Oktay Kara
Cezalı
Transfer Nöbeti
Cevabin icin tesekkurler umarim boyle transfer olmaz.. Yaz donemi daha saglam bi adam aliriz ve yasi daha makul bize 4-5 sene gidecek cinsten
merhaba. ben drogba'yi isterim acikcasi. cunku dikkat ederseniz bizim forvet bolgemizde sirtini kaleye donuk oynayacak bir oyuncumuz yok. ayrica cok guclu bir oyuncumuz da bulunmuyor maalesef. burak, umut, elmander elbette iyi oyuncular. fakat her ucu de kosu oyunculari. yani topu alip, stop edip saga sola dagitabilen tarzda oyuncular degiller. elbette bunu ara sira yapiyorlar ancak bu isi ustaca yapan birine ihtiyacimiz var gibi. drogba hem sirti kaleye donuk oynayabilyor hem de yasina gore neredeyse burak, umut, elmander kadar suratli. ayrica kafa toplarinda da etkili ve sahada agirligi olan, ne zaman ne yapacagini bilen bir oyuncu. zaten en az benim kadar siz de drogba'yi taniyorsunuzdur herhalde :-)
ayrica bazi oyuncular vardir, transfer edildigi zaman maksimum performans sergileyecegi, yarar saglayacagi kesin olan. ben drogba'nin oyle bir oyuncu oldugunu dusunuyorum. zaten transfer biterse 1.5 senelik anlasma imzalayacak. 3-4 senelik degil :-)
Cevabin icin tesekkurler umarim boyle transfer olmaz.. Yaz donemi daha saglam bi adam aliriz ve yasi daha makul bize 4-5 sene gidecek cinsten