Drogba'yı istememezlik filan etmem ama mevcut durumun fotoğrafını çekince çok saçma geliyor.
1. Senin elinde 10 yabancı var. Stoper alacaksın. Sol bek alman lazım. Baros gitmemiş. Drogba'yı almak için hem Baros'u, hem sol bek'i gözden ve elden çıkarp üstüne bir de Ujfalusi'yi göndermen gerek.
2. Elinde (ben de üst düzey bulmasam da) CL'de 6 gol atmış, Ligde 10 üstü gol atmış iki forvetin var. ELmander de öyle ya da böyle bu sene idare eder. Yeni forvet bu adamları da gözden düşürmez mi?
3. Sneijder'i almışsın, tek forvete dönmek üzeresin ama bir anda 4-3-1-2 gibi bir taktikle sol kanadı bitirmeye değer mi?
4. Bu sene öyle ya da böyle şampiyon olacağız bence. Drogba'sız da olabiliriz. O yüzden yaza kadar belense. Kadro temzilendikten sonra günü kurtarmak için değil de daha uzun vadeli, mümkünse 28 yaş altı bir golcü alsak. Takım yeterince yaşlı bana göre. Drogba 1 sene daha üst düzey oynar kabul ama her sene adam almak mantıklı değil bana göre.
Tüm bu sebeplerden, dünyanın en iyi forvetlerinden biri olduğunu kabul etmekle ve günü kurtaracağını bilmekle beraber Drogba ismini 'mantıklı' bulmuyorum. Ama gelirse bambaşka ir heyecan olacağı kesin.