GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 81

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
81/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Granqvist'i almayacağız bence sağ gösterip sol vurucaz gibi geliyor. Serdar Taşcı alınırsa 10 numara olur. Drogbaya yer açılır. :)

Transfer Nöbeti

drogba gelirse baros ve urfa nın sözleşmeleri biter bence.

Terim bi oyuncuyu ya tam seviyor ya da hiç... Geçen sene ilk geldiğinde de istememişti Baros'u. Adam geçen sene şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu, ama 2. Yarı gördüğü gereksiz kırmızı kart ve yaşadığı sakatlıklar Terim'in gözündeki sıfıra yakın kredisini anında bitirdi.

Bence Terim Baros ve Yekta'ya karşı inanılmaz derece ön yargılı. Emre ve Sabri'ye karşıda haddiden fazla hoşgörülü.

bide ustteki mesaja itafen..

Ronaldo ve Romario gibi adamlar Hollandayi esik olarak kullanmistir..

Hollanda ligi futbolcunun kendine guvenmesini saglayan bi lig.. ne baski var ne bisey.. rahat rahat kendilerini gelistiriyorlar..

Drogba gelirse her şekilde yararlı olur. Adamı sadece golcü olarak düşünmeyin. Chelsea 2004-2012 istatistikleri 341 maç, 157 gol, 71 asist.

Son 4 sezonu ise şöyle:

Chelsea :

2009-2010=>
44 maç 37 gol 12 asist

2010-2011=>
46 maç 13 gol 17 asist

2011-2012=>
35 maç 13 gol 4 asist

Shangai Shenhua

2012-2013=>
11 maç 8 gol 2 asist

Yani bu sezon gelip ikinci devre 18 maç oynarsa 9 gol 4 asisti kafadan yazın. Süper ligdeki takımların hücum etkinliklerine karşın leş defanslarını hesaplayıp 2-3 er adet daha ekleyebilirsiniz.

Bize gelince:

Bizim devre arasına kadar olan en büyük problemimiz tek bir hücum şablonumuzun olmasıydı. Selçuk=>Burak=>Gol.

Bütün maçlarımızı izleyin top Selçuk'a geldiği anda bütün rakipler 2 kişi Selçuk'a 2 kişi Burak'a basarak tek skor üretme şansımızı bitiriyorlardı.

Bunu aşmanın tek yolu olan hücumda top tutabilmeyi ise hem Burak'ın hem Umut'un bu konudaki eksiklikleri nedeniyle başaramadık.

Yalnız her ikisinin de burada kıyasıya eleştirilmesi beni ciddi şekilde şaşırtıyor. Tüm toplar kendisinde toplandığı için Burak'ın sıkı markaj altında kalmasına rağmen 9 gol atması normal karşılanabilir. Ancak bu çocuk CL'de bizi bir üst tura tek başına çıkardı.

Umut'a gelince. İlk devredeki kötü futbola rağmen şu an ligde lidersek bunu sadece ve sadece Umut'un ekstra performansına borçluyuz. Umut ilk devre Galatasaray'ın bilinmeyen "X factor"ü oldu ve Burak'ı savunmaya odaklanmış rakiplerin ezberini bozdu.

Her ikisinin de biraz daha fazla saygıyı hakettiğini düşünüyorum.Peki bu kadro ne yapar? Açıkçası bunun detaylı analizini yapamıyorum çünkü Selçuk-Sneijder-Drogba-Burak isimlerini kadroya yazdığım anda düşünme yetimi kaybedip kontrolsüz şekilde gülmeye başlıyorum. :weqweq:

:yenieek:

aynen.

kısa özet yaparsam kendim için. burak----selçuk faktörü

selçuğun orta alanın ilersinde ve açık defansın arkasına top atması burak pozisyona girmesi.. bu sene burak kendini geliştirdi. ama burakın %60 başarılı olma nededi araya koşu yapıp vuruş yapıp gole çevirmesidir. diğer oranlar tek vuruş becerisidir.

eee bizim sorunumuz ne idi. snejder gelmeden önce araya-kapalı defansı açmak.selçuk-burak faktörü bu yüzden fazla işlemiyor araya oynacak olsan mesafe çok az kapalı defans, ve burakın top kontrolü tutması aşırı yüksek değil. umut ta aynı tip- elmanderde. hava toplarında çok etkisiz.

ayrıca millet şunu düşenebilir drogba-snejder kaleyi gördünmü vurur içine eder. uleee emre ç. nerdeyse her maç böyle 2-3 tane araya oynacağına oyunu acacğına vuruyor dağlara taşlara. drogba-snejder belki arada sırada kötü vurur ama 10 şutun 6 sı kaleye gollük gider..

Drogba gelirse her şekilde yararlı olur. Adamı sadece golcü olarak düşünmeyin. Chelsea 2004-2012 istatistikleri 341 maç, 157 gol, 71 asist.

Son 4 sezonu ise şöyle:

Chelsea :

2009-2010=>
44 maç 37 gol 12 asist

2010-2011=>
46 maç 13 gol 17 asist

2011-2012=>
35 maç 13 gol 4 asist

Shangai Shenhua

2012-2013=>
11 maç 8 gol 2 asist

Yani bu sezon gelip ikinci devre 18 maç oynarsa 9 gol 4 asisti kafadan yazın. Süper ligdeki takımların hücum etkinliklerine karşın leş defanslarını hesaplayıp 2-3 er adet daha ekleyebilirsiniz.

Bize gelince:

Bizim devre arasına kadar olan en büyük problemimiz tek bir hücum şablonumuzun olmasıydı. Selçuk=>Burak=>Gol.

Bütün maçlarımızı izleyin top Selçuk'a geldiği anda bütün rakipler 2 kişi Selçuk'a 2 kişi Burak'a basarak tek skor üretme şansımızı bitiriyorlardı.

Bunu aşmanın tek yolu olan hücumda top tutabilmeyi ise hem Burak'ın hem Umut'un bu konudaki eksiklikleri nedeniyle başaramadık.

Yalnız her ikisinin de burada kıyasıya eleştirilmesi beni ciddi şekilde şaşırtıyor. Tüm toplar kendisinde toplandığı için Burak'ın sıkı markaj altında kalmasına rağmen 9 gol atması normal karşılanabilir. Ancak bu çocuk CL'de bizi bir üst tura tek başına çıkardı.

Umut'a gelince. İlk devredeki kötü futbola rağmen şu an ligde lidersek bunu sadece ve sadece Umut'un ekstra performansına borçluyuz. Umut ilk devre Galatasaray'ın bilinmeyen "X factor"ü oldu ve Burak'ı savunmaya odaklanmış rakiplerin ezberini bozdu.

Her ikisinin de biraz daha fazla saygıyı hakettiğini düşünüyorum.Peki bu kadro ne yapar? Açıkçası bunun detaylı analizini yapamıyorum çünkü Selçuk-Sneijder-Drogba-Burak isimlerini kadroya yazdığım anda düşünme yetimi kaybedip kontrolsüz şekilde gülmeye başlıyorum. :weqweq:

Çok güzel özetlemişsin renktaş..İmzamı atarım altına...

ne drogbası ,kim bu transferi düşünüyorsa ihanet içerisindedir,takım resmen emeklilik önce son voleyi vurayı mantığımdaki oyuncularla doldu,sol bekiin yok,stoperin yok ,sağ-sol acık oyuncun yok hala drogba diyorsun , bu drogba haberleri ile birlikde yönetim ve terimin ne kadar iş bilmez oldukları daha net ortaya cıkıyor ama bu sorgulayacak taraftar yok ortada.yazık.

kardeşim neden öyle düşünüyorsun.emekliliye ayrılcak dediğin drogba bu ligin anasını ağlatır.

ne drogbası ,kim bu transferi düşünüyorsa ihanet içerisindedir,takım resmen emeklilik önce son voleyi vurayı mantığımdaki oyuncularla doldu,sol bekiin yok,stoperin yok ,sağ-sol acık oyuncun yok hala drogba diyorsun , bu drogba haberleri ile birlikde yönetim ve terimin ne kadar iş bilmez oldukları daha net ortaya cıkıyor ama bu sorgulayacak taraftar yok ortada.yazık.

yarısını bağışladın herhalde

ujfa yine sezon sonuna kadar kalır da barosun acilen elden cıkarılması lazım didye gelirse

Muslera

Eboue

Dany

Riera

Melo

Sneijder

Amrabat

Elmander

Ujfalusi

Baros

Şu an zaten kadro dolu. Alınacak her yabancı için bir oyuncuyu çıkartmak gerekiyor. Stopere karşı ilk giden Baros olur. Drogba gelirse Ujfalusi de gider.

Drogba 87 yaşında mı emekliye ayrılsın ?

Drogba nerden çıktı yahu?

Dün Milan istiyor diyorlardı drgoba yı? şimdi de bize mi yazıyorlar?

O değil de Palermo diye bir çocuk varmış defans sol ayak? duyanınız bileniniz var mı?

aynen katılıyorum ama ben yonetım veya terım ın ılla alalım dıye ugrastıgını sanmıyorum menajerler teklıf etmıstır bızımkılerde su paraya gelırse gelsın demıstır tahmınım

drogba gelmez bence spekulatif bi haber gelirsede defansa turk oyuncu alinmali cunku bu kadar yabanciyi oynatamayiz

Drogba gelirse zaten ciplak maratonuna katalirsin artik :D

Sneijder transferinde bu sayi benim saydigim kadar 15 kisi buluyor:D

Arkadaslardan icragat bekliyorum!:ayatollah::ayatollah:

:sgr: :sgr:

yoruma bakkk...

emekli takımı olmuşuz... kim var la emekli olacak. snejder mi en az 4 senesi var. drogba desen bosverisi olmadan makul ücrete alıyosan öpte boşuna koy.

31-32 lik elmanderin eskisi gibi olsun diyenler. mevkisinin en iyi adamlarında-fizik gücü-profesyonellik anlamında ödün vermeyen drogba diyoruz..

başka???

yazık mış, neye yazıkk..

kardeşim neden öyle düşünüyorsun.emekliliye ayrılcak dediğin drogba bu ligin anasını ağlatır.

üç baş anasını ağlatsa ne olacak, elmaderi ,hamiti,rierayı hatta eboueyi, ulfa yı aldık , ne oldu , bir sezon bilemedin bir sene hadi diyelim en fazla 2 sene oynar ,ya sakatlanır,ya yorulur ,parayı cukkalamışdır, cokda savaşmaz , beyinde yorgundur.. ne oldu ,döne başa yeniden oyuncu bak,yeniden büyük para harca.. işte bunun adı iflasdır.. semihin ,musleranın yerine oyuncu bakıyormuyuz ?? bakmıyoruz , her 1-2 senede deli gibi yeni oyuncu almaya calışıyormuyuz onların yerine ?? hayır ... bu kafa galatasarayı iflasa götürür beyler,cok ama cok yazık..

aynen katılıyorum ama ben yonetım veya terım ın ılla alalım dıye ugrastıgını sanmıyorum menajerler teklıf etmıstır bızımkılerde su paraya gelırse gelsın demıstır tahmınım

Elmander bitmis zaten.....Burakta sac yolduruyor:DDrogba neyimize bizim?????? :asd::asd::asd: LIg sonunda sac ekme manipulasionu tavan yapar!

Ayde hayirlisi:lol::lol:

:sgr: :sgr:

yoruma bakkk...

emekli takımı olmuşuz... kim var la emekli olacak. snejder mi en az 4 senesi var. drogba desen bosverisi olmadan makul ücrete alıyosan öpte boşuna koy.

31-32 lik elmanderin eskisi gibi olsun diyenler. mevkisinin en iyi adamlarında-fizik gücü-profesyonellik anlamında ödün vermeyen drogba diyoruz..

başka???

yazık mış, neye yazıkk..

hiç bir şey anlamamışsın,anlamayada niyetin yok..

dider+drogba+nankatsusporblogspot.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt