Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

evet şeref aydın çok ince bir çizgidesin drogba haberin doğruysa forumun kralı olursun eğer yanlıssa kusura bakma ama forumun soytarısı olursun

drogbanın geleceğini sanmıyorum kaldı ki önceliklerimiz var stoper halledilebilir(eğer türk alınmayacaksa ya da çok kaliteli bir yabancı olmaz ise alınmamalı ) sol bek çok önemli gibi duruyor yabancı sayısı 5 e düşecekken türk stoper alınmaması risk olabilir çünkü muslera eboue sneijder sol bek melo(ya da yerine biri) kesinlikle zaten şu haliyle 5 yabancı oldu 6 yı değil 5 i düşünerek şimdiden önlemler almalıyız o yüzden öncelik stoper ya da sol bek olmalıdır

drogba olayı da menejerlerin tavsiyesinden öteye gideceğini sanmıyorum(kişisel tahminimdir)

Cristiano Ronaldo : Wesley Galatasaray'a transfer olarak bence kariyerinin en önemli kararını verdi çünkü Galatasaray taraftarı dünyaca popüler bir taraftar ve Türkiye'deki futbol fanatikliği hiçbir ülkede yok ..

yol yapıyor :lol:

herkes burak umut elmander ve melo yada amrabatı harcadı ya la yazın ne seviniyodunuz bu adamlara:lol:

627468_Galatasaray_SK.jpg

Terim'in kafasındaki 11 :rolleyes:

AzsAkDUCIAAb8gX.jpg

Sneijder transferi sadece reklam icin degil evet ama drogba transferi reklam icin olabilir ne olursa olsun ben drogbaya hayır diyemem arkadas yatmaya gelicegini falanda zannetmiyorum müthiş olur umarım gelir

evet şeref aydın çok ince bir çizgidesin drogba haberin doğruysa forumun kralı olursun eğer yanlıssa kusura bakma ama forumun soytarısı olursun

Adam gelır gelmez bılemem kesın bırsye yok sadece teklıf var olmazsa bana sallamayın dedı adamın ne gunahı var sımdı.

herkes de ılgılendıgımzı solemıs bunu ılk solyen dun sereftı.

bu nasıl bir yorum..

adam gelecek demedi burda, ilgineliyoruz,teklifimiz var. dedi..

sen kendi adına konuş...

Arkadaşlar inanmayın şu Milliyet'e ya :asd:

Ünal Aysal ''Sneijder'i ne soruyorsunuz,bitti gitti işte'' diye sokak ağzı konuşur mu? Bu kadar ciddiyetten uzak bir açıklama yapar mı?

evt Ünay aysal baskanimizin Profiline hic yakistiramadim bende acikcasi. devamli sakin kibar konusmaya gayret gösteren baskanimiz var aslinda.

Arkadaş sırf yenisi geliyor diye Muslera,Eboue ne varsa sattınız. Arkadaş bu kadar kolay mı takımı bir anda değiştirmek. Hadi Muslera'ya büyük teklif geldi ve kendi de gitmk istedi. Eboue'yi ne ara sattınız?

Transfer fetişizmi bu resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt