Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne oldu melih? Asıyodunuz beni? Abicim hepimiz aynı takımı tutuyoruz. Ben insanlar hayal kırıklığına uğramasın diye mesaj atıp durdum kötü oldu.Hayırlısı . Ben sol bek alınacak diyorum.

fırsat kolluyosun sende ya,dur,olmadıgı kesinlesince kına yak,az daha bekle

şeref aydın gelirse direk konu açar :) adminler:lol: hazırlık olunn

Transfer Nöbeti

Didier Drogba'nın Galatasaray'a transferi iddiasıyla ilgili Başkan Ünal Aysal açıklama yaptı. Akmerkez'de alışveriş yaparken görüntülenen Aysal, konuyla ilgili iddiaya "O kadar da değil, maliyeti çok yüksek" dedi. Aysal Sneijder ile ilgili sorulara da "Bu konuda niye soru soruyorsunuz ki, bitti gitti işte...

Transfer ettik" diye konuştu.

Milliyet - Galatasaray Başkanı Aysal'dan Drogba açıklaması

Biraz olsun moralim yerine geldi

fırsat kolluyosun sende ya,dur,olmadıgı kesinlesince kına yak,az daha bekle

Fırsat kolladığım falan yok. Ne kına yakıcam,ben de isterim gelmesini. Ama adamların alakası yoksa neden kendimi kandırım diyorum.Ben diyorum ki böyle bir çalışma yok. Sadece sol bek bakıyorlar.

alınacaksa efor testi yanında dna testide yapılsın,bu çinli ipneler 6 ayda aynısını yapmıştır drogbanın,dikkatli olmak lazım bu transferde

beyler çinliler kopyasını yapmışlar, onu satacaklarmış, her takıma 1 tane drogba:lol::D

627468_Galatasaray_SK.jpg

Terim'in kafasındaki 11 :rolleyes:

kontenjan sorunu yakinda ortadan kalkar, fener bile sikayetci bu durumdan, fener'de oynatacak yerli ariyor cünki, bizde yandan yandan faydalaniriz

-----------------Muslera--------------

---Eboue---Semih----Dany------Riera--------

----------Hamit--Yekta--Selçuk-------------

-----------------Şırayder------------------

----------Drobba-------Burak-------------------

Seneye

--------------------Onur------------

----Eboue-----Semih---Dany(rolando)---Carlinhos------

------------Hamit---İnler---Selçuk-------------------

------------------Şırayder--------------------------

-------------Drobba---Burak------------------------

Seneye ;

------------Muslera--------------------

Eboue-Semih-Serdar T.-Carlinhos

-----Hamit--İnler--Selçuk------------

------------Sneijder--------------------

--------Drogba-Burak-----------------

Fırsat kolladığım falan yok. Ne kına yakıcam,ben de isterim gelmesini. Ama adamların alakası yoksa neden kendimi kandırım diyorum.Ben diyorum ki böyle bir çalışma yok. Sadece sol bek bakıyorlar.

kimden duydun bunu,var mı kaynagın

Yaman Akinci ‏@YamanAkinci

Besıktas macı oncesı Unal Aysal evet ılgılenıyoruz deseydı zaten o zaman problem vardı.

ayrıca. eğer şeref aydın ekşi sözlüğe yazdığı kendisine ait birşey ise. yuhh artık derim. tamam şeref abi olur ollmaz derde, o enrty oraya girdyse iş çok ciddidir..

Didier Drogba'nın Galatasaray'a transferi iddiasıyla ilgili Başkan Ünal Aysal açıklama yaptı. Akmerkez'de alışveriş yaparken görüntülenen Aysal, konuyla ilgili iddiaya "O kadar da değil, maliyeti çok yüksek" dedi. Aysal Sneijder ile ilgili sorulara da "Bu konuda niye soru soruyorsunuz ki, bitti gitti işte...

Transfer ettik" diye konuştu.

Milliyet/Skorer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt