GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 84

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
84/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

drogbaya kimse hayır diyemez bu kesin. ama önceliğimizin stoper ve solbek olduğu unutulmamalı. garanviste sıcak bakmıyorum oynadığı takım sondan üçüncü sırada ve italya ligi az gol atılan bir ligde 34 gol yemişler ilk yarı

Gruplarda 6 golumuzude atmış adama haksızlık yapıyoruz katılıyorum...Schalke cephesi bile Burak Yılmaz dan çekiniyoruz derken biz elimizdekini yüceltecekken yerden yere vurup karalıyoruz..Hiç unutmam Trabzonlu arkadaşlarımda bu Burak TS den başkasında oynayamaz 5 milyon ediyoken sat gitsin derlerdi şimdi biz aynı mantalitedeyiz 30 küsür Ts da atmış bu sene bizde 15 gol atmış adamdan daha ne bekliyoruz.Falcao hiç mi gol kaçır mıyor?

drogba top gelmesine bile gerek yok. adam 3 kişiyi sırtına alır taşır. bizim sabri gitse boş kaleye vururlar.

drogba demek türkiye de 2 defans oyuncusunun mal gibi ordan oraya trencilik oynar gibi drogbanın etrafına turlar..

Katılıyorum vallaha Drogba önemli futbolcu bizim için.

Turkish giants looking to land Chelsea legend

Turkish giants Galatasaray are preparing to make a bid for Chelsea striker Didier Drogba at the end of the season despite the 32 year seemingly destined for his former club Marseille when he departs Stamford Bridge.

It is almost certain that this is Drogba’s final season at Chelsea and even though Marseille appear his likely destination, there were always going to be clubs that would try and land Drogba if at all possible.

Galatasaray have never been shy when he comes to taking aged players on to their books and can afford to pay Drogba a sizeable wage for one last hurrah, question is, will Drogba be tempted?

[ad#olbg2]

Chelsea have already brought Fernando Torres and are fully expected to continue the buying spree in the summer as they overhaul their ageing squad and the future plans at Stamford Bridge do not include Drogba.

Whether Drogba ends up in Turkey or back in France is now down to the Ivorian International.

Turkish giants looking to land Chelsea legend « footylatest.com

Bu haber eski galiba ama transfermarkt bunu yeni haber gibi koymus tarih filan

Gruplarda 6 golumuzude atmış adama haksızlık yapıyoruz katılıyorum...Schalke cephesi bile Burak Yılmaz dan çekiniyoruz derken biz elimizdekini yüceltecekken yerden yere vurup karalıyoruz..Hiç unutmam Trabzonlu arkadaşlarımda bu Burak TS den başkasında oynayamaz 5 milyon ediyoken sat gitsin derlerdi şimdi biz aynı mantalitedeyiz 30 küsür Ts da atmış bu sene bizde 15 gol atmış adamdan daha ne bekliyoruz.Falcao hiç mi gol kaçır mıyor?

Kimse Burak'dan çekinmiyor ki takımın topu ayağında tutma süresinin kısaldığından takım savunmasını kötü etkilediğinden bahsediyor insanlar burada.

Drogba'yı çok isterim ama 4-3-1-2 için ortasahamız > Hamit - Melo - Selçuk. Burası aksayabilir. Solbek Türk ya da stoper türk olmalı. Stopere yabancı alacaklarsa çok saçma olur.

Çok haklısın. Herkes stoper, sol bek diyor ama asıl aksayan bölgemiz burası. Her üçünün de kalitesini bildiğimizden nasılsa kendilerini toplarlar diyerek fazla ses çıkartmıyoruz.

sen Galatasaray maçlarını sıkıntı içinde izliyorsan sende sorun var.

şampiyonlar ligi maçları mnacester deplasman harıc hepsı kabus gıbıydı hıcbırsey yoktu sen burak ın gollerını ınkar noktasına geldın o kafa gollerını ınkar etmek yazık etmektır bu yuzden daha fazla bu konuyu tartısmayalım sırf soylemlerıme muhalefet olsun cumlelerı kuruyorsun

Ben Drogba'yı almayacağız diyorum. Drogba ismine karşı değilim ama Drogba'ya para bulunuyorsa Demba Ba'ya da sene başında bulunabilirdi diyorum.

buna bişey demem. ama sen başında kimler vardı.

necati-burak-umut ve geçen seneki elmander bekledik .

bunlardan 2 si şu anda yok. umut un performansı düştü.

bunlarıda söylemek lazım.. zaten oyuncu performansları korunsa veya takım oalrak iyi olsak. ben drogba demem. zaten türkiye liginde performansı iyi olan bir takım sonuna kdar götürür.

ama takım olarak çok iyi değiliz. 11 oyuncunun o gün 5-6 sı iyi. diğerleri düşük.

geçen sene devre arasında baros-elmander varken bile forvet dedik-kanat dedik değilmi? 10 nuamra dedik..

ne farketti sadece..

drogba geçen sene 10 yaş yaşlanmadı

snejder futbolda son noktada gelmedi.

eksik yerlerimiz var. bu doğru ama, bişeyler yapılmış olmamış. fırsat bu deniyor olursa olur.

Drogba'yı istememezlik filan etmem ama mevcut durumun fotoğrafını çekince çok saçma geliyor.

1. Senin elinde 10 yabancı var. Stoper alacaksın. Sol bek alman lazım. Baros gitmemiş. Drogba'yı almak için hem Baros'u, hem sol bek'i gözden ve elden çıkarp üstüne bir de Ujfalusi'yi göndermen gerek.

2. Elinde (ben de üst düzey bulmasam da) CL'de 6 gol atmış, Ligde 10 üstü gol atmış iki forvetin var. ELmander de öyle ya da böyle bu sene idare eder. Yeni forvet bu adamları da gözden düşürmez mi?

3. Sneijder'i almışsın, tek forvete dönmek üzeresin ama bir anda 4-3-1-2 gibi bir taktikle sol kanadı bitirmeye değer mi?

4. Bu sene öyle ya da böyle şampiyon olacağız bence. Drogba'sız da olabiliriz. O yüzden yaza kadar belense. Kadro temzilendikten sonra günü kurtarmak için değil de daha uzun vadeli, mümkünse 28 yaş altı bir golcü alsak. Takım yeterince yaşlı bana göre. Drogba 1 sene daha üst düzey oynar kabul ama her sene adam almak mantıklı değil bana göre.

Tüm bu sebeplerden, dünyanın en iyi forvetlerinden biri olduğunu kabul etmekle ve günü kurtaracağını bilmekle beraber Drogba ismini 'mantıklı' bulmuyorum. Ama gelirse bambaşka ir heyecan olacağı kesin.

şampiyonlar ligi maçları mnacester deplasman harıc hepsı kabus gıbıydı hıcbırsey yoktu sen burak ın gollerını ınkar noktasına geldın o kafa gollerını ınkar etmek yazık etmektır bu yuzden daha fazla bu konuyu tartısmayalım sırf soylemlerıme muhalefet olsun cumlelerı kuruyorsun

ne alakası var. saçma sapan konuşan sensin. Burak'a ben kötü mü dedim.? sözleri kendi istediğin gibi algılayan sensin. Ben sana futbolun takım oyunu olduğunu ve Burak' ın tek başına başaralı olamayacağını söyledim. orada bir başarı varsa hepsi uğraşmıştır ama Burak iyi bir performans gösterdiği için ön plana çıkmıstır ama Semih veya Dany gol atamadıkları için hiç bir yardımda bulunmadılar mı veya Muslera vs vs

Drogba'yı istememezlik filan etmem ama mevcut durumun fotoğrafını çekince çok saçma geliyor.

1. Senin elinde 10 yabancı var. Stoper alacaksın. Sol bek alman lazım. Baros gitmemiş. Drogba'yı almak için hem Baros'u, hem sol bek'i gözden ve elden çıkarp üstüne bir de Ujfalusi'yi göndermen gerek.

2. Elinde (ben de üst düzey bulmasam da) CL'de 6 gol atmış, Ligde 10 üstü gol atmış iki forvetin var. ELmander de öyle ya da böyle bu sene idare eder. Yeni forvet bu adamları da gözden düşürmez mi?

3. Sneijder'i almışsın, tek forvete dönmek üzeresin ama bir anda 4-3-1-2 gibi bir taktikle sol kanadı bitirmeye değer mi?

4. Bu sene öyle ya da böyle şampiyon olacağız bence. Drogba'sız da olabiliriz. O yüzden yaza kadar belense. Kadro temzilendikten sonra günü kurtarmak için değil de daha uzun vadeli, mümkünse 28 yaş altı bir golcü alsak. Takım yeterince yaşlı bana göre. Drogba 1 sene daha üst düzey oynar kabul ama her sene adam almak mantıklı değil bana göre.

Tüm bu sebeplerden, dünyanın en iyi forvetlerinden biri olduğunu kabul etmekle ve günü kurtaracağını bilmekle beraber Drogba ismini 'mantıklı' bulmuyorum. Ama gelirse bambaşka ir heyecan olacağı kesin.

hele şükür biri olayı özetlemis olay drogbayı ıstememek degıl olay arkadasımın yazdıgı olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt