GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 98

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,5K
Sayfa
98/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

merhaba. ben drogba'yi isterim acikcasi. cunku dikkat ederseniz bizim forvet bolgemizde sirtini kaleye donuk oynayacak bir oyuncumuz yok. ayrica cok guclu bir oyuncumuz da bulunmuyor maalesef. burak, umut, elmander elbette iyi oyuncular. fakat her ucu de kosu oyunculari. yani topu alip, stop edip saga sola dagitabilen tarzda oyuncular degiller. elbette bunu ara sira yapiyorlar ancak bu isi ustaca yapan birine ihtiyacimiz var gibi. drogba hem sirti kaleye donuk oynayabilyor hem de yasina gore neredeyse burak, umut, elmander kadar suratli. ayrica kafa toplarinda da etkili ve sahada agirligi olan, ne zaman ne yapacagini bilen bir oyuncu. zaten en az benim kadar siz de drogba'yi taniyorsunuzdur herhalde :-)

ayrica bazi oyuncular vardir, transfer edildigi zaman maksimum performans sergileyecegi, yarar saglayacagi kesin olan. ben drogba'nin oyle bir oyuncu oldugunu dusunuyorum. zaten transfer biterse 1.5 senelik anlasma imzalayacak. 3-4 senelik degil :-)

Cevabin icin tesekkurler umarim boyle transfer olmaz.. Yaz donemi daha saglam bi adam aliriz ve yasi daha makul bize 4-5 sene gidecek cinsten

Cevap: Transfer Nöbeti

fazla fanteziye kaçmasınlar toureyi alsınlar gelsinler transfer dönemi 1 şubattamı 5 şubattamı bitiyor arkadaşlar ?

toure bildiğim kadarıyla şampiyonlar liginde oynayamıyor? yanılıyor muyum?

takimiyla sampiyonlar ligi'nde forma giymedi diye biliyorum. dolayisiyla oynayabiliyor :-)

stopere kimi alacaklar ben de merak icerisinde bekliyorum. en yuksek ihtimaller basinda da dillendirilen gibi granqvist, toure, rami olarak goze carpiyor.

ayrica drogba'ya fazla sallamasaniz iyi olur. transferi gerceklesir de ust duzey performans sergilerse pismanlik duymanizi istemem acikcasi :-)

kendinize iyi bakin, daha sonra gorusmek uzere.

selalmar,

takimiyla sampiyonlar ligi'nde forma giymedi diye biliyorum. dolayisiyla oynayabiliyor :-)

stopere kimi alacaklar ben de merak icerisinde bekliyorum. en yuksek ihtimaller basinda da dillendirilen gibi granqvist, toure, rami olarak goze carpiyor.

ayrica drogba'ya fazla sallamasaniz iyi olur. transferi gerceklesir de ust duzey performans sergilerse pismanlik duymanizi istemem acikcasi :-)

selalmar,

Rami le ciddi ciddi ilgileniyormuyuz? yoksa haberlerden duyduğun mu?

drogba olayi kesinlikle yalan degil. transfer olmasa bile, transfer sezonu sona erdigi zaman muhakkak muhabirler drogba sorusunu yonelteceklerdir. o zaman isin yalan olmadigini anlayabilirsiniz:yenieek: drogba meselesi oldukca ciddi. granqvist meselesine gelecek olursak.. eger genoa kulubu kendisi icin istenen 7.5 milyon eurolardan 4-5 e inerse transfer olabilir gibi. ancak benim gonlum toure'den yana. toure, eboue, drogba.. ayni takimda, fena mi olur yahu? :-)

neyse bekleyelim bakalim. mutlaka basinda cikan isimlerden transfer yapacaklardir.

Toure ilgili duyum var mı agabey yoksa gönlünden geçenimi yazıyorsun?

selalmar,

Bu is bitmis :)

:D

City elendi. O yüzden oynayabilir sıkıntı yok.

city de sampionlar ligi kadrosunda kayitli degildi bide galiba yanlis hatirlamiyorsam. toure + drogba efsane olur .

627339_Galatasaray_SK.jpg

Bu kadroya bakinca gözlerime yas girdi resmen ya...:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt