Cevap: Transfer Nöbeti
çilekli pastaya çikolata niyetine drogba muz niyetine granqvist öyleyse..
çilekli pastaya çikolata niyetine drogba muz niyetine granqvist öyleyse..
drogba gelirse umutun kiralık sözleşmesini feshedelim :SS:
ya oraya puyolu koysanda su an ondan az gol yemezlerdi neden bunu idrak etmek istemiyosun.bir defans oyuncusu tek basina herseyi halledemezdi dimi.ben demiyorumki adam super biri vs vs diye,sadece ismi ne olursa olsun bir takim kume dusuyosa bir tek defans adamina olay baglanmaz diyorumÇok gol yedik ve defansımız sorunlu şimdi ne alaka.Madem bu adam bizim sorunlarımıza ilaç olacak neden takımı bu kadar yemiş diyorum.
kule tipi stoper nedir ya
şofben mi bu
Irmak Kazuk @IrmakKazuk
Drogba Dedikodusu*** -Drogba Gs'ye Menajerler Aracılığı ile Önerilmiş. -İlk Temaslar Olumlu Gibiymiş -Yaşı 34 ancak adamın adı Drogba)
gell mavi filim gelllll![]()
Hocam tek hamlelik stoperden kastım kaçırdı mı adamı bir daha yakalama şansıdır.. Granqvist böyle bir oyuncu değil Dany gibi biri değil yani kontrada yakalandığımızda tek de bastı bastı kaçırdıysa geçmiş olsun yani.. Dany kaçırdıysa yakalama şansı oluyor en azından.. Ha o tek de basmayı iyi mi yapıyor dersen ona lafım yok kademe anlayışı Dany'e göre kat kat iyi.. Liderlik vasfı da öyle..
Niye kafamızmı güzel ?
Sahte hesap.
Irmak Kazuk @IrmakKazuk
Drogba Dedikodusu*** -Drogba Gs'ye Menajerler Aracılığı ile Önerilmiş. -İlk Temaslar Olumlu Gibiymiş -Yaşı 34 ancak adamın adı Drogba)
abi kim bu
Irmak Kazuk @IrmakKazuk
sneijder:confused:
dalga geçiyorsun sanırım , avatarındaki adam nerdeunuttunuz galiba sneijderi
![]()
yok gercek kendisi yeni actigini söyledi
Aynen gereksiz ..
Stoper ihtiyacımız var ,sol bek ihtiyacımız var .
Takım yabancılar ile şişti bare lazım olan yerlere transfer yapalım .