Cevap: Transfer Nöbeti
Drogba nerden cıktı beyler?
Renktaş kastettiğim mesele yaz meselesiydi. Maçta kendini verip vermeme meselesi değil. Melo dediğin adam box to box oynayan adam. Eee yazı laylaylom geçirip hazırlık yapmayınca istediği kadar maça kendisini vermeye çalışsın...
Valla ben onu bunu bilmem, Sneijder dediğin adam da İnter'de 3-4aydır top oynamıyor ama tek bir antremanını aksatmamış. İstanbul'a geldiği gün bile ter idmanı yapmış.
dany nin sürati olmasa 18 e giremez.pas dağıtmayı falan gec
Çifte Standart yapıyor çoğu.
Öyle diyosun da ligde de çok basit goller yiyoruz. 3 yeyelim nasıl olsa 4 atarız mantığıyla futbol oynanmaz bence. Ayrıca katılmıyorum son dediğine. Hatta hadi canım ne alaka diyorum.Defans yapmaktan kasıt bizim takımın sıkıntısı bireysel. Sol bekte defans yapmasını bilmeyen kademe alamayan Riera ile oynuyoruz. Defansta da Dany her ne kadar bazı özellikleri ile çekici gelsede pozisyon bilgisi hiç yok neredeyse.
O çifte standartçılardan birisi olarak renktaş, eğer geçen seneki aldığın maaşdan taviz vermeyip aynı parayı istiyorsan ve alıyorsan. Miami senin Orlando benim deyip gezmeyeceksin. Bunu yapıyosan bile taraftarın gözüne sokmayacaksın. Ne yani şimdi iyi oynamadı die ödül mü verelim?
Parayı alırken iyi, kendine bakmaya antremanlara gelince gezmek daha güzel...
alper potuk defansif orta sahaya benzemiyor, selcuk inan tipinde oyuncu olacak, zaten ofansi cok seviyor, oyle defansi rahatlatma yok cok top calma becerisi yok, o yuzden alinirsa sevinirim cunku selcuk a rakip cikar, melo ya degil
simdi alalim, Napoli guzel solbekimi kapmis Armero yu 4 milyon a
bizde solbek arariz
sonra benatia ya 5-6 veririm cok iyi defans, simdi gidecekler bunu granwivistsg e vercekler, adi bile gicik![]()
bugün eskişehir maçını izlemedim. alperin maçı çevirdigini söulüyorlar dogru mu:confused:
Sen Udinese gibi soyguncu kulüpten Benatia 5-6'ya al sonra gel beni al.
Kasımpaşa maçında defans 2-3 kere hata yaptı ve 2 gol yedik. Peki pozisyona girebildik mi ?
Defansımız o kadar iyi değil ama hücum hattımız da hiç iyi değil. İleriye gönderilen her top geri dönüyor.
gecen yilki performanslarina gore nerde selcuk?nerde elmander?nerde muslera?nerde h.balta? birtek melomu gecen yilkinden kötü
alper potuk defansif orta sahaya benzemiyor, selcuk inan tipinde oyuncu olacak, zaten ofansi cok seviyor, oyle defansi rahatlatma yok cok top calma becerisi yok, o yuzden alinirsa sevinirim cunku selcuk a rakip cikar, melo ya degil
400.000 euro feda dedi, ayni para degilmis demek