GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 37

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
37/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Granqvist Kule tipi stoperlerden.. Ancak çok hantal değil mi ya? Tamam kafa toplarına çok hakim.. Bazı problemlerimizi çözer ama tek hamlelik bir stoper.. Dany'nin yerine oynayacağını düşündüğümüzde, Dany çabuk bir oyuncu ona rağmen defans arkasına atılan toplar sıkıntı yaratıyordu.. Kontrataklar büyük tehlike yaratıyordu.. Geniş alanda oynamakta zorlanıyorduk, Granqvist ile ne hale geliriz bilmiyorum, Bir kere Granqvist teknik oyuncu değil defanstan çıkarken pas dağıtımlarını yapamaz biz bunu da istemiyor muyuz..

Drogba bu boru degil arkadaslar. 35 yasinda masinda ama adam nerde ne yapacagini iyi biliyor. bitirici. sneijder burak Drogba 3lüsü oha düsünemiyorum :D

Drogba, cin`den ayrilmak istiyor. Mutsuz sanirim. Sözlesmesini fesh ettirmek icin ugrasiyordu.

Dis basinda cikmisti bu tarz haberler. Dogrudur muhtemelen.

DROGBA GELSIN, cildiralim.

.................ve ayrica buyuk takim oyuncusu hic degil, kesin Elmander tavsiye etmistir, bizimkiler scout falan bilmiyorlar

Granqvist Kule tipi stoperlerden.. Ancak çok hantal değil mi ya? Tamam kafa toplarına çok hakim.. Bazı problemlerimizi çözer ama tek hamlelik bir stoper.. Dany'nin yerine oynayacağını düşündüğümüzde, Dany çabuk bir oyuncu ona rağmen defans arkasına atılan toplar sıkıntı yaratıyordu.. Kontrataklar büyük tehlike yaratıyordu.. Geniş alanda oynamakta zorlanıyorduk, Granqvist ile ne hale geliriz bilmiyorum, Bir kere Granqvist teknik oyuncu değil defanstan çıkarken pas dağıtımlarını yapamaz biz bunu da istemiyor muyuz..

Tek hamlelik stoper değil. Semih'e yakın bile hamle kabiliyeti o fizikle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt