Murat Terim
10 Numara!
Cevap: Transfer Nöbeti
uleee biz kendi takımızı beğenmiyoruz ama
real madridliler ne yapsınn.
real madridliler ne yapsınn.
Beyler öyle demeyin , guiza geçen acayip gol atmış ..![]()
yaw renktas neden oyle dusunuyosun,karsindaki takimin defansina bak rahatla sivok-toraman-g.süzen...ortada veli-necip yani bide oyle düsün![]()
Teklif olsa da başkan söylememiştir zaten lig ve avrupada ilerlerken kafalar karışmasın diye
Birde Melo'nun Juve sözleşmesi bu sene bitiyor değil mi? ben tam bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
real madridliler ne yapsınn.![]()
abi az çok bildiğimiz şeyler zaten.ne küfürü![]()
gozunuzu seviyim kufur etmeyinolmassa bunlar; bende baska biryerden okudum ve burada sizinle paylastim
Yapamazsa seni bulurum.![]()
olsun yahu, kalkipta bak cakal sirf dikkat cekmek icin duyum paylasti sonra patladi demesinler![]()
real madridliler ne yapsınn.![]()
Nerden buldun ustad bunları.Yanı paylastıgın kişinin daha once dogru cıkan soylemlerı var mı ?
Drogbaya kesın bıttı demıs.Italyadan dedıgı de su ısveclı adını yazamıyorum.Ama dogru seyler soylemıs gıbı buyuk galatasaray projesı.Buyuk ortdogu projesı gıbı![]()
elimizde hırslı kaybetmeyi sevmeyen bir dünya yıldızı var artık sneijder..drogba'da kesinlikle kaybetmeyi sevmez bize gelirse yatacağını filan sanmam elinden gelenin en iyisini verir bundan eminim o yüzden gelsin istiyorum..
yok demeyiz : )
ama drogbanın karşısında ligimizin kasap stoperleri ve ön liberolarından oluşan bir set olacakken bizim sol bekde ispanyol(yumuşak bir futbolcu) riera var üstelik sol bek de değil