GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 97

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,5K
Sayfa
97/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

tesekkurler hosbulduk. dunden bu yana pek degisen bir sey yok maalesef.

ancak granqvist icin kulubunun yaklasik 7-7.5 milyon euro gibi bir bonservis istedigi soyleniyor. illaki pazarliklar yapilacaktir. eger pazarliklar olumsuz sonuclanirsa yonetim bu transferi bitirmez, baska alternatiflere yonelir diye dusunuyorum. zira sneijder parasina granqvist alinmaz diye umuyorum. acikcasi ben toure+drogba paketini daha cok isterim. lakin toure'nin yanilmiyorsam city'le kontrati bu sezon sonu bitiyor. uygun bir paraya alinabilir kanisindayim. ek olarak arkadas sampiyonlar ligi'nde de oynayabilecek. bu konuda gelismeleri bekleyip gorecegiz bakalim. ancak su an icin bitmis hicbir sey yok. henuz kap'a bile aciklama gelmedi:yenieek:

Kafayi yemisler Granqviste 5 milyon vermem ne 7si bildigin Servetin biraz daha hucumcu versiyonu.. Bi kidem dengelisi ama yavasmi yavas..

Cevap: Transfer Nöbeti

ancak granqvist icin kulubunun yaklasik 7-7.5 milyon euro gibi bir bonservis istedigi soyleniyor. illaki pazarliklar yapilacaktir. eger pazarliklar olumsuz sonuclanirsa yonetim bu transferi bitirmez, baska alternatiflere yonelir diye dusunuyorum. zira sneijder parasina granqvist alinmaz diye umuyorum. acikcasi ben toure+drogba paketini daha cok isterim. lakin toure'nin yanilmiyorsam city'le kontrati bu sezon sonu bitiyor. uygun bir paraya alinabilir kanisindayim. ek olarak arkadas sampiyonlar ligi'nde de oynayabilecek. bu konuda gelismeleri bekleyip gorecegiz bakalim. ancak su an icin bitmis hicbir sey yok. henuz kap'a bile aciklama gelmedi:yenieek:

Fatih Terim´in kadrodaki dengeyi nasil saglayacagina dair bir fikrin var mi Seref?

Kadro cok derin ve güclü olacak, ama CL ve Lig arasindaki dengeyi nasil kuracagiz?

Var mi bir düsüncen?

Seref Drogba transferini istiyormusun sen? Yani mantikli buluyormusun merak ediyorum..

Onemsiz bi transfer Sneijder gibi bi adami aldin.. Takima 1 tane yildiz yeter degilmi sence?

Ben istemiyorum sahsen

merhaba. ben drogba'yi isterim acikcasi. cunku dikkat ederseniz bizim forvet bolgemizde sirtini kaleye donuk oynayacak bir oyuncumuz yok. ayrica cok guclu bir oyuncumuz da bulunmuyor maalesef. burak, umut, elmander elbette iyi oyuncular. fakat her ucu de kosu oyunculari. yani topu alip, stop edip saga sola dagitabilen tarzda oyuncular degiller. elbette bunu ara sira yapiyorlar ancak bu isi ustaca yapan birine ihtiyacimiz var gibi. drogba hem sirti kaleye donuk oynayabilyor hem de yasina gore neredeyse burak, umut, elmander kadar suratli. ayrica kafa toplarinda da etkili ve sahada agirligi olan, ne zaman ne yapacagini bilen bir oyuncu. zaten en az benim kadar siz de drogba'yi taniyorsunuzdur herhalde :-)

ayrica bazi oyuncular vardir, transfer edildigi zaman maksimum performans sergileyecegi, yarar saglayacagi kesin olan. ben drogba'nin oyle bir oyuncu oldugunu dusunuyorum. zaten transfer biterse 1.5 senelik anlasma imzalayacak. 3-4 senelik degil :-)

Şeref bey merhabalar, Katılmıyorum açıkçası bu takım kaç yabancı ile oynayacak. Ben duyumlarınızın yanlış olduğunu varsayıyorum. Fatih hoca ve yönetimde gelecek seneden itibaren türk oyuncuların daha önem kazanacağını bile bile ve özellikle sol bek ve stoper eksiği bu kadar bağırırken gidip forvet alacaklarını sanmıyorum.

Pazar günü oldukça önemli bir maçımız var artık herkes maça konsantre olsa hiç fena olmaz .Haksız mıyım?

Granqvist´e 3 Milyon´dan fazla vermezdim ben. 2-3 Milyon´a Toure´yi getirirsin. Sözlesmesi bitiyormus

Drogba ve Granqvist transferi hakkinda farkli görüsler (kafamda):

Konusulan isimler alinirsa, ideal kadro böyle olur CL icin. Baya ses getirir, ancak takimi da karistirabilir.

627329_Galatasaray_SK.jpg

Burak, Semih gibi oyunculara "Size bu seviyede güvenmiyoruz" mesaji vermemeliyiz aslinda. Haketmiyorlar.

Ama hedefler dogrultusunda cok profesyonelce bir adim olarak görürüm. Kadroyu derin ve güclü tutmak.

Ama dengeyi nasil saglayacagiz? Drogba´yi kiralamissan oynatirsin yani :) Burak´i da yedek otursun diye almadik.

Ikisini oynatirsan kanatlardan vazgececeksin. Fatih Terim´in isi hic de kolay olmaz.

Ama Umut ve Elmander´e de gözü kapali güvenmem. Ya Burak´a birsey olursa?

Hamit artık benden kanat olmaz diye bağırıyor. Sağ iç orta sahada kullanmayı denemeliyiz. Dany defansif anlamında gelişti. En azından bir iki maç sol bek olarak denenmesini öneriyorum. Öyle hücuma falan katılmasına gerek yok. Topu alıp Melo-Selçuk ya da Sneijder'e ulaştırsın yeter. Hamit,Melo, Selçuk üçlüsüne defansif olarak güvenebilsem Riera'yı sol bek yazarım ama şu an riskli. Ayrıca Eboue gelene kadar Sabri'ye şans tanınması gerektiğini düşünüyorum. Granqvist ağır olabilir ama bileklerine son derece hakim ve geriden top çıkartabilen bir oyuncu. Biraz geride kalıp Sabri ile Dany'den topu aldı mı adrese teslim gönderir.

Afrika kupası bitene kadar kadrom böyle:

----------Muslera-----------

Sabri-Semih-Granqvist-Dany

-----Hamit-Melo-Selçuk-----

----------Sneijder----------

-------Burak--Drogba-------

Kolo Toure içinde girişim var mı?Yoksa senin gönlünden geçen isim mi? :)

Şeref bey merhabalar, Katılmıyorum açıkçası bu takım kaç yabancı ile oynayacak. Ben duyumlarınızın yanlış olduğunu varsayıyorum. Fatih hoca ve yönetimde gelecek seneden itibaren türk oyuncuların daha önem kazanacağını bile bile ve özellikle sol bek ve stoper eksiği bu kadar bağırırken gidip forvet alacaklarını sanmıyorum.

Pazar günü oldukça önemli bir maçımız var artık herkes maça konsantre olsa hiç fena olmaz .Haksız mıyım?
ne diyon sen ya ?

drogba olayi kesinlikle yalan degil. transfer olmasa bile, transfer sezonu sona erdigi zaman muhakkak muhabirler drogba sorusunu yonelteceklerdir. o zaman isin yalan olmadigini anlayabilirsiniz:yenieek: drogba meselesi oldukca ciddi. granqvist meselesine gelecek olursak.. eger genoa kulubu kendisi icin istenen 7.5 milyon eurolardan 4-5 e inerse transfer olabilir gibi. ancak benim gonlum toure'den yana. toure, eboue, drogba.. ayni takimda, fena mi olur yahu? :-)

neyse bekleyelim bakalim. mutlaka basinda cikan isimlerden transfer yapacaklardir.

toure bildiğim kadarıyla şampiyonlar liginde oynayamıyor? yanılıyor muyum?

2 gün sonra beşiktaş derbisi var taraftarın kafasında drogba. açgözlülüğün transfer manyaklığının son noktasını oluşturdu resmen. sneijder geldi tamam onun bi keyfini çıkaralım, sneijder ve muhtemel defans takviyesine rağmen transfer dönemi sonunda taraftar memnuniyetsiz olacak neredeyse drogba gelmedi diye. goygoyun da cılkının çıktığı, transfer muhabbetinin asıl takımdan fazla konuşulmasından bir kez daha tiksindirmiştir.Ayrıca bi gözünüz doysun.

Ekşi sözlükten alıntıdır. Birebir fikrimi yansıtmakta .

Hamit artık benden kanat olmaz diye bağırıyor. Sağ iç orta sahada kullanmayı denemeliyiz. Dany defansif anlamında gelişti. En azından bir iki maç sol bek olarak denenmesini öneriyorum. Öyle hücuma falan katılmasına gerek yok. Topu alıp Melo-Selçuk ya da Sneijder'e ulaştırsın yeter. Hamit,Melo, Selçuk üçlüsüne defansif olarak güvenebilsem Riera'yı sol bek yazarım ama şu an riskli. Ayrıca Eboue gelene kadar Sabri'ye şans tanınması gerektiğini düşünüyorum. Granqvist ağır olabilir ama bileklerine son derece hakim ve geriden top çıkartabilen bir oyuncu. Biraz geride kalıp Sabri ile Dany'den topu aldı mı adrese teslim gönderir.

Afrika kupası bitene kadar kadrom böyle:

----------Muslera-----------

Sabri-Semih-Granqvist-Dany

-----Hamit-Melo-Selçuk-----

----------Sneijder----------

-------Burak--Drogba-------

:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt