GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 63

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
63/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alper potuk aksine özellikle geçen sene defansif oynuyordu. bu sene daha önde oynatıyorlar. fizigi iyi. oynamasına oynar yani.

oynar ama yeterli olmaz cunku ben baktigimda melo gibi pozisyon bilgisi iyi degil, hem bidefa ofansa alisan oyuncu daha defans yapmayi sevmiyor

bknz: sissoko, emana (yabanci ama ornek sadece)

drogbayı aldık diyelim sol bek yokken stoper yokken rahat maç izleyebilcez mi ki?

drogba alınmadı diyelim, şimdi stoper-sool bek alıyorzuda onun içinmi vazgeçtik iyi stoperden veya sol bekten

herkes öyle bir konuşuyorki.

drogba gelecek diye sanki vazgeçtik iyi adamlardan.

daha 10 saat önce stoper şu olsun daha iyi olur tartışması yapıyorduk. gitmişler filan.

adil rami denir ağır

k.toure denir eskisi gibi değil

alex yaşlandı gelsede oynayamaz şpl de.

chedjou istek pahalı

ömer toprak gelmek istemiyor

serdar taşcı belki

serdar aziz pahalı

belki granvist kiralayacazz.. yedek olsun orda dursun diye alacağız belki. bazı mçalarda dinlendirecez danny filan..

Rahman abi, valla ben sebebine bakıyorum. Ben yaz boyunca 200 tane paylaştığı resmini gördüm. O resimleri görmesem ona da birşey demezdim. Ama hazır olmayışının sebebi belliyken kızarım yani Meloya...
o ayri mevzu,orda bizim yonetimde kabahatliydi cok uzattik mevzuyu,ya hemen bitirip alacaktik yada realden diarryi alsaydik sorun cözülürdü

Hee desene renktaş o yüzden böyle oynuyor:) Ne kadar para o kadar köfte haa:)

Valla ben onu bunu bilmem, maaş konusuna bakacak olursak, Riera, Melo, Hamit o maaşların adamları değil. Bonservise bakacak olursak da Amrabat... Hayırlısı diyelim hayırlısı olsun.

:D hayirlisi

Allahım ne oluyor, dejavu yaşıyorum galiba. Forumda Drogba transferi söz konusu ve Melo tartışması var. Ben bu iki konunun aynı anda büyük patırtılar kopardığı bir dönemi sanki daha önceden yaşamış gibiyim:)

Hele gele Melo tartışması yaşanacaksa söliyin ben kaçiyim.

Sneijderin milli takımda danimarkaya karşı oynadığı bi maçtan analiz resmi. Görüldüğü gibi maç boyunca yaptığı pasların büyük çoğunluğu sol iç bölgeden.

01242013085601_f2904.jpg

Allah rızası için sıkıldım artık ben. Burak'ın topu alıp ileri götürmesinden, ceza sahası kenarlarına topla ilerlemesinden, daha sonra pas bile veremeyip topun auta gitmesinden ya da kaptırmasından sıkıldım.

Drogba işte bunları yapar, takımı ve Burak'ın üstüne binen yükü hafifletir.

Drogba şart mı diyorlar, bunu anlamıyorum işte. Bence şart Drogba. Top ilerde kalmıyor maalesef, duvar gibi sekip geliyor her top.

önde top tutamayınca orta saha çok zor durumda kalıyor. buda defansa yansıyor. geçen sene elmander ve necati çok iyi top tutarlardı. onlar sayesinde selçukla melo iyi iş yaptı.

yabancılara bir dünya para harcayacağımıza artık şu kaliteli yerlileri alt yapıya toplayıp ekmeğini yesek nasıl olur. elin avrupalısı 10 yaşında keşfedip oyuncuyu yetiştiriyor bizimkiler bırak keşfetmeyi yetişmişi bile almaya tenezül etmiyor. alın abi şu alt yapıya oyuncuları scout ekibi okeye 4. mü arıyor ne iş yapıyor. a2 takımına bakıyorum bu çocuktan çok ümitliyim dediğimiz oyuncu sayısı 1'i geçmez. büyük rezillik. kesinlikle sorun olmaktan çok rezillik eğer türkiyenin en prestijli takımıysak alt yapımız taş gibi olmalı. nokta.

Normalde stoper veya solbek öncelikli ama Drogba'da Drogba be arkadaş valla 34 değil 38 yaşında olsa oynatırım gözüm kapalı..

drogba alınmadı diyelim, şimdi stoper-sool bek alıyorzuda onun içinmi vazgeçtik iyi stoperden veya sol bekten

herkes öyle bir konuşuyorki.

drogba gelecek diye sanki vazgeçtik iyi adamlardan.

daha 10 saat önce stoper şu olsun daha iyi olur tartışması yapıyorduk. gitmişler filan.

adil rami denir ağır

k.toure denir eskisi gibi değil

alex yaşlandı gelsede oynayamaz şpl de.

chedjou istek pahalı

ömer toprak gelmek istemiyor

serdar taşcı belki

serdar aziz pahalı

belki granvist kiralayacazz.. yedek olsun orda dursun diye alacağız belki. bazı mçalarda dinlendirecez danny filan..

Yabancı kotenjanını gelecek sezon itibariyle kademeli olarak düşürmeye başlıyacaklar biz de yedekte dursun diye yabancı alıcaz öyle mi? Hiç sanmıyorum.

h.baltayı koyacaksın ozaman oraya. geçen sene en büyük etki orda o olmasıydı. hata yapıyordu ama defans bilgisi rieradan fazlaydı..

riera farkıdnaysanız son maçalrda iyi değil orda.. hakkını verdi ama çoğu maçta..

iyide daha iyi top yapan-ilerde daha iyi top tutan takım olursan. maç boyunca 10 pozisyon yiyeceğine 5 pozisyon yersin geride.

orta saha önemli burda. ben defans suç bulmuyorum bazen. adamlar kanatları kapatıcam, pas ahatası yapan orta saha yüzünden ani atakalr yiyorlar bazen..

Hakan öldü artık koşamıyor adam. Zaten yavaştı iyice yavaşlamış. Riera'nın kolay maçlarda öne çıkıyor tabi ki ama zor maçlarda çok atak yiyoruz ordan. Söylediğin mantıklı tabi ama onu da bi barça yapıyo işte. Sneijder'den sonra ne kadar farklı olur bilmiyorum ama top oynadığımız falan yok bu sene doğru dürüst. O yüzden ben ısrarla defansa özellikle sol beke sağlam bi adam şart diyorum.

armero da 9.500.000, yani o mantikla fark 2 milyon demekki 6 ya alirsin anlamina gelir dicem de, transfermarkt a bakmamak lazim demek :rolleyes:

Alper geçen senede ben bir futbolcu için (adını hatırlamıyorum) 10 m€ yazıyordu transfermarktte alalım bunu diyince sen ona bakma 20 isterler demiştin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri