Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aman Allahim. Korkunc birsey bu :D

Geliyor lan :D

Şeref Aydın öyle bir şey yazmamış. Sneijder için yazılan link o!

77fbetimsah.jpg

BKNZ: yazan yeri kendisi yazmış. kalk timsahtan :)

ben mi yanlış gördüm bilmiyorum. şeref in yazdığı o yazı 19.01.2013 de yazılmış

evet seref aydin yazdi bu is bence %98 bitmistir:D

an itibarıyla galatasaraylı yöneticiler bu arkadaşımıza resmi sözleşme imzalatmak için güney afrika'ya uçmuşlardır.

(bkz: srfydn/#31808308)

omg, omg, omg, omg, omg, omg.

fazla uçmamak lazım. mali yapıyı da düşünmek lazım. devre arasında 1 ofansif ortasaha, 1 stoper ve sol bek gerekli olduğu konuşuldu hem, teknik ekip ve yönetim de böyle söyledi. zaten sezon başında 1 stoper, 2 ortasaha, 2 forvet aldık. 22 mio eur bonservis verdik. takım iyi, bir iki bölgeye takviye yeter. takıma sneijder gibi bir yıldız gerekliydi. maddi imkanlar zorlanarak alındı. şimdi 3 tane iyi forvetin varken, 35 yaşındaki dragbayı almak bana hiç mantıklı gelmiyor. Burak- umut ikilisi yarım sezonda 26 gol atmış. drogba gelip daha iyi bir performans gösterecek mi? Bu kadro shalkeyi de eler ligde şampiyon da olur. sezon sonunda elmander gider veya umut alınmazsa üst düzey bir forvet alırız.
haklısın ne olur ne olmaz sampıonlar ligi kupasını falan alırız nemize lazım drogba dimi..!!!!!...fenerlimisin nesin

Aksama KAP aciklamasi gelebilir o zaman

ya yok, seref aydin yazmis iste

drogba geliyor :D

birazdan buraya damlar seref

drogba hayrina kisa cezalar iptal olsun lutfen :D

Gökhan Abi , kaynağınızı açıklarsanız sevinirim :)

Tabi benimde fena çevrem yok. Galatasaray lisesi mezunu Kuzenlerim. Eskiler hep birbirini tanır bilirsiniz.

Geçen erkek voleybol maçında yine bunun muhabbeti geçti. Yöneticiler defans için arayışta olduklarını söyledi. Buna bülent tulun dahil. (kendisi o gün yurtdışından yeni gelmişti ve maçta değildi telefondan konuştular ama isim vermedi.)

Biraz önce bende merak edip sordum kuzene ne oluyor. Aynen cevap drogba olayı palavra. Defans için bakıyorlar dedi.

Geliyor Geliyor

:f50:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt