Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam gelır gelmez bılemem kesın bırsye yok sadece teklıf var olmazsa bana sallamayın dedı adamın ne gunahı var sımdı.

herkes de ılgılendıgımzı solemıs bunu ılk solyen dun sereftı.

ekşide yöneticiler imzalamaya gittiler diye yazmış eğerki o değilse yazan kendisinden özür dilemeyide bilirim ama böyle ciddi bir konuda bi tarafından duyum vererek taraftarın duygularıyla oynamaya kımsenın hakkı yok

Drogba gelsin kanatsız oynasınlar.Zaten Amrabat dışında doğru düzgün kanat oyuncusu yok.

Elmander ile Baros'ta sezon sonu gider herhalde.

Şeref Atrika diyorsa Kolo Toure için gidilmiş olabilir

Drogba Milandan 18 ay için 10 milyon euro istemiş diyorlar. Normal. Senelik 6,5 milyon euro falan yapar %40 vergi gitse 4 milyon net işstemş yıllık. 3 milyon artı maç başı 25000 ile Drogbayı ikna etmek zor olmasa gerek

Ben bu Drogba konusunun daha ciddileşeceğini düşünüyorum

Drogba gelir sol bek almazsak sorun olmaz bu takım ligi götürür zati :D

muslera giderse cok uzulurum gayet net hersey para degil cok iyi bir kaleci bence yillardan sonra guven veriyo

ekşide yöneticiler imzalamaya gittiler diye yazmış eğerki o değilse yazan kendisinden özür dilemeyide bilirim ama böyle ciddi bir konuda bi tarafından duyum vererek taraftarın duygularıyla oynamaya kımsenın hakkı yok

Peki Başkan haberi yanlışsa

seneye muslera-eboue-sneijder üzerinden kurmaliyiz takimi, iki kanat ve bir sol bekle ucariz.

serdar tasci ve g.inleri de aldik mi kontenjan sorunu kalmaz.

Semih-Serdar-Selcuk-Inler-Burak mis gibi.

Bülent Tulun dan başka arkadaş olcak kimseyi bulamamışlar mı abi :D

Abi haklısın ama bunlar liseli . nasıl anlatim inanılmaz bir bağ var aralarında. Acayip birbirlerini kollarlar. Birbirlerine destek verirler. Özellikle eski mezunlar . Yani komple erkek lisesi iken ve yatılı iken çok ciddi bir kollama varmış aralarında

Ama öyle bir teklif ya da ilgi yok ki murat. Olsa haklısın.

niye yalanlamıyorlar ozaman???

haber çıktı çünkü..

sen kendi kaynaklarına- ben şeref aydına inanıyorum. gelmezse niye gelmedi demem. zaten stoper alacaklar bu belli.

stoper geldikten sonra drogba gelirse ayrı- gelmezse aynı. sneijder gelmiş daha nee... drogba iş yapmaz diyenlerede bişey demiyorumm.. 32 yaşındaki elmander yardırır gözü ile bakıyorsak siz kıyaslyayın..

Bana Toure mi Granqvist mi dense, Granqvist derim. Yaş olarak çok daha genç bir oyuncu. Çok uzun seneler stoper aramayız.

Semih genc, Granqvist genc. Kaldı ki genc olmaları bir tarafa Granqvist cok tecrubeli bir oyuncu da değil. Şimdi tüm savunmayı Eboue ve Riera'mı yönetecek? Büyük hedeflere oynayan veya basarıya ulasmış takımların tandemine bir bak. Neredeyse coğu takımın tandeminde en az 1 tane tecrubeli adam var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt