Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Elmander'e de Ujfa'ya da maça çıkmadan önce ısınamamıştık :ayatollah: Herkes yıldız istiyor biliyorum ama bu adam bizim yapmamız gereken stoper çeşitliliğine tam uyuyor.

Dany, hızlı, tek hamleli değil, ama bunun yanında kafa toplarında zayıf, oyun zekası çok gelişmemiş bi adam

Semih'te hepsinden biraz var, komple bi stoper olma yolunda gidiyor.

Granqvist, yavaş, kimi zaman tek hamlede kalabilir ama hava hakimiyeti inanılmaz, fiziği gayet iyi, oyun zekası ve liderliği diğer iki oyuncudan daha iyi.

Son cümleye ek olarak ''Fakat , yavaş olmasından dolayı arada bir sıkıntı çektiğimiz arkaya atılan toplarda yavaş kalan ve gol yememize sebep olan Büyük Chef Ujfalusi'den dahi yavaş.'' :) Eğri oturup doğru konuşalım :)

Yarın akşam 21:45'de Idman Tv'de Juventus-Genoa maçı var. Granqvist'i izleyebilirsiniz :b5:

iskender baydar ‏@iskenderbaydar

Yazma nazar değecek diyorlar ama duramıyorum.. Didier Drogba'da işlem tamam. Bundan sonra sadece Galatasaray vazgeçerse gelmez!!

lan o adam kim

Cok Güzel bi Takim olur!!

627413_Galatasaray_SK.jpg

Hakan'la oyniycağıma 10 kişi çıkarım daha iyi en azından arkadaşları orda adam var diye güvenip de boş bırakmazlar orayıda kollamaya çalışırlar :asd:

1 Şubat saat 23.59'a kadar bekletmezler insallah bizleri, bir transfer daha yapmak zorundalar.

Vallaha bilemiycem Meliksah son Manchester derbisinde oyuna girdi, Kompany sakatlanmisti.. Begenmemistim.. Ama tek hirsli topcu o gorunuyordu City'de.. Hocanin aradigi adam olabilir..

Olabilir hocam , Fatih Hoca istiyorsa vardır bir bildiği diyorum , Toure'yi çok seviyorum , beğeniyorum fakat bir süredir izlemiyorum bu malum son arkadaşlar konuşmamda da böyle deyince içime bir kurt düştü sorayım dedim :)

la noluyo twitter'da bi hareketlenme var yine herkes oldu gelebilir bilmemne demeye başladı yine...

çifte imza diyen bile var kalp sorunum yok ama olcak gibi duruyo :asd:

Kaleci: Yabancı - Yerli (Muslera-Ufuk)

Defans: 3 Yabancı 3 Yerli (Eboue-Yerli Solbek-Dany-Semih-Taşçı-Yabancı Sol bek-Yerli Solbek)

Ortasaha: 4 yabancı 4 yerli (Melo-Amrabat-Sneijder-Yabancı sol açık-Yekta-Hamit-Frei-Selçuk)

Forvet: 2 yabancı 2 yerli (Burak-Umut-Drogba-Yabancı Forvet)

18'i böyle yapabilsek keşke. 11 de böyle olur.

Muslera

Eboue Semih Taşçı Yabancı

Melo Selçuk Yekta

Senijder

Drogba Burak

​

Guardiola ve Ozil bir araya gelecekmis iki ay icinde transfer icin..

Mesut Özil kon medio 2010 naar Barcelona, maar Josep Guardiola was van mening dat de middenvelder geen uitzicht op een basisplaats zou hebben. Özil vertrok derhalve naar Real Madrid, maar kan wellicht alsnog met Guardiola samenwerken. Bayern München wil de Duits international komende zomer aantrekken en Guardiola zal over een maand of twee in het geheim met Özil afspreken. (Sport)

Dortmundluyum ama Bayern'in Alman milli takımını toplamasını istiyordum ne zamandır.

Bastian-Kroos-Mesut-Müller-Ribery

aman aman aman..

Duyumcunun birisi twitter profil açıklamasına "Hearer at GS" yazmış. İngilizce show...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt