GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 41

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
41/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

çilekli pastaya çikolata niyetine drogba muz niyetine granqvist öyleyse..

Transfer Nöbeti

Yalniz 95 m gelir dediklerine gore CL gelirinin ne kadar onemli oldugu asikar.

Herhalde min. 25'i CL geliri bunun.

Ligde cok dikkatli olmaliyiz.

Çok gol yedik ve defansımız sorunlu şimdi ne alaka.Madem bu adam bizim sorunlarımıza ilaç olacak neden takımı bu kadar yemiş diyorum.
ya oraya puyolu koysanda su an ondan az gol yemezlerdi neden bunu idrak etmek istemiyosun.bir defans oyuncusu tek basina herseyi halledemezdi dimi.ben demiyorumki adam super biri vs vs diye,sadece ismi ne olursa olsun bir takim kume dusuyosa bir tek defans adamina olay baglanmaz diyorum

Hocam tek hamlelik stoperden kastım kaçırdı mı adamı bir daha yakalama şansıdır.. Granqvist böyle bir oyuncu değil Dany gibi biri değil yani kontrada yakalandığımızda tek de bastı bastı kaçırdıysa geçmiş olsun yani.. Dany kaçırdıysa yakalama şansı oluyor en azından.. Ha o tek de basmayı iyi mi yapıyor dersen ona lafım yok kademe anlayışı Dany'e göre kat kat iyi.. Liderlik vasfı da öyle..

Maçına göre oynatırsın işte ne güzel, dünya üzerinde kaç tane kaçırdığı adamı yakalayabilen stoper var? O dediğin Toure'de bile yok. Adamın kariyerine bakıp önyargılı yaklaşıyorsunuz şu anda tamamen.

Yalnız Drogba gelirse

Ünal Başkan taraftara verdiği her sözü tutmuş olacak

şaka maka EFSANE LAN BU BAŞKAN...

[video=youtube;x5GscCzKSzM]https://www.youtube.com/watch?v=x5GscCzKSzM[/video]

CL demek para ve prestij demek. Para ve prestij demek Sneijder gibi oyuncular demek.

Herzaman CL de olmaliyiz...her sene...

Kolo toure ve taiwo ikilisini mi istersiniz ?

Yoksa drogba gibi birisini mi ?

Hangi mevkilere adam lazım önce bi ona bakmak lazım ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt