GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 34

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
34/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

66fb2337df5f4a8bb5084c8da0d034aa.0.jpg

Wiki'de de yaziyor mu?

Cevap: Transfer Nöbeti

Cenoa küme düşmemeye oynuyorsa bunda Granqvist'in ne suçu var yahu ???

bu adamın kötü olduğunu göstermez

bir de yanlış hatırlamıyorsam Adan Polat döneminde de biz bu adamı almak istemiştik...
2011 yazında forumda haberi çıktığında çoğunluk gelsin diyodu.

izledim tabiki sadece soru isareti bence.

ve kötü defans oyuncusu oldugunu düsünmüyorum ama benim fikrim eger s.tasci ya da rami olmuyorsa toure ya da alex faydali olur tabiki alex sl liginde oynayamiyor o yüzden iyi düsünmek lazim.

Terim defansa Ujfa, Popescu tarzı bi adam arıyor. Kolo'da Semih ve Dany gibi kesici özellikli bi oyuncu daha çok. O yüzden düşünmüyor olabilir. Granqvist teknik açıdan hocanın istediği özelliklerde bi oyuncu.

yahu böyle bir mantık var mı küme düşen takımdan iyi stoper çıkmıyor mu?

Steve von Bergen var mesela geçen sene Cesena küme düştü ama adam şu an Palermo'da çatır çatır oynuyor, çok da iyi stoper.

Ne alakası var her yıldız transferi birmi ?

Biz şampiyon olmuşuz , CL de bir üst tura çıkmışız bu senede şampiyonluğun en büyük adayıyız 40 küsür bin kombine satmışız avrupanın en çok geliri olan 30. takımıyız başımızda Fatih Terim var ... Sonumuzun aynı olabilmesi için bana benzerlik söylermisin ?

Bu kadar gelir kazanmış olmamız dünya kadar borcumuz olduğu gerçeğini değiştirmez.. CL'de üst tura çıktık, Şampiyon olduk.. Bunun karşılığında da Yönetim Sneijder için kesenin ağzını açtı zaten.. Bu kadarı yeterli bu sezon için bence.. Bu sezon sonu Şampiyonluk gelir o zaman bir yıldız transferi daha yaparız kademe kademe birden yüklenmemek lazım bence..Ha Stoper'e, Sol Bek'e harcanır Drogba'ya harcanacak o para o zaman sesim çıkmaz zaten... Acil ihtiyacımız olan bölgeler var herşeyden önce..

Drogba ve Granqvist

yani CL listesine : Sneijder, Drogba ve Granqvist eklenecek o zaman

kamilin öküzü derken senden bahsetmiyoruz niye alındın ki

Yaptığınız muhabbetle ne olduğunuz belli oluyordu ama bu kadarını da beklemiyordum. Moderatör bir arkadaş varsa bu arkadaşa bana ettiği hakaratten ötürü gereken neyse yapılmasını rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt