Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

goooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Şeref umarım kafa yapmıyordur :D

an itibarıyla galatasaraylı yöneticiler bu arkadaşımıza resmi sözleşme imzalatmak için güney afrika'ya uçmuşlardır.

abboowwwww sol bek sorunu nolcak bilmiyorm valla

Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia edilen Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba'nın Çin'den ayrılmak istemesi üzerine harekete geçen kulüplerden biri de Milan.İngiliz basınının iddiasına göre Drogba için görüşmelerde bulunan takımlar arasında öne çıkan ekip Milan.35 yaşındaki futbolcudan önce Balotelli'yi almak isteyen ancak teklifi geri çevrilen Milan'ın, Çin'deki sözleşmesini feshetmek için uğraşan Drogba'ya yıllık 4 milyon euro ödemeye hazır olduğu ifade edildi. Yıldız futbolcunun menajerinin 18 aylık sözleşme karşılığında Milan'dan 10 milyon euro talep ettiği iddia edildi. İngiliz basını Drogba ve Kaka transferi ile sezonun ikinci yarısında bambaşka bir takım yaratmak isteyen Milan'ın transferleri kısa sürede bitirmesi bekleniyor ifadelerine yer verdi.The Telegraph'ın haberinde Drogba transferi konusunda son sözü Galliani'nin söyleyeceği de duyuruldu.
Kynak nerede arkadas?????????Roman yazma burada yasak!:sgr:

ulan geliyor lan geliyor,valla geliyor,hahahahaha,inanılır gibi diil,acayip sevindirik oldum,öyle böyle diil,sneijder in önünde drogba,düsünsenize ya

fazla uçmamak lazım. mali yapıyı da düşünmek lazım. devre arasında 1 ofansif ortasaha, 1 stoper ve sol bek gerekli olduğu konuşuldu hem, teknik ekip ve yönetim de böyle söyledi. zaten sezon başında 1 stoper, 2 ortasaha, 2 forvet aldık. 22 mio eur bonservis verdik. takım iyi, bir iki bölgeye takviye yeter.

takıma sneijder gibi bir yıldız gerekliydi. maddi imkanlar zorlanarak alındı. şimdi 3 tane iyi forvetin varken, 35 yaşındaki dragbayı almak bana hiç mantıklı gelmiyor.

Burak- umut ikilisi yarım sezonda 26 gol atmış. drogba gelip daha iyi bir performans gösterecek mi?

Bu kadro shalkeyi de eler ligde şampiyon da olur. sezon sonunda elmander gider veya umut alınmazsa üst düzey bir forvet alırız.

Arkadaş milleti kandırmak için koymuş, Sneijder ile ilgili yazılan. Dikkate almayın, gerekli cezayı alır.

Arkadaşlar inanmayın şeref aydına lütfen. Bakın cidden diyorum boş yere heyecan yapıyorsunuz. Yok böyle bir transfer çalışması.

Alınacak sadece sol bek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt