GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 96

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,5K
Sayfa
96/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İyide yönetse kötüde yönetse Galatasaray başkanını üslupsuz bir şekilde eleştirmek kimsenin haddi değildir. ikincisi, laf söylediğin adama dikkat et. Bu stadın bitirilmesinde büyük emeği vardır.

üslüpsuz derken ? hakaret etmedim bişi yapmadım adnan sezginle beraber kulübün içine incir ağacı dikiyorlardı ufaktan kalaylamayı bile hakediyordu yani

Transfer Nöbeti

Seref Drogba transferini istiyormusun sen? Yani mantikli buluyormusun merak ediyorum..

Onemsiz bi transfer Sneijder gibi bi adami aldin.. Takima 1 tane yildiz yeter degilmi sence?

Ben istemiyorum sahsen

tesekkurler hosbulduk. dunden bu yana pek degisen bir sey yok maalesef.

ancak granqvist icin kulubunun yaklasik 7-7.5 milyon euro gibi bir bonservis istedigi soyleniyor. illaki pazarliklar yapilacaktir. eger pazarliklar olumsuz sonuclanirsa yonetim bu transferi bitirmez, baska alternatiflere yonelir diye dusunuyorum. zira sneijder parasina granqvist alinmaz diye umuyorum. acikcasi ben toure+drogba paketini daha cok isterim. lakin toure'nin yanilmiyorsam city'le kontrati bu sezon sonu bitiyor. uygun bir paraya alinabilir kanisindayim. ek olarak arkadas sampiyonlar ligi'nde de oynayabilecek. bu konuda gelismeleri bekleyip gorecegiz bakalim. ancak su an icin bitmis hicbir sey yok. henuz kap'a bile aciklama gelmedi:yenieek:

20 gazete haber, karikatür, köşe yazısı ve fotoğraflarının TV, radyo ve internet haber sitelerinde kaynak dahi gösterilmeden kullanılmasına dur demek için bir araya geldi. İşte o gazeteler...

Akşam, Bugün, Cumhuriyet, Fanatik, Fotomaç, Güneş, Habertürk, Hürriyet, Hurriyet Daily News, Milliyet, Posta, Radikal, Sabah, Star, Takvim, Today's Zaman, Türkiye, Vatan, Yeni Şafak ve Zaman gazeteleri 1 Ekim 2012'den itibaren, haber/resim vs... gibi bilgilerinin sitelerinin dışına çıkarılmasına, kopyalanmasına, forumlarda konu olarak açılmasına kaynak gösterilse bile yasak getirmiştir.

Buna göre; bu 20 gazetenin haberlerinin forumumuzda açılması, kopyalanıp yazılarının-resimlerinin vs... paylaşılması kesinlikle yasaktır.

Konuyla ilgili sorusu, görüşü vs... olanlar Ticket açarak iletişime geçebilirler.

Tüm üyelerimize duyurulur.

tesekkurler hosbulduk. dunden bu yana pek degisen bir sey yok maalesef.

ancak granqvist icin kulubunun yaklasik 7-7.5 milyon euro gibi bir bonservis istedigi soyleniyor. illaki pazarliklar yapilacaktir. eger pazarliklar olumsuz sonuclanirsa yonetim bu transferi bitirmez, baska alternatiflere yonelir diye dusunuyorum. zira sneijder parasina granqvist alinmaz diye umuyorum. acikcasi ben toure+drogba paketini daha cok isterim. lakin toure'nin yanilmiyorsam city'le kontrati bu sezon sonu bitiyor. uygun bir paraya alinabilir kanisindayim. ek olarak arkadas sampiyonlar ligi'nde de oynayabilecek. bu konuda gelismeleri bekleyip gorecegiz bakalim. ancak su an icin bitmis hicbir sey yok. henuz kap'a bile aciklama gelmedi:yenieek:

Öyle pakete can kurban. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt