Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O değilde Sneijder forması alacaktım,

Şimdi Drogba'da geliyormuş onu da almak isterim,ama alamam herhal :SS:

Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia edilen Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba'nın Çin'den ayrılmak istemesi üzerine harekete geçen kulüplerden biri de Milan.

İngiliz basınının iddiasına göre Drogba için görüşmelerde bulunan takımlar arasında öne çıkan ekip Milan.

35 yaşındaki futbolcudan önce Balotelli'yi almak isteyen ancak teklifi geri çevrilen Milan'ın, Çin'deki sözleşmesini feshetmek için uğraşan Drogba'ya yıllık 4 milyon euro ödemeye hazır olduğu ifade edildi. Yıldız futbolcunun menajerinin 18 aylık sözleşme karşılığında Milan'dan 10 milyon euro talep ettiği iddia edildi. İngiliz basını Drogba ve Kaka transferi ile sezonun ikinci yarısında bambaşka bir takım yaratmak isteyen Milan'ın transferleri kısa sürede bitirmesi bekleniyor ifadelerine yer verdi.

The Telegraph'ın haberinde Drogba transferi konusunda son sözü Galliani'nin söyleyeceği de duyuruldu.

Sneijder'in arapaslarıyla kaleciyle karşı karşıya kalacak bir Drogba'yı, TT Arena'nın o anki vaziyetini düşünemiyorum...

Defansın toparlanması ıcın stoper sartta bence en buyuk eksıklık gecen senekı melonun olmayısı.Melonun artık son cırpınısları kendı bılır.Ya sene sonunda Brezılya lıgı ya da bızımle devam.

filler.jpg

Sırayla alsınlar... :asd:

özlüyoruz :sad007:

[video=youtube;O0tqiabjXV0]https://www.youtube.com/watch?v=O0tqiabjXV0[/video]

Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia edilen Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba'nın Çin'den ayrılmak istemesi üzerine harekete geçen kulüplerden biri de Milan.

İngiliz basınının iddiasına göre Drogba için görüşmelerde bulunan takımlar arasında öne çıkan ekip Milan.

35 yaşındaki futbolcudan önce Balotelli'yi almak isteyen ancak teklifi geri çevrilen Milan'ın, Çin'deki sözleşmesini feshetmek için uğraşan Drogba'ya yıllık 4 milyon euro ödemeye hazır olduğu ifade edildi. Yıldız futbolcunun menajerinin 18 aylık sözleşme karşılığında Milan'dan 10 milyon euro talep ettiği iddia edildi. İngiliz basını Drogba ve Kaka transferi ile sezonun ikinci yarısında bambaşka bir takım yaratmak isteyen Milan'ın transferleri kısa sürede bitirmesi bekleniyor ifadelerine yer verdi.

The Telegraph'ın haberinde Drogba transferi konusunda son sözü Galliani'nin söyleyeceği de duyuruldu.

Gallıanı vs Aysal ???

Özgür Sancar: İsveçli stoperin Türkiyedeki temsil haklarını elinde bulunduran Hasan Çetinkaya, Galatasaray yöneticileri ile görüştü. Kendisi şu an İstanbul'da. Görüşmeye Martin Dahlin de katıldı diye duydum.

beyler kac sneijder formasi satildi simdiye kadar, bilen var mi?

yalniz, drogba gelirse eger, gercekten sikeciler icin cok, ama gercekten cok cok kotu olacak. :)

Fazıl Ünverdi: Arkadaşlar olayın özeti şöyle; Dün akşam hocanın aynen başkana söylediğini yazıyorum "Başkan gerekirse stoperden fedakarlık ederim, Drogba'yı istiyorum." Başkan olur veya olmaz görüşüyoruz dedi. Dün akşam üstü önce Lütfi Arıboğan, hoca ve başkan "yok öyle bişey"den, baskılar sonucu itiraf ettiler. Bakalım artık ne olacak...

an itibarıyla galatasaraylı yöneticiler bu arkadaşımıza resmi sözleşme imzalatmak için güney afrika'ya uçmuşlardır.

(bkz: srfydn/#31808308)

Özgür Sancar: İsveçli stoperin Türkiyedeki temsil haklarını elinde bulunduran Hasan Çetinkaya, Galatasaray yöneticileri ile görüştü. Kendisi şu an İstanbul'da. Görüşmeye Martin Dahlin de katıldı diye duydum.

3-4 gün önce Bülen Tulun ile fransada dolaşan hasan çetinkaya sonunda kendi oyuncusunu kakalıyor sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt