GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 44

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
44/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba bence sazan.avi

Medyada hemen atladı.

Bir kere mantık çevçevesine oturmuyor. Insua'dan beri sol bek transfer etmedik, Stoper'de 2 tane adam var, ki Semih ve Dany'de zaman zaman sorgulanıyor.

Forvette ise, 15 gol atan Burak, 13 gol atan Umut ve 5 Gol atasada karakteriyle ve mücadelesiyle güven veren bir Elmander

Ve son olarak 10 numara pozisyonunda 2 forvetten birini kesmesi muhtemel olacak Sneijder var.

Kısacası oltaya gelmemeliyiz. İmkansız bir hamle, mantıksız bir hamle.

-------------Muslera----------------

Eboue-----Semih--Rami---------Riera

-------Hamit--Selçuk--Melo----------

--------------Sneijder---------------

---------Burak-------Drogba---------

Schalke'ye tecavüz eder bu kadro

açın açın trtsporu açın. çok fena bir maç oynanıyor şu an ve büyük ihtimal uzatmalara gidecek :asd:

2 iş teklifi aldım abi. İkisi de ordan. Ek olarak alanımla ilgili genelde yüzde 60 oranında firmalar Anadolu da.

Malaga attı 2-2 oldu bu arada Santa Cruz:)

Allah gönlüne göre versin kardeşim, Anadolu yakasında çalışırsan mutlaka orada otur zaten köprü trafiği adamı bitirir :) gel yakına gelll :D

şeref aydını ekşi sözlükte adım adım takip ediyorum ve bilyorumki şu an konuklar arasında:D

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
NormLife1907 - 25.01.2013 00:21[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 95%, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: Quatrum35:cLink:2660870

Drogbayı inş alırlar bu sene bir şampiyon olamasınlar o zaman görürürm ben ğs yi[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

drogbayıda alırlarsa ki sanmıom ama kimse kusura bakmasın açık ara ligin en kaliteli kadrosu olur ellerinde.

kim engelleyecek bunların şampiyon olmasını ?

korku baslamış:D

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Hocam Douglas Fatih Terim'in imzasının bulunup Ünay Aysal'a gönderdiği 5 kişilik listedeki son sıradaki oyuncu...

Kaynak : Erman Toroğlu

1- Sneijder

2-Carlinhos

3- ?

4- ?

5-Douglas

[video=youtube;v2Y7N2XlK6c]https://www.youtube.com/watch?v=v2Y7N2XlK6c[/video]

Afedersiniz ama Erman Toroğlunun üslübuyla Erman Toroğluyu tanımlamak gerekirse; Os.ruktan Teyyaree....

Bi kere imzalı listenin onun elinde ne işi var? İkincisi liste o şekilde hazırlanmaz. Liste eksik pozisyonlar için ayrı ayrı mevki olarak alternatifleriyle verilir.

Örn;

1. sneijder

2. kaka

3. diego

1.Carlinhos

2. Twaio

3. bilmem ne diye

Sneijderden sonra carlinhos gelmez!

Allah gönlüne göre versin kardeşim, Anadolu yakasında çalışırsan mutlaka orada otur zaten köprü trafiği adamı bitirir :) gel yakına gelll :D

:) Geliyorum yamacına abi:)

Zaten İstanbuldaydım orada da olmam lazım daha iyi kariyer sıçrayışı için. Şimdi yazın doktora başvurularına başlayacam İstanbul daha uygun. Neyse konu ile alakasız arkadaşlardan özür dilerim.

Son kez Ümraniye merkez değil benim kastım. Bir bölgesini inceledim evleri vs.. Çamlık ya da Çakmak mahallesi güzel site içi evler vs... O yüzden abi. Bana eve geldiğimde sessizlik ve güven lazım.

Schalke maçı önemli tabi ,ancak bu sene de kesinlikle lig de şampiyon olmalıyız ..

Hem arayı açmamız lazım ,hem borçları kapatmamız lazım .Şöyle 2-3 sene üst üste şampiyonluk bizi Türkiye'nin bayern münihi yapar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri