Ersin Kurt
10 Numara!
Cevap: Transfer Nöbeti
Bu adam nasıl defans habire gol atıyor
Bu adam nasıl defans habire gol atıyor
oguzhan, kiza hicbir zaman ona asik oldugumu, veya ondan hoslandigimi soylemedim. oyle biri degilim, hic kimseye belli etmemeye calisirim, ve bunda basarili oldugumu soylerim. ama o bilmesede, gercekten oyle. neyse, yapacak bisey yok. gecen dugun'de karsimda oturdu(lar). oyle bakip durduk birbirlerimize. okadar guzel ki.
Can ben sana anlayacağım gibi sorayım Alex mi İsveçlimi?
Moruk şu forumda bi senle bide Halitle dostluğum var severim ikinizide.. :=) Yorumlarınızı hep okurum.. Beğenirimde şahsen..
Senin şuanki durumun Regl dönemine benziyor..![]()
Anaa Kamil'e ne oldu ya?
Cris gibi bir ağırlıktan söz etmiyorsundur umarım..
Granqvist gibi bir adamı Fatih hoca istemez bana göre.
Tam Kamil ya gazetenin kısaltmasını kullanıp aklınca espri yaptı çiçeğim :sad007:
dertler bitmez demiyorum tabi ki defansımızda sıkıntı olduğunu hepimiz biliyoruz ama her atılan top duvar gibi forvetten geri dönerse o defansın sıkıntısı daha çok göze çarpar..topu tutup takım ileri çekecek bir forvet dertleri bitirmez ama azaltır bence..sadece drogba olarak demiyorum bunu topla ilgisi iyi olan herhangi bir forvet takımın sıkıntılarını azaltır..şu an eğer ki daha iyisini bulamayacaksak yarım sezonluk ya da 1.5 sezonluk drogba çok iyi bir etki yaratabilir.
Drogba transferi kafamı karıştırdı. Çok severim ama Terim'in isteyeceğini hiç sanmıyorum. Açıklamalarına tamamen ters.
Drogba gelirse nasıl oynarız arkadaşlar kadro yazar mısınız?
bence Granqvist