Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogbaaa gelsin.. su gelsin bu gelsin ingaaa ingaaa.. bu takim 100 senedir var bi 100 sene daha olacak insallah.. kisa vadeli yatirim degil.. uzun vadeli yatirim yapmaktan yanayim.. halada diyorum Drogbayi istemiyorum!

al 25 yasinda kaliteli adam 10 milyona agzimi acmam.. ama senelik Drogbaya 4-5 verirsen haram olur..

allahını seversen iste

futbolcu üzerinden kar amaçlı transfer yapılmasına karşıyım başarı amaçlı transfer yapmalıyız. başarı zaten parayı getirir. biz porto gibi gençken alıp sonra çok paraya satacak takım olamayız.

porto gibi alip satalim demiyorum..

ama 34 yasinda adam alacagina 4-5 milyon senelik verecegine ... 24 yasinda 25 yasinda adam alip yillik 2 milyon ver saglam adam al..

portonun en cok kazanan topcusu nekadar aliyor biliyormusun?

Drogbaaa gelsin.. su gelsin bu gelsin ingaaa ingaaa.. bu takim 100 senedir var bi 100 sene daha olacak insallah.. kisa vadeli yatirim degil.. uzun vadeli yatirim yapmaktan yanayim.. halada diyorum Drogbayi istemiyorum!

al 25 yasinda kaliteli adam 10 milyona agzimi acmam.. ama senelik Drogbaya 4-5 verirsen haram olur..

Önce bulmak lazim renkdas

UEFA İcra Komitesi, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın 13 ülkede düzenlenmesine karar vermiş.

Daha iyi kadro her türlü yapılır, rahatol .

Muslera

Eboue Semih Dany Hakan

Hamit Melo Selcuk E.C 52

Sneijder

Drogba

kanatlar-sol bek-stoper akiyor.

BBddGYWCEAI2FOT.jpg:large

25 yaşında kaliteli adamın Türkiye'de işi ne Afrika'lı özellikle Fas'lı olması lazım.Yani kariyeri değil paraya bakmalı.

Eurosport.com TR

Atletico Madrid, bir dönem Galatasaray formasını da giyen Emiliano Insua'yı kadrosuna kattı:

Haklisin ama neden bi Porto, bi Dortmund yada bi Bayern olmuyoruz? borcsuz olmuyoruz? Dortmund bu gunlere nerden geldi mesela..

Sneijder alindi iste.. abartmaya ne gerek var bide yuksek maliyetle Drogba geliyor anlam veremiyorum..

CL gol kralin var elinde.. TL gol kralin var elinde..

+ suanda super lig gol kralliginda 1. sirada olan topcun var..

neymis top tutamiyormusuz.. dogru bu bitek forvetlerden kaynaklaniyor..

il baştaki satırlarına cevap veriyorum..

1,5 sene ne haldeydik. şimdi ekonomik sportif başarı olarak işleyen veya işlemeye hazır kulup haline geliyoruz. alt yapı sorunu dünkü sorun değil. hemende çözülmez. alt yapı sorunu herkes biliyor..

burda hem fikiriz galiba.

top tutamıyor diye isteyen yok sadece. geçen senede melo-selçuk atıyordu. yine gol noktaları sıkıntılıydı..

hocanın oyun planında drogbayı koyacağı yer varsa, alınmasın sakın dediyse eyvallah. bu kadar ciddi durumlar varken hoca istemiyor -haberi yok diyemez kimse.

ben hocanın planlarında varmı yok mu bakarım. drogba gelirse zararı varmı geriye-orta sahaya.

umut mu drogbamı? 2 forvetli sistemde. tek forvet oynayacaksak zaten istemem.

maliyet konusuna gelince. belki yarım sezonlkdur. belki bir kaynak yaratılmıştır. hoca-sen ben sol bek olsun istiyoruz elbet. girişimler oldu o mevkiye layık adam bulamadık-bırakmadılar-adamlar kabul etmedi. birde bu yönden düşün..

zaten stoper alıncak , bunu şeref aydın söylemişti, başkan-ali dürüste ilk hedefimiz savunmaya takviye yapmak. 1-2 transfer olabilir demişti..

fikrine saygılıyım, benim fikrimde bu..

Drogbanın transferi stoper ya da solbek transferini (yönetim hangisini yapmayı düşünüyorsa) etkileyecekse hayatta bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama olmamalı. Hee olsa olmaz mı deli gibi olur hem de acayip güç katar hücumda. Ama ********************* nın dediği gibi 2.5 senelik kontrat sıkıntı. Yalnız şu adamı da üzerinde parçalı arena da sahaya çıkarken etrafına psikopat gibi bakışlar atarken hep hayal etmişimdir

Muslera

Eboue Semih Dany Hakan

Hamit Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

:sad007:​

O zaman kusura bakma ama konuşmaya hakkın yok . Hepsi genç oyuncular .

Neyse, sağlam topçudan kastın Sneijder ve Didier değilse kim yahu ? :o

ozaman carruscayada bisey demiyelim? sokakta gezen 15 yasindaki cocuklarida kulube transfer edelim..

mantikmi seninki suanda?

Saglam topcudan kastim nedir?

Bizim alabilecegim..

Demba Ba tarzinda.. bi Papis Cisse bi Loric Remy mesela.. boyle adamlara parayi basar forvete takviye yaparsin..

ama 34 yasindaki adami 1 sene oynatmak icin takimin dengesiyle oynamazsin!

Drogba kotudur demiyorum..

ama 34 yasindaki adam gelecek.. sistemin degisecek vs biseyler olacak.. seneye gidecek sonra neolacak?

ben 1 senelik topcu degil aldinmi 4-5 senelik topcu istiyorum..

Muslera

Eboue Semih Dany Hakan

Hamit Melo Selcuk E.C 52

Sneijder

Drogba

kanatlar-sol bek-stoper akiyor.

Hakan a sallıyodunuz bugune kadar şimdi kadroda renktaş...Burak-umut-elmander-amrabat-ve bu sezonun en iyisi riere harcandı gitti bu arada:D emre çolak ??? defans biraz yetersiz olmadı mı?

Hakan a sallıyodunuz bugune kadar şimdi kadroda renktaş...Burak-umut-elmander-amrabat-ve bu sezonun en iyisi riere harcandı gitti bu arada:D emre çolak ??? defans biraz yetersiz olmadı mı?

ya bırak inadına yapıyor bir sayfa önce yektalı kadro var mis gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt