Cevap: Transfer Nöbeti
Yalnız Drogba'yı istemek şımarıklıktır ben bunu bilir bunu söylerim daha da bilmem.
Yalnız Drogba'yı istemek şımarıklıktır ben bunu bilir bunu söylerim daha da bilmem.
Ya Kamil abiAllahım ya
![]()
STSL'de akar gider ama ŞL'de bilmiyorum abi..
Hem cidden ne yapmaya çalışıyorlar bizimkiler.
Tamam Wesley geldi herşey süper olacak diyoruz
ama henüz stoper ve sol bekimiz yok ki kaldıki adam akıllı kanat oyuncularımız yok
sencede saçma değilmi bu hamle ?
yarin kapa bildirim gelcek mi dedi ftw ?
İnsua ve Misimovic herkesten gizli hava alanına geldiğin de bilen ilk kişidir.
hayda. adam stoper ismini ogrenecem diyo DI DI DI dinye angiriyo.
lan deli gibi asik oldugum kizin adi dilek, yazmayin sunu ya![]()
Editle mesajı. Raporlarım![]()
Kiskandim bocugum
İnsan sevdigiyle ugrasirmis![]()
Irmak da yarın bildirim gelecek demişti, Granqvist olduğu belli artık %99
Kiskandim bocugum
İnsan sevdigiyle ugrasirmis![]()
Insua yanlış hatırlamıyorsam kendi twitter'dan yazmıştı geleceğini ?
aşk ne la ? aşk dişilerin uydurmasıdır.iki kişi konuşur NLP oluşur.nöral ağlar oluşur o kişi hakkında.ve bunlar kalıcı ollur. çok fazla olursa kara sevda.az olursa hoşlantı diye geçer.
başka sorun ?
Irmak da yarın bildirim gelecek demişti, Granqvist olduğu belli artık %99
aşk ne la ? aşk dişilerin uydurmasıdır.iki kişi konuşur NPL oluşur.nöral ağlar oluşur o kişi hakkında.ve bunlar kalıcı ollur. çok fazla olursa kara sevda.az olursa hoşlantı diye geçer.
başka sorun ?
aşk ne la ? aşk dişilerin uydurmasıdır.iki kişi konuşur NLP oluşur.nöral ağlar oluşur o kişi hakkında.ve bunlar kalıcı ollur. çok fazla olursa kara sevda.az olursa hoşlantı diye geçer.
başka sorun ?
Seref Aydini bu forumu toparliyor...gercekten super duyumcu.. hurriyet, *********************, hemen ondan alinti yapiyo galiba
Az önceki transfer nöbetindeki konuda ne dedim ben ?? Çinden bir duyum aldım %99 dedim...Drogba bitmiş dedim... Şukulayım lan beni.. Hakkımı isterim.. Tapın bana![]()