GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 71

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
71/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Birçok kişi Necati takımda kalsaydı farklı olurdu diyor. Bunu anlarım. Bazıları da Drogba yaşlı diyor. Bunu anlamam işte. Takımı gençleştiren Milan, İtalya'nın nağmalup şampiyonu Juventus ve bir çok kulüp Drogba'yı yaşına bakmaksızın isterken sen yaşlı diyorsun... Drogba, Necati gibi oyunu açacak sırtını dayayarak top dağıtacak adam teknik de aynı zamanda güçlü de. Burak da yapamıyor Umut da. Elmander kayıp aranıyor. Biz Drogba'yu isteyince ooouuuwww

yaw renktas neden oyle dusunuyosun,karsindaki takimin defansina bak rahatla sivok-toraman-g.süzen...ortada veli-necip yani bide oyle düsün:)

ama ben takımların son maçlarını izledim biz ne kadar temposuz ve kopuk oynadıysak bjk de o kadar tempoulu ve birlikte oynadı yeteneksiz olduklarından biraz da şanssızlıklarından berabere bitirdiler çok zor bir maç olacak umarım alırız net bir skorla

tranfer delisi olmayın bizim eksiğimiz defansta. önceliğimiz defans olmalı. drogba gelirse takımın gerçekten dengesi bozulur. bu sene bizim takımda ruh yok zaten :b5: drogba bi de her maç 3 4 gol atarmış (drogba gerçekten kalite orası ayrı) bunlara kapılmayın biraz gerçeklere yaklaşın. şu anda bile 6 yabancıyı geçmeden zor kadro kuruluyor birde drogba olursa ne olacak? sadece şl için düşünülüyrsa bu büyük bir yanılgı olur. takım tam oturmadan shalke yle maçımız var kesinlikle işimiz zor turu geçme konusunda.

Teklif olsa da başkan söylememiştir zaten lig ve avrupada ilerlerken kafalar karışmasın diye

Birde Melo'nun Juve sözleşmesi bu sene bitiyor değil mi? ben tam bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

baskan yalan soylemez goz icine bakarak, yani o inandirici gelmedi

melo da: 30.6.2014 da bitiyor juventus ta

gozunuzu seviyim kufur etmeyin :) olmassa bunlar; bende baska biryerden okudum ve burada sizinle paylastim

Nerden buldun ustad bunları.Yanı paylastıgın kişinin daha once dogru cıkan soylemlerı var mı ?

Drogbaya kesın bıttı demıs.Italyadan dedıgı de su ısveclı adını yazamıyorum.Ama dogru seyler soylemıs gıbı buyuk galatasaray projesı.Buyuk ortdogu projesı gıbı :D

elimizde hırslı kaybetmeyi sevmeyen bir dünya yıldızı var artık sneijder..drogba'da kesinlikle kaybetmeyi sevmez bize gelirse yatacağını filan sanmam elinden gelenin en iyisini verir bundan eminim o yüzden gelsin istiyorum..

Nerden buldun ustad bunları.Yanı paylastıgın kişinin daha once dogru cıkan soylemlerı var mı ?

Drogbaya kesın bıttı demıs.Italyadan dedıgı de su ısveclı adını yazamıyorum.Ama dogru seyler soylemıs gıbı buyuk galatasaray projesı.Buyuk ortdogu projesı gıbı :D

80630 diye bor site var (reklam olarak algilanmasin kaynak gostermek zorunda oldugum icin) oraya bende uyeyim.. forumda bir eleman sneijder i onceden bilen bir kullanici bunlari paylasmis .. bilmiyorum ne kadar olur yada olmaz .. bende okudugumu burada sizinle paylasiyorum..

Granqvist ve Drogba geldi diyelim ligde hangi yabancılar oynayacak çok merak ediyorum kanatlar mecburen yerli olacak suanda yerli olarak kim var bana kalırsa yerli aramamız lazım ama hala yabancı transferi yapıyoruz Allah Fatih hocaya yardım etsin...

muslera

eboue semih granqvist hakan

melo selcuk

hamit sneijder engin

drogba

burak umut yekta dany riera amrabat yedekler bile zirveye oynar bu ligde...

elimizde hırslı kaybetmeyi sevmeyen bir dünya yıldızı var artık sneijder..drogba'da kesinlikle kaybetmeyi sevmez bize gelirse yatacağını filan sanmam elinden gelenin en iyisini verir bundan eminim o yüzden gelsin istiyorum..

bide kaybetmeyi sevmeyen David Luiz olsa ah ahh:D

luiz_1639100w.jpg

drogba demek

--------------------------------------------semih---------------

-----------------danny-------------------------------------reira---------------

eboue

--------------------orta saha çizgisi düşünün bunu-----------------------------

---------------------------------melo------------

-----hamit---------------------------------selçuk-------------------------

------------------snejder----------------

---------------burak--------------------drogba----------------

top tutmak karşı tarafa yaslanıp daha akılcıl atak yapmakdır.. dönen topların orta sahanın almasıdır..

ama drogbanın karşısında ligimizin kasap stoperleri ve ön liberolarından oluşan bir set olacakken bizim sol bekde ispanyol(yumuşak bir futbolcu) riera var üstelik sol bek de değil

Onların karşısında da Drogba gibi bir dozer,Burak gibi araya kaçan bir eleman ve Sneijder,Selçuk gibi klas ayaklar olacak.

Yani Drogba gelirse her şey cok güzel olacak merak etme :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri