Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

iskender baydar ‏@iskenderbaydar

Yazma nazar değecek diyorlar ama duramıyorum.. Didier Drogba'da işlem tamam. Bundan sonra sadece Galatasaray vazgeçerse gelmez!!

Son cümleye ek olarak ''Fakat , yavaş olmasından dolayı arada bir sıkıntı çektiğimiz arkaya atılan toplarda yavaş kalan ve gol yememize sebep olan Büyük Chef Ujfalusi'den dahi yavaş.'' :) Eğri oturup doğru konuşalım :)

Zaten her maç oynatmayacaksın adamı, baskı yiyip geriye çekilmen gerektiği maçlarda bu adam oynayacak. Direk 11 oynasın diye alındığını sanmıyorum ben zaten.

Zaten taa Çin'de oynayan bir Drogba'nın Ş.Liginde tekrar oynama şansını geri tepeceği, gelmem diyeceğini hiç düşünmüyorum. Mantıksız olur. :)

Kaleci: Yabancı - Yerli (Muslera-Ufuk)

Defans: 3 Yabancı 3 Yerli (Eboue-Yerli Solbek-Dany-Semih-Taşçı-Yabancı Sol bek-Yerli Solbek)

Ortasaha: 4 yabancı 4 yerli (Melo-Amrabat-Sneijder-Yabancı sol açık-Yekta-Hamit-Frei-Selçuk)

Forvet: 2 yabancı 2 yerli (Burak-Umut-Drogba-Yabancı Forvet)

18'i böyle yapabilsek keşke. 11 de böyle olur.

Muslera

Eboue Semih Taşçı Yabancı

Melo Selçuk Yekta

Senijder

Drogba Burak

​

Kağıt üstünde iyi ama uygulamada tutmayacağına neredeyse emin olduğum bir kadro. o ortasahadan hiç birşey çıkmaz bu formatta.

523102_334538033319356_357701564_n.jpg

Merak ettigim 5 senedir Alt yapida hicmi sol bek yetismiyo? Yani yetismiyosa bosuna masraf kapatalim abi.. 10 senede Arda bide Semih baska dogru duzgun adam cikmiyosa yazik bize

Sol beki geçtim normal adamda çıkmıyor ki...Hani Semih ve Arda dışında çıkanlarda belli işte Aydın,Emre,Sabri falan..Onlar yüzünden de genç yaşımızda saçlarımız ağardı resmen,adamlar hep yerinde sayıyor..Hani oyuncu yetiştirmiyoruz diyemem ama gelenler de kendini kabul ettiremiyorlar,saman alevi gibi parlayıp sönüyorlar..

Mesela geçen sene Okan Derici diye bi çocuğu getirdik Almanya'dan,belli çocukta kumaş var ama A2'lerde sürünüyor,kimse nolduğunu bile bilmiyor..Saçma sapan 5-6 oyuncu sezon başı hazırlık kampına çağrılırken o çağrılmıyor..

Mertan desen bizi umutlandırdı ama ona da hiç şans verilmedi,ve ilginçtir Sturm Graz'a kiralanacağı söyleniyor..Ben açıkçası akıl sır erdiremiyorum,bu adamların Sabri'den,Ceyhun'dan,Furkan'dan ne eksiği var çözemiyorum..

34cimbom34 etraftaki en mantıklı duyumları alıp hemen aynı anlarda kendisi de duyum verirmiş gibi yapıyo ama sonuna bide klasik olumsuzda olabilir emin değilim ibaresini ekliyo al sana en kral duyumcu :asd: helal olsun ama dersine iyi çalışmış yaptığı işte başarılı :asd:

Alex,Toure,Rami gibi isimlerin yanında Granqvist, Muslera'nın yanındaki Lauro gibi duruyor. Toure için her ne kadar eski formunda değil densede 31 yasında(oynadığı mevki için yaşı iyi sayılır) ve aradığımız özelliklerde. Şu haliyle bile Cris'ten az oynayacağını sanmıyorum. Ayrıca Fatih Terim ve Scott Piri'nin elinde eski performansını yakalayabilir. Önünde hala verimli bir şekilde futbol oynayacak zamanı var. Ayrıca vatandasıyla aynı takımda oynayacağını düşünürsek uyum sorunuda yaşamaz. Eğer olacaksa Kolo Toure olsun. Olmazsada 2.alternatif Alex olsun. O da bu sezon liginde en az gol yiyen lider PSG'nin banko adamı ve 30 yasında. Her ne kadar fiyatı biraz tuzlu gelsede hedefler büyük diyorsak Granqvist'lerle uğraşmamamız lazım. Granqvist'in vereceği savunma katkısını inanın hücumdaki varlığıyla Drogba bile verir. Yanlıs işlerle uğraşmayalım.

34cimbom34 ‏@34cimbom34

KAP'a çift açıklama gelebilir. not:yanılma payım var

34cimbom34 ‏@34cimbom34

sanırım yarı dönem için drogba galatasaray yolunda öyle görünüyor

Beyler demedi demeyin bu is bitti artik volkan düsünsün :D drogbaaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt