GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 56

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
56/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben burak yılmaz'ı her ne kadar sevsem,gelişimini takdir de etsem hala güvenemiyorum..he takımda olsun isterim çift forvet oynarsak kesinlikle kadroda olur ama tek forvet oynayacaksak net bitirici,top tutacak takımı ileri taşıyacak forvet lazım drogba veya değil ama böyle bir adam şart bunu eminim ki fatih hoca da çok net görüyor..bence fatih hoca burak'ı alırken elmander'e çok güvendi çünkü elmander top tutma işini iyi yapıyordu ama o da bu sene daha ritmini bulamadı ne yazık ki

Baros - Keita - Kewell

Çok iyi demek biraz abartı olur bu oyuncular için. Baros zaten geldiğinde kariyeri düşüşte olan bir oyuncuydu. Geldiği ilk sene dışında çokta katkı vermedi takıma. Kewell'da keza öyle. Müzmin sakattı zaten. 60 dakikalık oyuncuydu. Keita en efektif oyuncuydu belki de ama o da ikinci senesinde satıldı disiplin sorunları nedeniyle.

Melodan daha istikrarlı birini almalıyız. Şovmen dönemi kapandı artık galatasarayda. Show dönemi başladı...

Gökhan Inler dışında yerli yok.Drogba gelirse

Muslera

Eboue

Semih

Dany

Carlinhos/Riera/X

Inler

Inan

Hamit/Engin

Sneijder

Drogba

Burak

tarzı bir şey yapmak durumundayız.Yoksa 7 yabancı.Orta saha yabancı olursa stoper yerli olmalı.

--------------muslera------------

-eboue---danny----semih---riera----

-------------yekta---------------

--hamit---snejder----selçuk----

-----burak----drogba---------

şimdi bana melo demesin kimse, sanki yardıyorda onn için kesik atıyorumm... h.baltayı koy istersen sol beke.

burda sorun... granvisst-amrabat-elmander hangisi kesik yiyecek kadroda???

önemli etken hamit. hamt-selçuk toparlarsa gittikçe çok acayip bir takım oluruz..

amrabat hoca vazmı geçti anlamadım. drogba gelmesede kesik yiyecek?? satacaklarmı yoksa bilemiyorum??

Renktaş bu sistem en baştan yatar söliyim. Yekta malesef ofansif yönüyle iyi, defansif yöne ne yapar emin değilim. Yani yekta dahil ileri 6lı ofans, geri de de riera çürük, dany riskli oynuyor...

Yediğimizden çok atarız demek istiyorum ileri 6lıya bakınca ama geri 5liye de bakınca attığımızdan çoğunu yeriz gibi geliyor.

İleri 6tane adamın o şekilde olması için, geride 5 adamın taş gibi olması lazım.

Arkadaş yok işte Türk stoper şöyle alıp adam gibi oynatacağımız sol bek yok futbol en çok sevilen spor güya

Abi çinde olsam zoraki o formayı ona giydirir fotosunu çekerdim:) Hay ben bu yabancı kuralının töbe töbe..

Serdar Taşçı+Gökhan İnler+Drogba dicem ama zor değil imkansıza yakın...

fotograf icin bi kosu afrikaya gitmen gerekecek yigit:)yabanci kurali dedikleri zaten turk futbolunu batiran ve i.cavcav-s.hurma gibi soygunculara rant kapisi saglayan ucube bi sistemdir

şurda ayrılıyoruz. ömer için sorun bonservis değil. takım şampiyonluk için oynuyor bu sene 2.ci sıradalar. onun için satmazlar. oyuncuda gelmezz...

denemeden bılemeyız ömer olmaz serdar olur. ben daha duymadım kı bır Turk klubunden bu adamlarla ılgılenıldını. ERen derdıyok transfer olmadan once burda cok alınmalı falan dedım bır cogu 10 dan asagı gelmez falan dıyorlardı 5.5 a mı ne gıttı adam. yanı bı kere ugrasılsın gelmıyorum derse amenna ama bılemıyorum neden hıc ugrasılmaz.

drogba transferi cok sacma olur savunma sos verirken neden öne adam aliriz anlamiyorum

Bak dostum ,bizim takımın en önemli sorunlarından biri topun ileride kalmamasıdır,yani bizim forvetlerin ayağına attığın top sürekli geri dönüyor ve haliyle defans oyuncularının üzerine sistemin de etkisiyle fazla yük biniyor.drogba dediğimiz adam eğer gelirse ki ben çok isterim her attığın topu orada tutabilir,sırf bu özelliğiyle bile bana göre bir stoper transferinden daha faydalı olur,atacağı golleri saymıyorum bile.Tabii ki birde rakip defans oyuncularına salacağı korkuyu da düşünmek gerek.

Hem drogba hemde toure gelsin eboue ile beraber hepsine silimfit formaları giydirelim :) sonra volkan düşünsün..

benim anlamadığım 3lü merkez orta saha artı önünde %100 ofans oynamayan bir yaratıcı orta saha oyuncusu varken neden hala arkaya bir çapa koyma derdindesiniz renktaşlar, 4-3-1-2 oynarsak ortadaki üçlünün merkezde selçuk yanlarında 2 tane ısıran topçu yeter bence defansif sıkıntı falan çekmeyiz , barcada bile busquest var demeyin cevap olarak lütfen :D

--Yekta--Selçuk---Engin--

---------Sneijder---------

mesela, seneye alper alınır engin yerine oynar daha hamit hatta emre çolak falan da var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri