Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu ligdeki takımlara bakın ya bu takımlar için sol bek alınmaz balta idare eder cldede riera oynar sene sonu sol bek alırız

CL gol krali Burak Yilmaz'da ligde idare etmez öyle mi yani ?

Bizim Hakan Ünsal'dan sonra sol bekimiz oldumu acaba, o mevkiyi kulüp olarak sildik bence yoksa oraya bir yönetici transfer yapardi.

Drogbaaa gelsin.. su gelsin bu gelsin ingaaa ingaaa.. bu takim 100 senedir var bi 100 sene daha olacak insallah.. kisa vadeli yatirim degil.. uzun vadeli yatirim yapmaktan yanayim.. halada diyorum Drogbayi istemiyorum!

al 25 yasinda kaliteli adam 10 milyona agzimi acmam.. ama senelik Drogbaya 4-5 verirsen haram olur..

Stuttgart, Serdar icin tas catlasa 10 milyon ister zaten, madem 35 yasindaki bir oyuncuya yilda 4-5 verebiliyorsun, verme git bonservise harca bunu. Sonra da para yoktu diyip duruyorlar.

Ne gereksiz adamlara yatirim yaptigimizi unutmamak gerekir, Serdar Tasci + Gökhan Inler bizi ucurur arkadas ucurur.

Beyler bi de Barça'nın falan borçlarını araştırın bakın karşınıza ne çıkacak :f Futbol kulüplerinin 0 borç olması mümkün değil zaten. İleriye dönük yapılan her sözleşme borç olarak yazılır haneye.

Haklisin ama neden bi Porto, bi Dortmund yada bi Bayern olmuyoruz? borcsuz olmuyoruz? Dortmund bu gunlere nerden geldi mesela..

Sneijder alindi iste.. abartmaya ne gerek var bide yuksek maliyetle Drogba geliyor anlam veremiyorum..

CL gol kralin var elinde.. TL gol kralin var elinde..

+ suanda super lig gol kralliginda 1. sirada olan topcun var..

neymis top tutamiyormusuz.. dogru bu bitek forvetlerden kaynaklaniyor..

[video=youtube;cmYb5Qvz9NE]https://www.youtube.com/watch?v=cmYb5Qvz9NE[/video]

valla bilmiyorum bir ara forumda Alper'le takaslasak Eskişehir kabul eder mi, bir an önce takımdan ayrılması lazım vs diyenler bile vardı. Bu net düşmanlık bana göre.

FB'ye attığı golden sonra sustular biraz ama yine ortaya çıkabilirler.

Alperle takaslıyoruz bide eskişehir kabul eder mi diyoruz ha bunu diyen hayal gücümün sınırlarını zorladı sağolsun :) Onu diyenler selçuk şahini izliyo olmasın her hafta :D

Beyler bi de Barça'nın falan borçlarını araştırın bakın karşınıza ne çıkacak :f Futbol kulüplerinin 0 borç olması mümkün değil zaten. İleriye dönük yapılan her sözleşme borç olarak yazılır haneye.

Drogba'nın paraya itiraz edeni görmedim ben(varsa aklına şaşarım). Drogba reisdir ama 6 yabancılı kadrolar yapılıyor 4-3-1-2 taktiğiyle ve bu taktik tutar mı solda Hakan ile emin değilim:)

Bu transfer de gerçekleşirse hakikaten Seksi bir kulüp olacağız.

Şampiyonlar Liginde ilk 3 maçı geride bıraktığımız dönemde herkesin ağzında aynı şikayet vardı ''Bitirici, A sınıf bir forvetimiz yok''

Sonra peş peşe aldığımız 3 galibiyet bunu unutturdu ama ben şahsen unutamam.O yüzden Drogba kalan maçlar için, özellikle daha çetin geçecek 2.yarı için çok işimize yarar. Rakibi yıldıran hatta küçük düşüren bir golcü :)

Drogbaaa gelsin.. su gelsin bu gelsin ingaaa ingaaa.. bu takim 100 senedir var bi 100 sene daha olacak insallah.. kisa vadeli yatirim degil.. uzun vadeli yatirim yapmaktan yanayim.. halada diyorum Drogbayi istemiyorum!

al 25 yasinda kaliteli adam 10 milyona agzimi acmam.. ama senelik Drogbaya 4-5 verirsen haram olur..

futbolcu üzerinden kar amaçlı transfer yapılmasına karşıyım başarı amaçlı transfer yapmalıyız. başarı zaten parayı getirir. biz porto gibi gençken alıp sonra çok paraya satacak takım olamayız.

Yıllarca bomboş topçulara milyon euro'lar saçtık. 1-2 milyon euro'luk 50 transfer yaptık. Başarı gelmedi tabii ki. Başarılı olmak için para harcayacaksın, bu kadar basit. Sneijder'e, Drogba'ya verilen paralara gram acımam.

Galatasaray, bu yıl yaptığı transferler için 29.1 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Hamit için 3.5 milyon Euro, Burak için 5 milyon Euro, Amrabat için 8 milyon Euro, Dany için 3 milyon Euro, Melo için 1 milyon 750 bin Euro, Umut için 350 bin Euro ve Sneijder için 7.5 milyon Euro verildi.

Gelin bir de Şampiyonlar Ligi’nden gelenlere bakalım.

Katılım geliri 8.6 milyon Euro alındı… 3 galibiyet 1 beraberlik için toplam 3.5 milyon Euro yazıldı… Gruptan çıkma bonusu 3.5 milyon Euro daha kazanıldı…

Sezon sonunda netleşecek olan ve Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalamadığı için Galatasaray’ın tek başına alacağı ‘Market Pool’ geliri ise yaklaşık 15 milyon Euro olarak hesaplandı.

Tüm bunların toplamı 30.6 milyon Euro ediyor. Yani, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi geliri, bonservis giderinden 1.5 milyon Euro fazla.

Sponsorluk, pazarlama, loca, kombine, oyuncu satışı gibi gelirleri bu hesaba katmıyorum bile…

Gelir gideri aştı ki…

futbolcu üzerinden kar amaçlı transfer yapılmasına karşıyım başarı amaçlı transfer yapmalıyız. başarı zaten parayı getirir. biz porto gibi gençken alıp sonra çok paraya satacak takım olamayız.

Bravo renkdas, kimse beklemesin ki Baskan Güney Amerika'dan 5-6 Milyon'a 22-23 Yasinda adami getirip 2 sene sonra 30-40 Milyon'a satsin diye, biraz gercekci olmak lazim, yasa basa bakmayin, Takim'a faydali olsun yeter. Isterse 40 yasinda olsun

Drogbalı bir kadro yapın bana lig için renktaşlar

hepsini elestirdim..

Amrabat alinmasin istedim..

2-3 yane Sercan Yigit capinda topcu alinacagina.. 1 tane saglam topcu alin dedim.. ornek Sneijder ama Drogba degil kardesim.

O zaman kusura bakma ama konuşmaya hakkın yok . Hepsi genç oyuncular .

Neyse, sağlam topçudan kastın Sneijder ve Didier değilse kim yahu ? :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt