GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 57

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
57/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

h.baltayı koy ozaman sol beke. farketmez..

melo yerine zamanında sağlam bir orta saha alınsaydı şimdi.. ne takım olurduk..

arkadaş nerden nereye geldik 15 günde

bünya snejder-drogba kaldırmıyor:D

hocanın muhtemelen 4 5 1 e hatta 4 2 3 1 e döncegini düşünüyorum ilk başta gelip denedigi gibi eger öyle birşey denerse bize sissokko diarragillerde tam bir çapa lazım en arkayı toparlayacak sagına soluna 5 m ye pas atabilcek bir adam görev adamı yani

Defansif anlamda ara ara aksasa da, 4-3-1-2 sistemine cok uygun bir bek oldugunu düsünüyorum Riera´nin.

Biz yedigimiz her golü cok abartiyoruz. Hatalar olacak. Adriano´yu da alsan, o da hata yapacak. Bunlar dogal

Bence Riera uzun süredir izledigim en iyi sol bek Galatasaray´da. Eboue de Perez´den sonra izledigim en iyi sag bek.

Ikisi de bu sistemin hakkini verir. Melo´yu stoperlere yakin oynatiriz. Öyle bir sistem. Hem daha direncli oluruz bence.

Ofansif anlamda da cok baskili ve üretken oluruz

Bu sistemde sol kanatı tek başına kullanmak zorunda kalacak Riera hızlı değil,tempolu değil, atletik değil.Bu özelliklerde bir solbek gerekli şahsi fikrim.

ben burak yılmaz'ı her ne kadar sevsem,gelişimini takdir de etsem hala güvenemiyorum..he takımda olsun isterim çift forvet oynarsak kesinlikle kadroda olur ama tek forvet oynayacaksak net bitirici,top tutacak takımı ileri taşıyacak forvet lazım drogba veya değil ama böyle bir adam şart bunu eminim ki fatih hoca da çok net görüyor..bence fatih hoca burak'ı alırken elmander'e çok güvendi çünkü elmander top tutma işini iyi yapıyordu ama o da bu sene daha ritmini bulamadı ne yazık ki

aynen sorun zaten orda. sneijder 10 numaradır ama forvet yapısında bir adam değildir asla. topu tutp alan açacak duvar pası yapacak biri değil burak. evet golcü ama alıp giden biride değil.

ayrıca forvet için drogba liks gibi gözüksede. elmander-umut nerdeyse beleşe geldiler. bonservis olmadan.

umut düştü. nerdeyse tek forvete kaldık...

Transfer Nöbeti

---------------Nando-------------------

---------Semi-Ramy-Dany----------

-----------------Melo-------------------

Eboue-------Selcuk-------Amrabat

----------------Sneijder----------------

--------------Burak---Drogba--------

Biz simdi birden psikolojik olarak devlerle savastigimizi düsünüyoruz. Hakliyiz da aslinda (Drogba ve stoper gelirse)

Ama bu kontenjan meselesi cok bas agritir. Gercekten de kaliteli Türk futbolcu piyasada pek yok. Cogu bizde zaten.

Granqvist iyidir kötüdür birsey diyemem. Ama top class bir stoper de degil. Fiyati da 4-5 varmis en az. O zaman basarim 3 daha ve Toprak´i alirim.

Risk ve kalite olarak fark yok bence aralarinda. Kontenjan acarim

benim anlamadığım 3lü merkez orta saha artı önünde %100 ofans oynamayan bir yaratıcı orta saha oyuncusu varken neden hala arkaya bir çapa koyma derdindesiniz renktaşlar, 4-3-1-2 oynarsak ortadaki üçlünün merkezde selçuk yanlarında 2 tane ısıran topçu yeter bence defansif sıkıntı falan çekmeyiz , barcada bile busquest var demeyin cevap olarak lütfen :D

--Yekta--Selçuk---Engin--

---------Sneijder---------

mesela, seneye alper alınır engin yerine oynar daha hamit hatta emre çolak falan da var

Seneye kesin fenerle Gökhan İnler için kapışıcaz Allah'ın emri yani ben Türk bir stoper ön libero ve kanat oyuncusu alalım diyorum 3 isim bulabiliriz. Muslera'yı yönetim satarsa işin rengi değişir

arkadas nasil bir transfer sezonu yaw,2 hafta sneijder bekle bekle uykusuz kaldik,adam geldi bu sefer sabah saat 10:00 idmanini izlemek icin erken kalk tam onada alistik simdi drogba,yorulduk lannn

Gökhan Inler dışında yerli yok.Drogba gelirse

Muslera

Eboue

Semih

Dany

Carlinhos/Riera/X

Inler

Inan

Hamit/Engin

Sneijder

Drogba

Burak

tarzı bir şey yapmak durumundayız.Yoksa 7 yabancı.Orta saha yabancı olursa stoper yerli olmalı.

Arkadaşlar ben de sizler gibiyim duygularıma bakınca Drogbanın gelmesini istiyorum ama mantıklı düşünmeye çalışınca olmuyor.

Şimdi Gökhan'ı almak harbiden zor, hadi aldık 3milyon euro maaş da o ister. Hadi ona da verdik. Drogba şuan 18milyon euro kazanıyor hadi ona da verdik 5milyon euro..

Bu sefer de Elmander ile Amrabat'ı tamamen çöpe atmak demek oluyor. Oynatmadığın adamı 8.8e almışken kime satıcan? O da maaşıyla elimizde patlar. Melo da 4milyonun üzerinde maaş alıyor, 2milyon daha vercez sezon sonunda. Elmander 2.2 mi alıyodu vs vs

Sadece Drogbanın maliyeti gözüyle bakmayın olaya. Mübarek zincirleme trafik kazası gibi.

benim anlamadığım 3lü merkez orta saha artı önünde %100 ofans oynamayan bir yaratıcı orta saha oyuncusu varken neden hala arkaya bir çapa koyma derdindesiniz renktaşlar, 4-3-1-2 oynarsak ortadaki üçlünün merkezde selçuk yanlarında 2 tane ısıran topçu yeter bence defansif sıkıntı falan çekmeyiz , barcada bile busquest var demeyin cevap olarak lütfen :D

--Yekta--Selçuk---Engin--

---------Sneijder---------

mesela, seneye alper alınır engin yerine oynar daha hamit hatta emre çolak falan da var

Ortadaki 3'lünün hiçbiri Melo gibi sert,vücut vücuda iyi oynayan, hamleleri iyi, alan daraltmasını bilen, yüksk toplarda etkili oyuncular değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri