Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

drogba gelsin gelmesin çok önemli değil benim düşüncem ama forumda bir transfer çılgınlığı seziyorum :cool:

BBdNy-ICAAAN-wG.png:large

porto gibi alip satalim demiyorum..

ama 34 yasinda adam alacagina 4-5 milyon senelik verecegine ... 24 yasinda 25 yasinda adam alip yillik 2 milyon ver saglam adam al..

portonun en cok kazanan topcusu nekadar aliyor biliyormusun?

renkdaş sorun orda bunu dünyada yapabilen tek kulüp porto. adamların scout ekibi uzaylı gibi nerden buluyorlarsa buluyorlar. bunu başka yapabilen bi kulüp yok. üstelik böyle oyuncuyu alsak bile porto kadar gösterecek sabrımız yok. arsenal de böyle transferler yapıyor ama adamlar ilk 3 e zor giriyor bu durumu kabulleniyorlar tarzları öyle. bizim tek tarzımız var o da şampiyon olmak. biz barcelonayı örnek almalıyız genç oyuncuyu altyapıdan yetiştirlmeliyiz kaliteli bikaç oyuncu da dışardan eklemeliyiz. bi de şu var drogba gibi adamın 24-25 yaşındaki hali zaten türkiyeye gelmez.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Refik Arkan, 31 Mart 2012 itibariyle toplam borç alacak farkının 269, 3 milyon dolar olduğunu aktardı.

porto gibi alip satalim demiyorum..

ama 34 yasinda adam alacagina 4-5 milyon senelik verecegine ... 24 yasinda 25 yasinda adam alip yillik 2 milyon ver saglam adam al..

portonun en cok kazanan topcusu nekadar aliyor biliyormusun?

Porto ama brezilyalilar yerli olarak sayiliyor. portoda sen yilda kac oyuncu aliniyor yilda haberin varmi? onlarin A2 gibi takimlari var bizdeki a2 takima benzer. yilda yaklasik 20-30 brezilyalilari topluyorlar sonra iclerinden en iyilerini alip A takima cikartiyorlar. öyle uzakdan göründügü gibi basit degil yani. bende ama öyle yasli oyunculara karsiyim ama isim Drogba gibi birisi olursa alacaksin hic düsünmeden. 100 yilda belki sayili oyunculardan konusuyoruz. bide fizigi cok yerinde ve en az 2 sene daha üst düzey oynasa yeter bizim icin. tek basina takimi sirtlaya bilecek oyuncu drogba ki tek basinada degil. arkasindan yaninda cok iyi oyuncular var bizde. en az 2 sene sampionluk garantilemis olursun bu kadro ile türkiyede. bu 2 sene icinde yavas yavas senin dedigin yasda bir forvet bulursun ve adapte etmeye calisirsin ki bu süre icinde antrenmanlarda olsun aldigi mac süresinde olsun oynacagi takim arkadaslarin ismi drogba gibi birisi. Drogba yasina rahmen visyon transferi olur .

Kesinlikle haklisin, ama bulunmasi zor.

En dogrusu Drogba'yi alacaksin simdi, oynatacaksin 6 ay, göndereceksin eski Takim'ina, ondan sonra genc oyuncu alacaksin.

Devre arasi Transfer'leri cogu zaman zor oluyor.

herkes benim uzerime geliyorda..

Drogba gelirse soyle gelmeli..

1. 6 ayligina kiralik

2. 2 forvetli sistem diyecegim ama aklim basmiyor biz kanatsiz nasil top oynariz.. (kanat adamimiz yok katiliyorum)

bide 2 forvet oynadigimiz an 8 milyon bonservis verdigin Amrabati tamamen cope atabilirsin (Amrabati hic sevmeyen biri olarak yazik diyorum, oyuncuya ve verilen paraya.

bilmiyorum yabanci siniri var benim kafam epey karisti allak bullak oldu..

Drogba geldi digelim..

Muslera,Dany,Eboue,Melo,Sneijder,Riera,Drogba

neyapacaz Hakan Baltayi sol bekemi koycaz? cok merak ediyorum acikcasi.. Rierayida begenmiyorum sol beke..

yani 100% lazim olan yere adam almayip nereye adam aliyoruz..

onun disinda

Murat Terim reis, guzel yazmisin.. haklisin..

Muslera

Eboue Semih Serdar T Riera

Melo Sneijder Selcuk

Umut Drogba Burak

5 yeriz 10 atariz...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt