GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 40

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
40/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tek hamlelik stoper değil. Semih'e yakın bile hamle kabiliyeti o fizikle.

Hocam tek hamlelik stoperden kastım kaçırdı mı adamı bir daha yakalama şansıdır.. Granqvist böyle bir oyuncu değil Dany gibi biri değil yani kontrada yakalandığımızda tek de bastı bastı kaçırdıysa geçmiş olsun yani.. Dany kaçırdıysa yakalama şansı oluyor en azından.. Ha o tek de basmayı iyi mi yapıyor dersen ona lafım yok kademe anlayışı Dany'e göre kat kat iyi.. Liderlik vasfı da öyle..

yaw barosa 3 milyon veriyoruz herif yatiyo kimse demiyoki bu paralar nereye gidiyo diye,drogbaya 3 verecez ouuuwww paralar bosa gitmesin lazim degil peehhh anasini ya

Granqvist yerine daha kaliteli bir stoper alsaydık, Sneijder,drogba falan kadro kalitesi müthiş artar

Muslera

Semih Granqvist Dany

Eboue-----Melo Selçuk-----Riera

Sneijder

Drogba Burak

​

Cl'de kadro bu olur :ka21: Lig de de rotasyon yaparsın :rolleyes: hoca 3-5-2 oynatmaz o başka

fus_cl_nach_finale_drogba_held_pokal_body_a.2147312.jpg
98619hp2.jpg

bende mukemmel demedimki aralarinda en iyi olani semih iste:)ayrica en iyi turk sol bek bana gore hala h.baltadir,iste turk futbolunun hali bu,yapacak bisey yok

Unutmadan haksızlık yapmayayım semihe, şuan gayet güzel devam ediyor, ama mesele bundan sonrası önünde potansiyeli var, kendini geliştirirse dünyanın sayılı stoperlerinden olur. Ama yok nere gitse benden iyisi yok her türlü beni oynatırlar derse sonu Hakan Balta olur:D Değilse Hakan da fena değildi zamanında...

Eee sonra, klübünü batırıp feda ettiren dilenci pozisyonuna getiren başkan, gemisi batıyoken gemiden kaçar. Normalde o kaptanı yargılarlar senin komutandaki geminin batma sebebi nedir diye? Ama yooook bizde ödül verirler. TFF'nin başına getirirler. Kim getirdi siyaset. Şimdi diyecekler bana siyaset yapma. Ya tffnin başındaki adamı siyaset getiriyosa, tffdeki şike dosyasını eziklere ceza vermemek için kapattırıyorsa. Şimdi ben mi siyasete giriyorum? Siyaset mi spora?

Eee sonra, o adam belgelenmiş şikeyi, sahaya yansımamıştır die (hangi aletiyle ölçtüyse artık) bir terim icat edip şikenin üstünü örter.

Eee sonra, Türkiye'deki oyuncu profillerine bakmaz yabancıyı daha da kısıtlar. Kim bu başkan? Klubünü yabancı çöplüğüne çevirmiş 11-12 yabacıyla oynayan sayın Demirören...

Ya bu ülkede çıldırmamak için gerçekten çelik gibi sabra ihtiyaç var. 2 dakika mantıklı düşünmeye bile gelmiyor insan geriliyor.

Yönetim,Drogba+Granqvist paketi yerine esaslı bir defans oyuncusu alsında kapatalım şu transfer dönemini.Sneijder ismini ne idüğü belirsiz bir futbolcuyla gölgelemeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt