GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 43

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
43/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Unutmadan haksızlık yapmayayım semihe, şuan gayet güzel devam ediyor, ama mesele bundan sonrası önünde potansiyeli var, kendini geliştirirse dünyanın sayılı stoperlerinden olur. Ama yok nere gitse benden iyisi yok her türlü beni oynatırlar derse sonu Hakan Balta olur:D Değilse Hakan da fena değildi zamanında...

Eee sonra, klübünü batırıp feda ettiren dilenci pozisyonuna getiren başkan, gemisi batıyoken gemiden kaçar. Normalde o kaptanı yargılarlar senin komutandaki geminin batma sebebi nedir diye? Ama yooook bizde ödül verirler. TFF'nin başına getirirler. Kim getirdi siyaset. Şimdi diyecekler bana siyaset yapma. Ya tffnin başındaki adamı siyaset getiriyosa, tffdeki şike dosyasını eziklere ceza vermemek için kapattırıyorsa. Şimdi ben mi siyasete giriyorum? Siyaset mi spora?

Eee sonra, o adam belgelenmiş şikeyi, sahaya yansımamıştır die (hangi aletiyle ölçtüyse artık) bir terim icat edip şikenin üstünü örter.

Eee sonra, Türkiye'deki oyuncu profillerine bakmaz yabancıyı daha da kısıtlar. Kim bu başkan? Klubünü yabancı çöplüğüne çevirmiş 11-12 yabacıyla oynayan sayın Demirören...

Ya bu ülkede çıldırmamak için gerçekten çelik gibi sabra ihtiyaç var. 2 dakika mantıklı düşünmeye bile gelmiyor insan geriliyor.

Unutmadan, sonra spor yorumcuları çıkar, bu büyük klupler neden Avrupa'da başarısız? Kimse bakmaz yerli kaliteli oyuncu olmamasına. Eee Sneijder gibi oyuncu getirirsin yerli kalitesizliğini dengelemek için, o zaman da çıkarlar böyle pahalı oyuncuları nasıl getirirsiniz sizzz.. offf offf

Şu anda bizim stoperlerin en büyük eksikliği nedir? Hava topları ve fazla agresif olmamaları. Semih de, Dany de sert stoper değil. O yüzden bazen güçlü forvetlere karşı çok zorlanıyorlar. Granqvist gelirse bu eksiklikleri kapatmış oluruz.

granqvist sert stoper sayılmaz bence

faul bile yapmaz fazla

ahahaha :)

yavaş yavaş Karaoğlan'ın haberleri

Karşı yakaya uğramaya başlamış yavaştan bir alevlenme var angutlarda

gece gece böyle bir resim görseler ciddi kuş ölümü olabilir

drogba-nin-galatasaraya-transfer-olmasi_242647.jpg

Sneijder i alan bir takımın yapacağı defans transferide bir o kadar kaliteli olmalı bence yine ismi hiç basında geçmeyen biri gelecek.

arkadas gina geldi bu fake hesaplardan ne anliyorlar bunu yapinca cins midir nedir yahuuuu:o

ayrica ben yanilmisim fake mis hesap pardon.:ayatollah:

galiba birileri drogbayi jardel gibi kosmayan oldugu yerden gol atan biri gibi goruyor.drogba bu yasinda en az burak kadar kosar en az onun kadar pres yapar ve ondan 3 misli fazla gol atar geciniz bu yas meselesini.pirloya bakinda hizaya gelin.pirlanun ismi bizimle gecmisti millet bu ne lan bu dedeyi napacaz dedi adam juveye gitti kral oldu,milli takimda döktürdü resital yapti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri