Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
deivid-zico - 25.01.2013 10:48[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

alırlarsa şaşırır mıyız ?

adamlar 2 yıl once avrupanın en ıyı orta sahası secılen sneıjderı aldı ?

hayır alamaz dıyen var mı ?

ama almaları mantıklı mı ? bnce degıl cok forvetleri var.

ya alırlarsa

--------drogba---

--------sneıjder---

amrabat-selcuk-melo--hamit

dükkanı kapayıp gidelim.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:troll::troll:

bence drogba işi tamamen menajerlerin üretimi. bize teklif edilmişse bile( bunlar sneijderi bile aldı para çok diye düşündüler heralde) drogbanın istediği parayı vermeyiz biz. adam yılda 15 milyon euro alıyor takımından.

Fanteziye bağladık iyice

---------Muslera-------

--Semih--Toure--Dany--

Eboue-Yekta-Selçuk--Engin

---------Sneijder--------

----Burak-----Drogba----

:f50::yoji::yoji::yoji::f50::f50::sgr::sgr::Z10:

Abi yapmayın adam yıllarca sağ kanat sağ forvet oynadı adamın futbol hayatı bitiyodu nerdeyse ...

Ne zamanki bitirici rolü üstlenmeye başladı tek forvet oynadı vs. adam kendini buldu ... Burak'ın çünkü en iyi yaptığı iş bitirmek ... Tam tersi kesinlikle oranın oyuncusu değil bence kariyeri bunun en büyük ispatı zaten ...

Bence de orada oynamasın. Ama adam sadece geçen sene direk forvet oynadı. Drogba da gelirse olabilecek en iyi durum bu. O yüzden ben Drogba transferine o kadar da sıcak bakmıyorumya zaten.

Abi yapmayın adam yıllarca sağ kanat sağ forvet oynadı adamın futbol hayatı bitiyodu nerdeyse ...

Ne zamanki bitirici rolü üstlenmeye başladı tek forvet oynadı vs. adam kendini buldu ... Burak'ın çünkü en iyi yaptığı iş bitirmek ... Tam tersi kesinlikle oranın oyuncusu değil bence kariyeri bunun en büyük ispatı zaten ...

alakası yok özgür. antalyada böyle oynuyordu başarılı oldu. fenerde zaten adamı hiç oynatmadılar. en önde oynayabilmesi için top tutma özelligi olması lazım. sag forvet zaten tam olarak kanat degil. 4-3-3 sisteminin sag forveti. direk kanat olarak düşünme yani.

drogba yalan ya terim istemez beyler stoper alalım yeter

Drogba gelirse bundan iyisi olmaz dedim zaten. Yabancı sınırlaması varya bilmem biliyor musun? Yoksa Burak'ın mevki olayı gibi bunu da mı anlatmam gerekiyor? Bu kadro çok iyi demedim. Sadece bu olur dedim.

Bilmiyorum yabancı sınırlanamasını ne o ? Niye hemen bu agreasiflik yani belirtmeyelimmi fikrimizi ? Neyse tamam uzatmıycam oda senin fikrindir ...

Drogba gelirse 4-3-1-2 oynayacağımız kesin gibi olur herhalde. Burak'a kesik atacak kadar vefasız olduğunu düşünmüyorum Terim'in.

Ortaya çıkacak sıkıntı sol bekte Hakan Balta'ya maruz kalacak olmamız. Kanatların olmadığı 4-3-1-2 gibi bir sistemde beklerinin bütün kanadı tek başına kullanacak tempoda olmaları gerekir. Eboue sağ tarafta bunu yapabilir ama daha kendi bölgesini idare edemeyen Hakan'dan bunu beklemek hayal olur.

Ayrıca Hakan'ın yardımına gelmesi beklenecek 3'lünün sol tarafı oynayan Selçuk da bu sistemde biter. Net.

bence drogba işi tamamen menajerlerin üretimi. bize teklif edilmişse bile( bunlar sneijderi bile aldı para çok diye düşündüler heralde) drogbanın istediği parayı vermeyiz biz. adam yılda 15 milyon euro alıyor takımından.

rakamlar kiralık gelirse yarım yıl için 2.25 bonservissiz gelirse yıllık 4 mio cok değil ama bizde iyi para vermeye başladık karşılığını almak gerek

FTW:Stoch omzundan sakatlanmis Antep maci kadrosundan cikarilmis Son dkaika Ntvspor

Avrupa da gelır olarak ılk 30 a gırdık.Sanırsam ılk 10 teorısını gerceklestırmek ıcın gemılerı yaktı Sayın Aysal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt