GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 19

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
19/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

oguzhan, kiza hicbir zaman ona asik oldugumu, veya ondan hoslandigimi soylemedim. oyle biri degilim, hic kimseye belli etmemeye calisirim, ve bunda basarili oldugumu soylerim. ama o bilmesede, gercekten oyle. neyse, yapacak bisey yok. gecen dugun'de karsimda oturdu(lar). oyle bakip durduk birbirlerimize. okadar guzel ki.

işte kardeşim anlatıyorumya dişilerin müthiş gözlem yetenekleri vardır.adım gibi eminim düğünde karşına bilerek oturdular ve seni deniyor ve sende ona baktıkça böyle oynatma devam edecek yarın gelecek bir söz söyleyecek sen bu söz üzerine 3 gün düşünücen sonra yüz vermeyecek sonra bilerek gözlerine bakacak.yani abicim bunlarda 3G var diye herkesi oynatacaklarını sanıyor.

Ben anlamıyor sizi yea! Dany'i beğenmiyorsunuz sonra ağır stoper almayalım diyorsunuz? Nerden bulacam ben size Puyol'u falan.

dertler bitmez demiyorum tabi ki defansımızda sıkıntı olduğunu hepimiz biliyoruz ama her atılan top duvar gibi forvetten geri dönerse o defansın sıkıntısı daha çok göze çarpar..topu tutup takım ileri çekecek bir forvet dertleri bitirmez ama azaltır bence..sadece drogba olarak demiyorum bunu topla ilgisi iyi olan herhangi bir forvet takımın sıkıntılarını azaltır..şu an eğer ki daha iyisini bulamayacaksak yarım sezonluk ya da 1.5 sezonluk drogba çok iyi bir etki yaratabilir.

2 yıl için ki muhtemelen son dönemleri boşa geçecek en az 6 milyon € gidecek ben bu paranın üstüne biraz daha koysam çok daha genç o dediğin işleri yapabilecek birilerini bulabilirim illa demek istediğim o yoksa gelsin ben niye istemiyimde geleceği hiç yok.

Drogba transferi kafamı karıştırdı. Çok severim ama Terim'in isteyeceğini hiç sanmıyorum. Açıklamalarına tamamen ters.

Drogba gelirse nasıl oynarız arkadaşlar kadro yazar mısınız?

2000 dekı gıbı . sımdı mantıken 4-2-3-1 oynamak ıcın kanatların daha golcu kımlıkte olması gerekıyor bence. ama bızım rıera amrabat hamıt aydın toplam 5 gol atmamıstır heralde bu sebepten hoca genel ıtıbarı ıle baklava ya gecmeyı dusunuyor olabılır. 6 aylık kıralanan drogbanın cok yararlı olacagını dusunurum tabı gelırse. Sercan gıtmıs baros oynamıyor elmander ve umut son vurusta yeterı kadar ıyı degıller. tek buraga bakıyoruz. Soyle kı

------------------------Drogba-------------Burak--------------------------

-----------------------------------Senıjder-----------------------------------

------------------Selçuk------------Melo-----------Hamit-------------------

---Riera-------------------Semih-----------Ömer----------------Eboue-----

------------------------------------Muslera------------------------------------- yada

---------------------------Drogba----------------Burak-------------------------------

-----------------------------------------Sneıjder--------------------------------------

----------------------------Selçuk---------Yekta-----Hamit--------------------------

---------Riera------------Kolo T.-----------------------Semıh------------Eboue---

----------------------------------------Muslera----------------------------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt