Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burak geçen sene hariç hep orada oynuyordu. Sneijder rahat takılır zaten. Oraya saplanıp kalmaz dediğim gibi. başka türlü oynarsak ayvayı yeriz. 4-3-1-2 bitir bizi bana göre.

Burak geçen sene hariç ordamı oynuyodu ? adam trabzon'da tek forvet oynuyodu ... BJK de FB de orda oynatmaya çalıştılar ve sonucunu biliyoruz ...

Bir ara efsaneydi bu :asd:

[video=youtube;bJTQWShlFGo]https://www.youtube.com/watch?v=bJTQWShlFGo[/video]

olm Başkan coştu yemin ederim kimse durduramıyor Başkanı lan :asd::asd:

Burak'ın futbol hayatını bitirirsin orda :) Yedek başlat daha iyi ... Sneijder içinde aynısı geçerli hatta ... En çok yanıldığımız şey bu bence oda orda oynar buda burda oynar diyip durmak... tamam bunu yapabilen oyuncular var ama nadir hepsinin performansıda düşüyo ne kadar başarabilselerde...

Edit: Hakan'ı da yeni gördüm kusura bakma ama fiyasko kadro :Z3:
aslında burak tamda oranın oyuncusu. sag forvet yani.

Muslera

Eboue-Semih-S.Taşcı-Carlinhos

Gökhan Inler

Selçuk-Alper

Sneijder

Burak-Drogba

6 yabancılı istediniz ben 5 yaptım size :asd:

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
deivid-zico - 25.01.2013 10:48[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

alırlarsa şaşırır mıyız ?

adamlar 2 yıl once avrupanın en ıyı orta sahası secılen sneıjderı aldı ?

hayır alamaz dıyen var mı ?

ama almaları mantıklı mı ? bnce degıl cok forvetleri var.

ya alırlarsa

--------drogba---

--------sneıjder---

amrabat-selcuk-melo--hamit

dükkanı kapayıp gidelim. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

sneijder & drogba gelince volkanın tepkisi :m05::m05::m05::m05::m05:

aslında burak tamda oranın oyuncusu. sag forvet yani.

Abi yapmayın adam yıllarca sağ kanat sağ forvet oynadı adamın futbol hayatı bitiyodu nerdeyse ...

Ne zamanki bitirici rolü üstlenmeye başladı tek forvet oynadı vs. adam kendini buldu ... Burak'ın çünkü en iyi yaptığı iş bitirmek ... Tam tersi kesinlikle oranın oyuncusu değil bence kariyeri bunun en büyük ispatı zaten ...

Burak'ın futbol hayatını bitirirsin orda :) Yedek başlat daha iyi ... Sneijder içinde aynısı geçerli hatta ... En çok yanıldığımız şey bu bence oda orda oynar buda burda oynar diyip durmak... tamam bunu yapabilen oyuncular var ama nadir hepsinin performansıda düşüyo ne kadar başarabilselerde...

Edit: Hakan'ı da yeni gördüm kusura bakma ama fiyasko kadro :Z3:

Drogba gelirse bundan iyisi olmaz dedim zaten. Yabancı sınırlaması varya bilmem biliyor musun? Yoksa Burak'ın mevki olayı gibi bunu da mı anlatmam gerekiyor? Bu kadro çok iyi demedim. Sadece bu olur dedim.

başkan sneijder geldikten sonra bozulan dengeleri toparlamaya çalışıyor :D hepsi sneijder seviyesinde olacak anlaşıldı :D

Drogba gelirse 4-3-1-2 oynayacağımız kesin gibi olur herhalde. Burak'a kesik atacak kadar vefasız olduğunu düşünmüyorum Terim'in.

Ortaya çıkacak sıkıntı sol bekte Hakan Balta'ya maruz kalacak olmamız. Kanatların olmadığı 4-3-1-2 gibi bir sistemde beklerinin bütün kanadı tek başına kullanacak tempoda olmaları gerekir. Eboue sağ tarafta bunu yapabilir ama daha kendi bölgesini idare edemeyen Hakan'dan bunu beklemek hayal olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt