Mustafa Çelik
Tecrübeli Üye
- 8 Aralık 2008
- 5.259
- 369
- 1.848
Cevap: Transfer Nöbeti
Borc Barcelona'da da var.
Borc Barcelona'da da var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu ligdeki takımlara bakın ya bu takımlar için sol bek alınmaz balta idare eder cldede riera oynar sene sonu sol bek alırız
Drogbaaa gelsin.. su gelsin bu gelsin ingaaa ingaaa.. bu takim 100 senedir var bi 100 sene daha olacak insallah.. kisa vadeli yatirim degil.. uzun vadeli yatirim yapmaktan yanayim.. halada diyorum Drogbayi istemiyorum!
al 25 yasinda kaliteli adam 10 milyona agzimi acmam.. ama senelik Drogbaya 4-5 verirsen haram olur..
Beyler bi de Barça'nın falan borçlarını araştırın bakın karşınıza ne çıkacak :f Futbol kulüplerinin 0 borç olması mümkün değil zaten. İleriye dönük yapılan her sözleşme borç olarak yazılır haneye.
valla bilmiyorum bir ara forumda Alper'le takaslasak Eskişehir kabul eder mi, bir an önce takımdan ayrılması lazım vs diyenler bile vardı. Bu net düşmanlık bana göre.
FB'ye attığı golden sonra sustular biraz ama yine ortaya çıkabilirler.
Beyler bi de Barça'nın falan borçlarını araştırın bakın karşınıza ne çıkacak :f Futbol kulüplerinin 0 borç olması mümkün değil zaten. İleriye dönük yapılan her sözleşme borç olarak yazılır haneye.
[video=youtube;cmYb5Qvz9NE]https://www.youtube.com/watch?v=cmYb5Qvz9NE[/video]
Drogbaaa gelsin.. su gelsin bu gelsin ingaaa ingaaa.. bu takim 100 senedir var bi 100 sene daha olacak insallah.. kisa vadeli yatirim degil.. uzun vadeli yatirim yapmaktan yanayim.. halada diyorum Drogbayi istemiyorum!
al 25 yasinda kaliteli adam 10 milyona agzimi acmam.. ama senelik Drogbaya 4-5 verirsen haram olur..
Amrabat transferini eleştirdin mi hiç ? Ya da Yiğit, Sercan ?
futbolcu üzerinden kar amaçlı transfer yapılmasına karşıyım başarı amaçlı transfer yapmalıyız. başarı zaten parayı getirir. biz porto gibi gençken alıp sonra çok paraya satacak takım olamayız.
hepsini elestirdim..
Amrabat alinmasin istedim..
2-3 yane Sercan Yigit capinda topcu alinacagina.. 1 tane saglam topcu alin dedim.. ornek Sneijder ama Drogba degil kardesim.
Drogbalı bir kadro yapın bana lig için renktaşlar