GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 82

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
82/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler bi konuda anlasalim drogba istenmiyo degil sadece defansa oyuncu almadan drogba cok sacma al serdar tasciyi olayi coz ayrica drogba yillik 6 7 mil eurolara gelcekse hic tenezzul etmesin

Elmander bitmis zaten.....Burakta sac yolduruyor:DDrogba neyimize bizim?????? :asd::asd::asd: LIg sonunda sac ekme manipulasionu tavan yapar!

Ayde hayirlisi:lol::lol:

:sgr: :sgr:

şampiyonlar ligi maclarında burak bulustugu her topu gol yaptı adamı topla bulusturamıyorduk sımdı snıjder ıle bana gore burak ucacak

Drogba'nın gelmesi bize çok fayda sağlayacaktır fakat Drogba Drogba deyip de savunmadaki koca deliği görmemek aptallık olur.. Umarım yönetim savunmayı es geçmez... Ayrıca kesinlikle bu devre arası Kerim Frei, Sercan Sararer en kötü Ahmet İlhan gibi uerli,genç bir kanat oyuncusu bekliyordum ama galiba yalan oldu... Takımın kanatlardan top taşıyamadığını, bir tane adam geçen kanat oyuncumuzun olmadığını , 0'a inip orta açmakta zorlandığımızı bir ben görmüyorumdur heralde..

üç baş anasını ağlatsa ne olacak, elmaderi ,hamiti,rierayı hatta eboueyi, ulfa yı aldık , ne oldu , bir sezon bilemedin bir sene hadi diyelim en fazla 2 sene oynar ,ya sakatlanır,ya yorulur ,parayı cukkalamışdır, cokda savaşmaz , beyinde yorgundur.. ne oldu ,döne başa yeniden oyuncu bak,yeniden büyük para harca.. işte bunun adı iflasdır.. semihin ,musleranın yerine oyuncu bakıyormuyuz ?? bakmıyoruz , her 1-2 senede deli gibi yeni oyuncu almaya calışıyormuyuz onların yerine ?? hayır ... bu kafa galatasarayı iflasa götürür beyler,cok ama cok yazık..

Para Ligi'nde tek Türk: Galatasaray

sen hayata küsmüşsün. çok yazık.

Muslera

Eboue

Dany

Riera

Melo

Sneijder

Amrabat

Elmander

Ujfalusi

Baros

Şu an zaten kadro dolu. Alınacak her yabancı için bir oyuncuyu çıkartmak gerekiyor. Stopere karşı ilk giden Baros olur. Drogba gelirse Ujfalusi de gider.

ujfa zaten 1 aya anca döner. zaten geriye kalan kaç ay olacakk ki. 3 ay..

baros gider, ben amrabata acaba teklif varmı diye düşünüyorum??

açık ve net.

senjder geldikten sonra tek forvet oynarsak ancak amrabat yer bulurdu.

drogba gelir ise. amrabatı gider-bişeye yaramaz gibi. zaten pek fazla katkısı yok. oyun anlamında riera ayardı mediyor sadece..

beyler bi konuda anlasalim drogba istenmiyo degil sadece defansa oyuncu almadan drogba cok sacma al serdar tasciyi olayi coz ayrica drogba yillik 6 7 mil eurolara gelcekse hic tenezzul etmesin

Yahu iyide kimse şu gün Drogba gelecek demiyor ki önce stoper alınacağını herkes biliyor yani.

Ynt: Transfer Nöbeti

ne drogbası ,kim bu transferi düşünüyorsa ihanet içerisindedir,takım resmen emeklilik önce son voleyi vurayı mantığımdaki oyuncularla doldu,sol bekiin yok,stoperin yok ,sağ-sol acık oyuncun yok hala drogba diyorsun , bu drogba haberleri ile birlikde yönetim ve terimin ne kadar iş bilmez oldukları daha net ortaya cıkıyor ama bu sorgulayacak taraftar yok ortada.yazık.

Çik çık cik

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

O "saç baş yolduran" Burak olmasaydı, bugün ne Sneijder kadromuzda olurdu, ne de Drogba'yı tartışabilirdik. Ne alıp veremediğimiz var bu adamla merak ediyorum gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt