiler zaten kaliteli defans veya sol bek bulamadıysa almasın kimseyi. cris gibi olmasın. transfer etmek için etmeyelim. drogba gelsin. 1.5 sene oynasın bizde. o adamı şu takımda çok görmek isterim. birde iniestayı istiyorum. oda hayal:D

Bize manisada oynarkende atıyordu zaten,bize karşı hep iyi oynuyor holosko.Bende Filipe Luis'i ve Cirogba'yı istiyorum :D

iyi de işte attık kasımpaşa maçında öne de geçtik ama savunma döküldüğü için geri düştük şampiyonlar ligi gol kralı ve ligin gol kralı takımdayken sol bek olmayan rieraya sol bekde daha fazla güvenemiyorum ben:)

Öne geçmemiz aldatmasın.

Takımda hücüm adına hiçbir şey yoktu o mac.

Benim bahsettiğim olay böyle bir şey değil :)

Her neyse Drogba eğer gelirse ne demek istediğimi anlayacaksın dostum :)

peki bana sneijderlı ve drogbalı kadro kurar mısın bizim lig kurallarına göre

--------------------------Muslera------------------------

Eboue------------Semih------------Dany------------Hakan

---------Hamit-------Selçuk---------Melo----------------

-------------------Sneijder---------------------------

-----------Burak----------------Drogba--------------

TSL de böyle oynayabiliriz çok rahat

bende istiyorum savunmaya takkviye ama eger iyi birini bulamazlarsa almasınlar diyorum hiç. zaten buldukarı hep şampiyonlar liginde oynamış kkişiler. bir isveçli var o da tartışılır biri.forvetlere gelince burak ve umut top tutamıyorlar. elmanderde geçen seneki halinde degil. drogba ismi geçerken ben alınmasını isterim. önde top tutar sneijderlede iyi anlaşır.

benim için zati şampiyonlar ligideki misyonumuzu bu senelik tamamladığımız için ben ligde şampiyonlık istiyorum ki seneyede şampiyonlar liginde olalım mesela adil rami alınsa inanılmaz olur. şl de oynmaması önemli değil ligi kurtarsın yeter

Öne geçmemiz aldatmasın.

Takımda hücüm adına hiçbir şey yoktu o mac.

Benim bahsettiğim olay böyle bir şey değil :)

Her neyse Drogba eğer gelirse ne demek istediğimi anlayacaksın dostum :)

zaten önde o topları çabuk kaybettigimiz için defans dengesiz yakalanıyor ya. ilk gole dikkat et. savunma nasıl yakalandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri