Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden oynamasın?
Cristiano Ronaldo : Wesley Galatasaray'a transfer olarak bence kariyerinin en önemli kararını verdi çünkü Galatasaray taraftarı dünyaca popüler bir taraftar ve Türkiye'deki futbol fanatikliği hiçbir ülkede yok ..
Cristiano Ronaldo : Wesley Galatasaray'a transfer olarak bence kariyerinin en önemli kararını verdi çünkü Galatasaray taraftarı dünyaca popüler bir taraftar ve Türkiye'deki futbol fanatikliği hiçbir ülkede yok ..
Yahu kaynağını acıklasana sen ?
renktas ben gsstore avrupadan cok ürün aldim ve hicbir sorun yasamadim adamlara güvenebilirsin parayi ödedikten sonra en fazla 2-3 gün sonra ürün sana ulasiyor...
Bu Şeref aydın dediğiniz arkadaşın twitterını buldum doğrumu bilmiyorum ama onaylı hesapmış.
https://twitter.com/Seref_Aydin
evet şeref aydın çok ince bir çizgidesin drogba haberin doğruysa forumun kralı olursun eğer yanlıssa kusura bakma ama forumun soytarısı olursun
evet şeref aydın çok ince bir çizgidesin drogba haberin doğruysa forumun kralı olursun eğer yanlıssa kusura bakma ama forumun soytarısı olursun
2 kuzenim galatasaray lisesi mezunu. Bülent tulun zibidisi ve bir çok herifle çok samimi.
Arkadaşlar inanmayın şu Milliyet'e ya
Ünal Aysal ''Sneijder'i ne soruyorsunuz,bitti gitti işte'' diye sokak ağzı konuşur mu? Bu kadar ciddiyetten uzak bir açıklama yapar mı?
2 kuzenim galatasaray lisesi mezunu. Bülent tulun zibidisi ve bir çok herifle çok samimi.